Hoofdstuk 10

84 2 0
                                    

Ik lig in bed, samen met Chase. Ik heb zijn shirt aan die hij vandaag aan had. Het shirt ruikt lekker naar Chase. Hijzelf heeft alleen een boxershort aan. Hij heeft een prachtig lichaam. Zijn armen zijn gespierd, hij heeft een sixpack en verder is hij ook gespierd. Ik snap wel dat meisjes jaloers zijn op mij. Veel meisjes dromen over hem. Alleen het probleem is, hij is van mij. Ik ben de enige waarbij mijn dromen over hem echt uitkomen. Hij is verliefd op mij. Op de doodnormale Jade, ik dus.

Mijn telefoon gaat, mijn moeder is me aan het bellen. Maar ik ga niet opnemen. Ze zoekt het maar uit. Ik druk haar weg maar ze belt opnieuw, dat herhaald zich zo'n zeven keer. Maar toch neem ik nog steeds niet op. Wat zij papa aangedaan heeft kan ik haar niet vergeven. Zomaar weggaan en bij een andere man gaan wonen, dat kan toch niet? Chase slaat zijn arm om me heen omdat hij ziet dat ik tegen mijn tranen aan het vechten ben. Het doet me pijn om zo te doen tegen mijn moeder maar ze verdient niet anders. Langzaam beginnen de tranen te stromen en uiteindelijk lig ik huilend met m'n hoofd op Chase zijn borst. Hij kriebelt met zijn vingers door mijn lange haar heen. Nadat ik een tijdje zo bij hem heb gelegen, val ik in slaap.

Ik zit op school in een collegezaal waar ik zo les heb. Chase zit naast me aan de ene kant en aan de andere kant van mij zit niemand. De professor begint: "Goedemorgen allemaal. We krijgen een nieuwe jongen in de les, hij gaat dezelfde colleges volgens als jullie. Hij kan er elk moment zijn." Je hoort wat meisjes giechelen en fluisteren. Af en toe versta ik iets over knap, sexy en allemaal dingen die daarop lijken. Die meisjes zijn alleen maar bezig met seks, make-up en uitgaan. Niet met hun toekomst of opleiding. Dat is toch dom?

Er wordt op de deur van de collegezaal geklopt. De deur gaat open en er loopt een jongen naar binnen. Iedereen kijkt zijn kant op. "Ik ben Jake en ik ben nieuw hier." Zegt de jongen. "Welkom Jake, naast Jade is nog plek. Ga daar maar zitten." Reageert de professor op hem. Ik steek m'n hand omhoog zodat hij weet wie ik ben. Chase kijkt me jaloers aan. "Baby rustig maar." Zeg ik tegen Chase. Jake neemt plaats naast me en volgt de les van de professor aandachtig. Hij draagt een grijze hoodie met een blauwe spijkerbroek. Chase is meer een badboy type jongen en Jake ziet er meer schattig en vriendelijk uit. Chase heeft donker haar en groene ogen. Jake heeft donkerblond haar en blauwe ogen. Ik weet natuurlijk niet hoe Jake zijn persoonlijkheid is maar hij lijkt me aardig. "Heb je misschien een pen voor mij? Ik ben mijn etui vergeten in m'n kamer." Vraagt Jake aan mij. "Tuurlijk!" Antwoord ik en ik pak een pen voor hem. "Dankjewel Jade." "Alsjeblieft Jake." Chase pakt mijn hand vast en knijpt er in. Ik kijk naar hem en hij kijkt me achterdochtig aan. "Wat is er?" Fluister ik in Chase zijn oor. "Wat er is? Je bent verdomme aan het flirten met die nieuwe jongen." Fluistert hij geïrriteerd terug. Hij laat mijn hand los, doet z'n spullen in z'n tas en staat dan op. "Sorry, ik moet gaan." Roept hij naar de professor en hij loopt richting de deur, de collegezaal uit. Hij kijkt me niet meer aan en hij heeft ook verder niet gezegd waarom hij zo boos is. Hij vind dat ik aan het flirten was met de nieuwe jongen, Jake. Maar ik was niet met hem aan het flirten en hij ook niet met mij. Het enige wat hij vroeg was of hij een pen van mij mocht lenen.

Ik heb Chase maar even gelaten. Ik dacht dat als ik hem iets zou gaan sturen dat hij dan opnieuw boos wordt. Ik wacht tot hij mij een bericht stuurt. Ik ben niet van plan om elke keer mijn excuses aan te bieden als ik in principe niks verkeerd heb gedaan, ondanks dat hij dat wel verwacht van mij. Had ik nou maar een beste vriendin om dit soort dingen te vertellen. Ik dacht dat Leah een goede vriendin was, misschien wel mijn beste vriendin. Alleen is het probleem dat ik me daar heel erg in heb vergist. Ze moest hier weg dat was duidelijk, want anders zouden alle spullen hier niet meer hebben gestaan.

I'm yoursWhere stories live. Discover now