Hoofdstuk 7

115 3 0
                                    

Chase en ik lopen zwijgend naast elkaar over straat. Het is donker en best wel fris. Dat is ook niet zo gek want het is nacht. Af en toe komen onze handen tegen elkaar aan, dan gaat er een warm gevoel door me heen. Wat doet deze jongen toch met mij? Hij is toch eigenlijk wel heel leuk. Hij geeft mij een goed gevoel. Hij laat mij goed voelen, alsof ik er echt toe doe. Hij pakt met zijn pink mijn pink vast, maar hij laat het ook direct weer los. Wat wil hij nou? Wil hij mij alleen in bed krijgen of speelt hij gewoon met mijn gevoelens? 

We komen aan bij mij studentenhuis. "Wil je nog wat drinken boven?" Vraag ik aan Chase. "Ja is goed, gezellig." We lopen de trap op naar mijn kamer. Ik woon op de eerste verdieping, ongeveer in het midden. Hij gaat op mijn bed zitten terwijl ik drinken haal uit de keuken. Ik geef hem bier en neem zelf witte wijn. Ik ga zitten op Leah haar bed. Ze is er toch niet, dus waarom ook niet? We kletsen nog wat verder over allemaal onbelangrijke dingen. Zijn telefoon gaat af. Er staat 'Daisy' op het scherm. "Moet je niet opnemen?" Vraag ik aan Chase. "Ja, ga ik ook doen." Reageert Chase bot. Hij loopt de kamer uit en doet de deur op een kier. Ik hoor een paar zinnen van het gesprek: 'ik ben bij m'n neef' en 'ik kom wel een andere keer schat'. Chase hangt op en loopt weer terug naar binnen. "Je bent bij een neef? Mag zij niet weten dat je hier bent? Is zij soms je vriendin?" "Jade doe rustig, ik doe het wel eens met haar maar ze betekent niks voor mij." "Leah had dus toch gelijk.. je slaapt met iemand en gaat door naar de volgende, je breekt harten! Ga weg Chase!" Schreeuw ik nu. Hij loopt weg en smijt de deur hard dicht.

Ik zit op de rand van mijn bed. Er rolt een traan over mijn wang heen, ik veeg hem weg. Waarom heb ik hem weggestuurd? We waren juist gezellig aan het kletsen totdat die Daisy hem belde. Ik vind hem zo'n eikel, hij slaapt met een meisje, laat haar verliefd worden en gaat dan vervolgens door naar de volgende. Misschien probeert hij dat ook wel bij mij te doen, mij inpalmen en vervolgens mijn hart in duizenden stukjes breken. Nu Leah bij haar ouders is heb ik niemand om mee te praten. Chase zorgde voor afleiding en nu is hij weg. Inmiddels is het al 04.00 uur 's nachts. Ik moet eigenlijk gaan slapen maar ik heb echt geen idee of dat nu gaat lukken. Ik blijf maar aan hem denken. Zo goed ken ik hem natuurlijk ook niet, als ik iets persoonlijks vraag begint hij over een ander onderwerp of hij maakt een vervelende opmerking. Ik maak me klaar om naar bed te gaan en ik pak nog een glas water, die sla ik in een keer achterover. Ik hoop dat ik me morgen wat beter voel dan hoe ik me nu voel. Na nog lang gepiekerd te hebben val ik uiteindelijk in een onrustige slaap.

Ik word wakker, langzaam open ik mijn ogen. Ik heb barstende hoofdpijn, opzich niet gek want ik heb gister gedronken samen met Chase. Chase... Wat heb ik gedaan? Het is al 11.30 uur. Ik ga even douchen en als ik klaar ben dan ga ik Chase een appje sturen. Na een halfuur ben ik klaar met douchen en afdrogen. Ik doe het slangenprintjurkje aan en ik doe ook de laarsjes erbij aan. Het staat erg leuk samen. Ik doe mijn haar in een staart en ik doe geen make-up op. Ik pak mijn telefoon om Chase te appen;
J: Sorry voor vannacht, ik wilde niet zo tegen je uitvallen, ik heb er spijt van. Wil je hiernaartoe komen?
C: Dan ga ik je hart toch breken? Dat bedoelde je toch te zeggen gister? Dat ik jou gebruik? Want dat is wat ik doe; meisjes gebruiken.
J: Nee dat bedoelde ik echt niet. Dit is niet handig praten... Kom je langs?
C: On my way, tot zo.

Een tijdje later komt Chase de kamer in. Hij kijkt me weer aan van top tot teen en hij knikt goedkeurend. "Waarom kijk je zo naar me?" Vraag ik aan hem. "Je bent mooi Jade, sorry van vannacht." "Geen sorry zeggen. Dat moet ik doen. Het spijt me echt en ik bedoelde het niet zo." Ik kijk naar de grond. Ik voel dat Chase zijn hand onder mijn kin legt en mijn kin vervolgend optilt. Nu moet ik hem natuurlijk wel aankijken. "Kijk me aan Jade, ik vind jou leuk en ik ga proberen om je hart niet te breken." "Ik vind jou ook leuk Chase." Hij laat mijn kin los en trekt me in een warme en stevige knuffel. 

I'm yoursDonde viven las historias. Descúbrelo ahora