Hoofdstuk 15

82 2 0
                                    

"Hoe kan het dat zo'n mooi meisje als jij nog nooit is aangeraakt?" Vraagt Chase aan mij. "Er waren genoeg jongens die dat wilden doen maar ik wilde wachten op iemand die echt van mij zou houden." Zou hij het raar vinden dat ik nog nooit iets met een jongen heb gedaan? "Heb je diegene al gevonden?" Vraagt Chase aan mij met een serieuze blik in zijn ogen. Ik voel dat mijn gezicht rood wordt. "Ja." Zeg ik zacht, maar op een volume dat hij het net kan horen.

We stappen uit bad en drogen ons af. Chase kijkt me steeds aan met een blik in zijn ogen die ik niet kan plaatsen. Als we droog zijn en als we onze kleding aanhebben voor vannacht, gaan we in bed liggen. Chase draagt een witte boxershort en ik heb een rood lingeriesetjes aan. Voorzichtig en langzaam begint hij mij kusjes te geven op mijn mond. Hij kust me vol met passie. Zijn hand gaat langzaam naar beneden, over mijn buik steeds verder omlaag. "Weet je zeker dat je het wilt?" Vraagt Chase serieus aan mij. "Ja." Antwoord ik op zijn vraag.

Na een half uur liggen we uitgeput op het bed in de hotelkamer. Nu kan je natuurlijk wel raden wat we gedaan hebben. Het was een raar gevoel, fijn maar wel raar. Het was mijn eerste keer. Hij had het al vaker gedaan met allemaal verschillende meisjes. Hij deed erg voorzichtig en dat was fijn. Zo wist ik wat ik moest doen en waar ik aan toe was. Ik doe zijn T-shirt bij mij aan en dan ga ik lekker tegen hem aan liggen. Ik lig met mijn hoofd op zijn gespierde borst. Ik voel en hoor zijn hartslag duidelijk tegen mijn oor aan. Wat een kalmerend geluid is dat toch. Langzaam val ik zo in een diepe slaap.

"Wakker worden prinses." Chase schudt me een beetje door elkaar. Fijn wakker worden dit, niet dus. Ik slaak een diepe zucht omdat ik wakker gemaakt wordt. Ik open mijn ogen en zie Chase op de rand van het bed zitten met een dienblad in zijn handen. Hij heeft ontbijt op het dienblad staan voor ons beide. Er staat koffie, thee, sinaasappelsap, verschillende soorten fruit in stukjes, crackers en croissantjes. Het ziet er echt mooi uit. "Heb jij dat gemaakt?" Vraag ik aan Chase. "Nee, gekregen van de roomservice." "Oké." Ik ga rechtop zitten en sla mijn armen om Chase zijn nek heen. Ik heb heerlijk geslapen vannacht. Het dekbed was lekker warm en het matras zacht. Ik denk terug aan wat er vannacht is gebeurd. Ik had wel wat drank gehad maar ik was niet aangeschoten of dronken. Ik kan alles precies herinneren. Het was echt een super fijn gevoel. Ik heb er totaal geen spijt van, van dat het is gebeurd. Ik vertrouw hem namelijk met heel mijn hart.

Het is warm weer. De zon schijnt en de temperatuur is erg zomers. We leggen onze spullen in de kofferbak van de auto. We checken uit bij het hotel, we gaan weer terug naar huis. Bij veel hotels moet je 's ochtends voor 10.00 uur of 11.00 uur al uitgecheckt zijn. Dan hebben de schoonmaaksters nog genoeg tijd om schoon te maken voor de volgende gasten. "Ik heb het leuk gehad, bedankt Chase." Ik geef hem een kus op zijn wang. "Graag gedaan. Ik vond het ook leuk." We stappen in de auto.

Als we de parkeerplaats van het hotel afrijden vraagt Chase "wil je direct terug naar het studentenhuis of wil je nog ergens heen met me." "Ik wil nog wel ergens heen met jou. Waarheen eigenlijk?" Vraag ik toch wel erg nieuwsgierig. "Dat is een verrassing lieverd, dat zie je zo wel." Ik ben altijd erg nieuwsgierig met dit soort dingen. Ik wil graag controle houden zodat alles goed en volgens plan verloopt. Af en toe een verrassing is natuurlijk leuk, maar dit zijn al meerdere verrassingen in twee dagen.

We gaan rechts op een afslag, een bos in. Het ziet er erg afgelegen uit. Maar goed, ik zie zometeen wel waar we naartoe gaan. Een klein kwartiertje later stopt Chase de auto. De auto staat geparkeerd midden op een smal zandpand. Het zandpad loopt door het bos. Chase laat me mijn ogen dichtdoen en dan beginnen we een tijdje te lopen. "We zijn er." Zegt Chase. "Je mag nog niet je ogen openen." Zegt hij streng. Ik hoor wat ritselen en dan een plons. Ik schrik en gil even best hard. "Hey rustig Jade, doe je ogen maar open." Zegt hij. Ik open mijn ogen en zie een mooi helderblauw meertje. "Wauw, het is hier prachtig." Zeg ik dromerig. "Kom ook zwemmen! Dit is mijn favoriete plek." "Ik heb geen bikini aan." "Doe je kleding uit, ga naakt." Zegt Chase met een grijns op zijn gezicht. "Nee." "Ga maar met je ondergoed aan, of met mijn shirt aan." "Ik ga wel in mijn ondergoed." Ik kleed me uit en ga op de rand zitten van het meer. Chase duikt onder water. Hij grijpt mijn benen vast en trekt mij het water in.

I'm yoursWhere stories live. Discover now