Hoofdstuk 13

72 2 0
                                    

Rond 09.00 uur in de ochtend word ik wakker. Chase ligt niet meer naast mij in bed. Ik ruik ook niet iets wat verbrand is vanuit de keuken. Ik sta op uit bed en loop naar de keuken om een kop thee te maken. Ik zie Chase nergens, ook niet in de badkamer. Dan loop ik terug naar de keuken. Ik zie een briefje op het aanrecht liggen met de tekst: ik ben boodschappen aan het doen, tot zo -xxx-.
Dat is raar, Chase die boodschappen doet. Dat is echt niks voor hem. Ik ga me maar even aankleden. Dan ben ik klaar als hij terugkomt van de winkel. Ik doe een spijkerrokje aan met een wit shirt. Ik weet dat Chase dit rokje leuk vindt bij mij. Als ik nog naar buiten ga doe ik een zwart leren jasje bij mijn kleding aan. Dat maakt de outfit nog wat stoer in plaats van schattig.

Een tijdje later komt Chase met een boodschappentas vol boodschappen de kamer ingelopen. "Goedemorgen prinses." Hij geeft me een kus op mijn mond. Hij heeft zulke mooie en zachte lippen. "Goedemorgen lieverd." Antwoord ik op Chase. Ik kus hem opnieuw, ik kan daar geen genoeg van krijgen natuurlijk.

"Sinds wanneer doe jij de boodschappen voor mij Chase?" "Ik heb boodschappen voor je gedaan omdat jij nog sliep en je kasten en je koelkast zijn zo goed als leeg. Dan heb je tenminste wat in huis." "Bedankt schat! Hoeveel krijg je van me?" Vraag ik aan Chase. Ik ga natuurlijk niet mijn boodschappen laten betalen door hem. "Niks. Geef me er maar wat voor terug." Zegt Chase terwijl hij me een knipoogt schenkt. "Grappig ben jij schat. Ik ga niet met je naar bed." Ik begin de boodschappen op te ruimen als ik ineens Chase zijn armen om mijn middel voel. Ik voel zijn mond dichtbij mijn oor. Hij komt steeds dichterbij. Als hij uiteindelijk bij mijn oor is, begint hij zachtjes te bijten en te zuigen aan mijn oorlel. Er gaat een warm gevoel door mijn lichaam heen en ik krijg kippenvel. Wat doet deze jongen toch met me?

Het is middag. Chase en in gaan even een rondje lopen omdat het erg lekker weer is. De zon schijnt en er is een lekker warme temperatuur buiten. Ik doe mijn leren jasje aan en Chase doet ook zijn leren jasje aan. "Heb je het niet warm in al dat zwart?" Vraag ik aan hem. Hij heeft zoals gewoonlijk een zwarte broek, een zwart shirt en zijn leren jasje aan. Ook draagt hij zwarte schoenen. "Nee eigenlijk niet, het valt mee hoor. En daarbij, ik ben er natuurlijk al aan gewend. Jij niet." Daar heeft Chase een punt. Voor zolang als ik hem ken heeft hij nog nooit een andere kleur dan zwart aangehad. Maar zwart staat hem ook geweldig. Het past mooi bij zijn donkere haar en zijn groene ogen.

Ik krijg weer een nieuwe sms. Er staat in:
Ik heb je gewaarschuwd bitch. Wacht maar... je komt er wel achter hoe dom jij hebt gedaan.
Het is al een tijd geleden dat ik zo'n sms heb gekregen. Begint het nu weer? Ik verwijder de sms voordat Chase het straks ziet. Ik wil niet dat hij zich zorgen gaat maken door dit domme berichtje. Hoe kan je zo sneu zijn om zulke berichten te versturen als je er geen reden voor hebt?

"Jade, trek iets moois aan en maak je klaar. Om 19.00 uur gaan we ergens heen." Zegt Chase tegen mij. "Wat gaan we doen?" Vraag ik aan hem. "Dat is een verrassing lieve schat, dat ga ik je niet vertellen." Ik trek een zwart jurkje aan die tot halverwege mijn bovenbeen komt. Het staat mooi maar tegelijkertijd heeft het jurkje ook iets wat sexy is.

Als we ons klaar hebben gemaakt, stappen we samen de auto van Chase in. "Je ziet er prachtig uit Jade." "Dank je wel. Jij ziet er ook goed uit Chase." Zeg ik blozend terug. We rijden weg van het studentenhuis en 45 minuten later komen we aan bij een groot, wit gebouw. "Kom mee naar binnen." Zegt Chase tegen me. Hij doet me een blinddoek voor en pakt iets uit de kofferbak van de auto. We lopen samen naar binnen. Hij zet me neer op een bank en zelf loopt hij weg. "Blijf maar zitten. Ik kom je zo ophalen." Zegt hij nog. Even later komt Chase weer terug en hij pakt mijn hand vast. We lopen een stukje in het gebouw en dan gaan we een lift in. Het duurt best lang voordat we op de goede etage zijn. We lopen de lift uit en we gaan een deur binnen. Chase doet mijn blinddoek weer af. "We zijn er Jade." Hij zet koffers neer in de kamer. Dat was dus wat hij uit de auto had meegenomen. We zijn in een prachtig hotel. In de slaapkamer staat een groot tweepersoons bed en aan de andere kant van de kamer zit een bubbelbad. Op het bed liggen rozenblaadjes en er zijn wat kaarsjes aan. "Het is hier zo mooi Chase!" "Dat verdien jij ook prinses." Ik loop naar Chase toe en geef hem een knuffel. Nadat we een tijdje hebben geknuffeld, laten we elkaar los. We kijken elkaar in de ogen aan en uiteindelijk geeft Chase mij een lange en gepassioneerde zoen.

I'm yoursWhere stories live. Discover now