19. kapitola

1K 82 4
                                    

S Liamem jsme spolu strávili celé odpoledne. Nakupovali jsme potřebné věci do jeho školy, ale taky se jen tak poflakovali a poseděli si v kavárně. Cítila jsem se s ním skvěle. Zase jsme se navzájem tomu druhému víc otevřeli a zase něco dalšího si o sobě řekli. 

Celé odpoledne jsem pozorovala jeho nádherný úsměv. Taky pohledy, které na mě házel. Byla jsem z něho prostě hotová a nadávala si za to, ale nemohla jsem si pomoct. 

Když mě večer přivezl domů, potkali jsme na příjezdové cestě tátu. 

,,Liame! Ahoj!"

,,Dobrý večer, pane Stylesi."

,,Zrovna nám přivezli pizzu. Je jí opravdu dost, takže si můžete dát s námi. Liame, najíš se s námi?"

,,Moc rád.", usmál se Liam na tátu. 

,,Skvěle! Já si jen skočím do auta, nechal jsem tam diář, ale hned jdu taky dovnitř.", řekl táta a odešel od Liamova auta. Ten zaparkoval před vchodem a oba jsme vystoupili. Dovnitř jsme šli zároveň s tátou. 

,,Ady, jsou tady Rosie a Liam! Nachystej ještě dva talíře, prosím.", zavolal táta od dveří na Ady. Když jsme společně přišli do kuchyně, Ady zrovna rozdělovala pizzy z krabic na talíře. Mia a Noah seděli u stolu a už se ládovali. 

,,Rosie, Liame, pojďte se posadit!", řekla nám Ady, když jsme oba pozdravili. Usadili jsme se tedy ke stolu a za chvíli už jsme začali jíst. 

Jedli jsme, bavili se, smáli se. Připadalo mi, že k nám Liam patří. Naprosto k nám zapadal. Humorem, prostě vším. 

A všiml si toho i táta. Když Liam odcházel, řekl mi, že je Liam skvělý. Ale to já moc dobře vím. Liam je totiž až moc skvělý. Když jsem ho sledovala odjíždět, pociťovala jsem z jeho odjezdu určitý pocit smutku. Napojila jsem se na něj tak moc, až to snad ani není dobrý. Opravdu to není dobrý. 

Když jsem po tom, co jsem všem popřála dobrou noc, přišla k sobě do pokoje, sedla jsem si na postel a rozsvítila mobil. Na obrazovce na mě čekalo několik zpráv i nepřijatých hovorů. Skoro všechno bylo od Louise, jedna zpráva ale byla od Lenny. 

______________________________________

Lenny

______________________________________

tak jak to s Liamem dopadlo?

skvěle! vyříkali jsme si to

je skvělý

______________________________________

______________________________________

Love

______________________________________

halo??

???

proč mi celý den nebereš telefon??

zavolej mi 

______________________________________

Vytočila jsem jeho číslo a čekala, až hovor přijme.

,,Sakra, Rosie, to mi nemůžeš odpovědět, nebo zavolat?"

The Black Sheep Of The FamilyKde žijí příběhy. Začni objevovat