Част 39

394 74 15
                                    

Ezekiel 18:20

Този, който греши, ще умре. Детето няма да сподели вината на родителя, нито родителят ще сподели вината на детето. Правдата на праведните ще им се признае, и нечестието на нечестивите ще бъде обявено срещу тях."

Сърцето на Юнги туптеше силно в гръдния му кош докато баща му бързо отваряше кутията, разкривайки всичко, което беше вътре и което те вече бяха видели. Той грубо хвърли капака на земята и извади снимка на Джимин и Юнги, заснета във фото кабината. Сега, имайки предвид естеството на снимките, бе ясно, че той и Джимин са в интимна връзка.

- Позволихме ти да си имаш приятел, да го водиш вкъщи, без да те наглеждаме, а ти реши да правиш това? – баща му изкрещя гръмогласно, това накара Юнги да се притисне в стената от страх заради това, което предстоеше. В отговор пък майка му се приближи до него и отново го зашлеви през лицето, а той се свлече на земята и хвана бузата си.

- Обзалагам се, че си мислел, че тази малка игра ще трае вечно, нали? – майка му вдигна ръка, за да го удари още веднъж, този път по-силно от преди, оставяйки му силна болка в бузата. Той изскимтя от болка, задушавайки се от сълзите докато гледаше към пода.

След това тя го зашлеви отново грубо, принуждавайки го да я погледне подчинително.

- Мислел си, че ще се измъкнеш, водейки друг педераст в тази къща и..

- Затваряй си шибана уста и не говори за Джимин! Той е единствената причина, заради която не реших да се самоубия в този шибан „дом"! – Юнги я прекъсна, отдръпвайки се от майка си в името на липсващия си любим. Момчето, което правеше дните му по-светли не заслужаваше думите, казани от семейство Мин по негов адрес.

Баща му се намеси, хвърляйки кутията до Юнги и приближавайки към него. Единствената му реакция беше да погледне уплашено нагоре към по-възрастния мъж преди да бъде грубо изритан в корема. Юнги бе зашеметен, опитваше се да си поеме въздух докато усещаше същата болка както отпреди време- в тялото и сърцето си.

- Затваряй устата си, момче, нямаш право да отговаряш! – бащата го прекъсна, а после видя възможността в това да го ощипе по бузата, оставяйки пребледнялото момче на земята, гледайки с умоляващи очи, за да престанат.

- Семейство Пак със сигурност ще се радват да научат за това, че синът им е шибан провал. – господин Мин продължи, вземайки захвърлената кутия. Юнги се изправи в седнало положение и задържа ръка върху бузата си, гледайки възрастния мъж със странна гримаса.

Sinner《 YOONMIN 》Where stories live. Discover now