Част 6

583 92 1
                                    

Proverb 27:9

„Доброто приятелство укрепва душата."

Юнги никога нямаше да разбере защо се реши да приеме поканата за приятелство от Парк Джимин. И ето какво правеше сега- разглеждаше семейните снимки на по-малкото момче във фейсбук, чудейки се защо дори е решил да му изпрати покана.

Юнги си помисли, че може да е трик; може би Джимин тайно бе приятел с Ким Техьонг и Чон Чонгкук и просто бе решил да се държи като задник с него. Юнги беше доста параноичен около хора, с причина. Беше доста изплашен от отхвърляне и просто заключи, че всички са задници.

Юнги разглеждаше семейните снимки на Джимин и забеляза една негова, на която бе застанал пред коледната елха между двамата си родители. Родителите му изглеждаха толкова щастливи, имайки такъв перфектен син и Джимин изглеждаше толкова щастлив с такива съвършени родители. Юнги завиждаше заради това. Завиждаше заради това, че Джимин изглежда толкова щастлив на всичките снимки с родителите си- от вършенето на разни дейности като туризъм и къмпингуване, чак до простите събития през уикендите. Джимин винаги бе с усмивка на лице.

Типично, Юнги презираше тези, на които завиждаше. Не можеше да се стърпи, ядът се вихреше в него и го изяждаше жив. Не виждаше как справедливо би могъл да промени живота си. Бе роден с чувство в стомаха си, което копнееше за секс с човек от същия пол, а той бе обречен да има родители, които го малтретират и ненавиждат заради това какъв е. Юнги не издържаше да гледа снимките на семейство Парк, просто защото никога нямаше да почувства същото, каквото и те.

И все пак, Юнги не можеше да обижда синът им.

Парк Джимин бе толкова добър към него и той не можеше да каже, че не го харесва като човек. Юнги му бе благодарен задето бе свестен човек, който се поинтересува от него, когато имаше най-голяма нужда от това. Колкото повече го дразнеше това, че Джимин има съвършен живот, толкова и не можеше да се настрои срещу него.

Факт- Юнги бе супер любопитен.

Как ли приятелството ни ще се разрасне? Ще бъдем ли близки? Той ще бъде ли човека, с когото ще бъда близък докато отида в колеж?

Юнги избута тези мисли от главата си и се насочи към собствената си фейсбук стена, излизайки от албума със семейни снимки на Джимин. Той облегна глава на стола си със стенание и разтри очи.

Sinner《 YOONMIN 》Where stories live. Discover now