Част 23

628 89 6
                                    

Proverbs 17:7

"Красноречивите устни не са подходящи за безбожен глупак- а колко по-лъжливи са тези на един владетел!"

- Джин, как разбираш, когато наистина обичаш някого? – Джимин плахо попита приятеля си докато той пишеше домашното си на лаптопа. Самият Джимин пък приключваше със своето.

Юнги беше на докторски прегледи този петък и Чим не можеше да намине у тях, затова реши, че може да каже истината веднъж завинаги, затова и всъщност отиде в дома на Джин този следобед, а и за да напишат домашното по алгебра.

Джин отмести поглед от работата си, объркано изражение се появи на лицето му, чудейки се кого приятелят му има в предвид.

- От къде по дяволите да знам? – Джин отвърна с въпрос. – Никога не съм обичал някого. Все още не, но както и да е.

- Гледаш всички онези евтини драми, нали? – Джимин запита приятеля си. – Какво обикновено се случва в тях?

Джин изгледа момчето с изражение, показващо раздразнение.

- Джимин, онези драми не може винаги да показват как работи реалния живот и какво е любовта. – Джин декламира на момчето и свали очилата си. – Да знаеш, че си влюбен не е винаги пеперудите в стомаха, не е винаги и изчервяването, не е и ускореното сърцебиене. Да знаеш, че си влюбен, според мен, е когато се чувстваш в безопасност край този човек. Когато зарежеш всичко, което правиш, просто за да бъдеш до него. Когато нещо те нарани и първия човек, за когото си помислиш и искаш да разговаряш, да е той. Любовта е естествена и ти чувстваш комфорт, когато си с него и наистина го обичаш.

Джимин преглътна.

- Еха, това беше красиво, Джин хьонг.

Джин му прати бърза усмивка и отново сложи очилата си.

- Благодаря, присвоих това от една драма.

- Мразя те. Много. – Джимин заяви и седна на близкия стол след като приключи със задължението си. Магическото чувство, появяващо се във връзката им с Юнги бе преминавало през съзнанието му доста пъти, но той бе твърде уплашен от значението му. Достатъчно плашещо бе да бъде с Юнги и дори всичките пъти, прекарани заедно да не бяха нищо особено, те винаги се запечатваха в ума на Джимин като предупреждение да бъде предпазлив.

Sinner《 YOONMIN 》Where stories live. Discover now