Част 28

674 82 11
                                    

Matthew 19:6

"Те вече не са двама, а една плът. Затова онова, което Бог е сглобил, никой не трябва да го разделя". 

Юнги никога досега не бе заключвал толкова бързо вратата на класната стая, но Джимин стоеше на масата, а устните им все още бяха слети като същевременно той се намести между хубавите му крака.

- Толкова много ми липсваше, бебче. – Юнги вдъхваше от аромата на любимият си, чийто ванилов аромат го караше да се чувства сигурен докато целуваше врата му. – Липсваше ми любовта ти, аромата ти, докосванията ти.

Джимин изскимтя, когато Юнги нежно целуна врата му, поставяйки скромни целувки по кожата му докато мърмореше своите си хвалби към него. Джимин се кълнеше, че това е единственото докосване, което му се струваше правилно; единственото момче във Вселената, което можеше да го докосва по начина, по който той желаеше.

Юнги бавно откопча ризата на Джимин, без да бърза с това занимание. Искаше да е сигурен, че той се чувства възможно най-комфортно. Джимин изскимтя заради липсата на контакт от устните на Юнги по врата си, а той се изкикоти леко, шептейки нежно в ухото му:

- Нетърпеливо момче. Обещавам ти, че няма да излезеш от тук незадоволен. – Юнги захапа леко ухото му докато шепнеше, а Джимин реши да приближи лицето си за целувка.

Той премина с пръсти през косата на Юнги докато се целуваха, а Юнги най-накрая го освободи от ризата. Отдръпна се с усмивка, а Джимин посегна към колана му, нуждаещ се от това, което желаеше.

- Толкова много те искам. – Джимин прехапа леко устни докато дърпаше Юнги за колана, гледайки го право в похотливите очи. – Искам те толкова много.

Юнги се усмихна на бебчето си и го издърпа отново за целувка, започвайки да разкопчава панталона му. Изглежда Джимин имаше същата идея в ума си, тъй като започна да разкопчава дънките на Юнги, изнервен заради това, което предстоеше, но и същевременно изцяло готов.

Юнги събу панталона му, оставяйки го само по боксерки, седящ на масата и гледайки го с копнеж.

Джимин реши, че не може да чака повече и издърпа надолу дънките на Юнги заедно с боксерките, непестящ и секунда, за да може най-накрая да види какво крие той в скъсаните си дънки. И когато най-сетне го стори, той облиза устни при гледката. Юнги забеляза това и сметна, че по-малкия се държи сладко.

Sinner《 YOONMIN 》Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt