4.

46 3 0
                                    

Vártam és vártam, amíg hangos nevetgélést nem hallottam a folyosóról..
------------------------------
Kinéztem gyorsan, de nem feltűnően és megláttam a palit az örömlánnyal. Hangosan nevetgéltek és Davidnak félre volt gombolva az inge. Megint elkapott a hányinger, de nem érdekelt. Elővettem gyors a minikamerát a táskámból, és halkan beszaladtam a szobába miután körülnéztem, hogy biztos senki sem lát e meg.

Amikor beléptem a szobába akkor megcsapott az alkohol szag. Vagy 5 viszkis pohár volt a földön szétdobálva. - Jézusom mennyit ihattak ezek - gondoltam magamban. Elhelyeztem a kamerát a szobában egy kis eldugott részen, amin belehet látni kb. az egész szobát.

Büszke voltam magamra, hogy sikerült ilyen jól megoldanom. De ez egy elhamarkodott érzés  volt.. hallottam, ahogy trappol végig a folyosón. Kinéztem a fél szememmel és megbizonyosodtam róla, hogy tényleg ő az. Na baszki most mit csináljak? Nem valami nagy a szoba ahhoz, hogy elbújjak. De... de! A ruhásszekrénybe beférek, mert nem vagyok egy teltebb személyiség és ráadásul csak pár ruha volt benne. Azoknak is mind cigi szaga volt, de ki kellett bírnom.

A szekrény maga pár helyen pókhálós volt és koszos. Ha nekem ilyen lenne a kibérelt szobámban, tuti nem raknám bele a cuccaim. Az meg a másik, hogy nem hoztam magammal semmit.

Meg akartam lesni mit csinál, de bár ne tettem volna... éppen öltözött át. Meg kell mondjam elég izmos volt. A másik meg, hogy alig lehetett 5 évvel idősebb nálam. De ő egy kibaszott bűnöző, olyan, mint akik megölték a szüleim, úgyhogy ezt a "jól néz ki" gondolatot ki kell űznöm a fejemből.

Alig telt el 15 perc és ő távozott a szobából. Vártam még nagyából 2 percet majd kilöktem az ajtót és rohantam a szobámba. Bekapcsoltam a gépem, és bevágtam a pendriveot amire rá volt csatlakoztatva a kamera. David  még nem volt a szobában, szóval kitartóan várnom kellett. Vártam és vártam.. már csukódtak volna le a szemhéjjaim, amikor mozgást észleltem a szemem előtt, pontosabban a kamerán. Ő lépett be az ajtóján. Éberen próbáltam figyelni és jól tettem, mivel elővett egy táskát amiből kiszedett pár kést, majd élezni kezdte őket. Meg kell mondjam, nagyon jó minőségűek voltak azok a kések.

Éles penge, markolható nyél. Tetszett. Mindenesetre figyelnem kellett a további cselekvéseire. Nagyon meglepődtem a következő tettén. A késsel belevésett a szekrénybe egy jelet. Kínaiul volt, és mivel minimálisan beszéltem ezt a nyelvet, ez annyit jelentett, hogy "sárkány". Meglepődtem rajta rendesen, de a következőn mégjobban. A karján megláttam egy ugyanilyen jelet ábrázoló tetoválást. Néztem tovább mit csinál és csak annyit láttam, hogy eltesz minden cuccot amit elővett, lekapcsolja a villanyt és befekszik az ágyába.

𝗧𝗵𝗲 𝗰𝗿𝘂𝗲𝗹'𝘀 𝘀𝗮𝗱𝗻𝗲𝘀𝘀 ✔Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ