1.

95 5 0
                                    

- Gyere már lusta dög! -ordított utánam Lily Cooperson, a szobatársam. Akármennyire is tűnik úgy mintha utálna, valójában nem utál. Nagyon jó barátnők vagyunk. Ő volt az első barátom amikor árvaházba kerültem. Mindig mellettem áll és visszatérít a valóságba.

Na de az árvaházról pár szót. Ez nem egy sima árvaház. Ez egy rohadt modern "kiképzőtábor" számomra. Itt edzek. Hogy mire? A bosszúmra! A családomért mindent megfognak fizetni! A szervezet neve ami megölte a családom: "Midnight Flag". Nem sokat tudok róluk és akármennyit is kérdezek felőlük, nem mondanak semmit. És ez nagyon zavar.

Visszatérve a jelenbe pedig, azért szólt utánam Lily, mert mennünk kell kajálni. Mivel minden modern, ezért a kaja sem maradhat ki. Svédasztalunk van, és mindennap más-más fogás van elénk rakva. Nyálcsorgatóan finom az összes, tehát soha sem szoktunk éhesek maradni.

- Uhh én letapizom egyből a húsgolyókat. Kell mustár meg ketchup. - ecseteli Lily

- Okés, nekem marad a rántotta meg a tejeskávém.

- Chh. Majdnem mindennap ugyanazt eszel, pedig a kínálat mindig más. Megáll az eszem tőled. - háborodik fel.

- Bocs, de én ezeket szeretem. Na de keressünk valami helyet. Esetleg jobbra a sarokban?

- Nekem tökéletes. Viszont maradok még egy kicsit nézelődni. Addig te ülj le és kezdj el enni.

- Oké főnök.

*Kaja után*

Visszamentünk a szobánkba és felvettük az edző szettünket. Amit mutattam korábban ruhát, az csak a bevetésekre van. A sima edzéshez csak egy lazább piros és rugalmas haspólót veszek fel egy fekete háromnegyedes nadrággal.

Az edzőteremben edzettem a hasizmomra, karomra, hátamra és minden másra is, mivel mindennek létfontosságú szerepe van a bérgyilkoláshoz.

Egyébként azt, hogy én bérgyilkos vagyok, senki sem tudja. Csak én és az árvaház vezetősége. Valamint egyedül csak én tudok a mocskos dolgaikról. De szeretem csinálni a "munkámat", mert 1: tudom, hogy olyan embereket nyomozok ki és ölök meg, akik nem érdemesek erre a világra. Lásd ölésre is képes drogdílerek, akik keresztbe tesznek az árvaházunknak. 2: Pénzt is kapok érte. Tehát ezt már vehetjük rendes munkának.

Az előző bevetésem 2 nappal ezelőtt volt. Egy körözött gyilkost kellett megölnöm. A következő pedig kedden van és akkor egy körözött tolvajt kell elkapnom.

Felmerülhetett bennetek a kérdés: Hogyan képes egy tinilány elkapni olyan bűnözőket, akiket még a zsaruk sem tudnak? A bosszúvágy. Minden ilyen dolgot a bosszúm irányít. Magam elé képzelem a családom gyilkosát és egyből kinyiffantom. Ennyire egyszerű.

𝗧𝗵𝗲 𝗰𝗿𝘂𝗲𝗹'𝘀 𝘀𝗮𝗱𝗻𝗲𝘀𝘀 ✔Where stories live. Discover now