Tag

137 5 10
                                    

Igen, jól látjátok, ez nem egy újabb „normális" fejezet. Tudom, a beígértnél sokkal lassabban töltök fel, de legalább próbálkozok. Az is valami, nem?

Szóval most éppen van két függőben lévő kihívásom. Az egyiket nem sokkal ezelőtt kaptam, a másik azonban már egy jó ideje várat magára. Ez utóbbiról még annyit érdemes tudnotok, hogy nem egy általános, hanem inkább egy személyesebb kihívás, amit Illiout3112 írt össze nekem, ennélfogva előfordulhatnak benne mindenféle utalások mindenféle random sorozatokra. Ez lesz a kihívásocska-megválaszolócska második részében, remélem, nem bánod 😊

Azonban ennek a második kihívásnak az egyik része, hogy a „csapjunk a lecsóba!" felkiáltást írjam egy másik nyelven, úgyhogy kezdjük is a legalapabbal: Let's hit the lecsó everybody! (Igen, angol kéttannyelvűbe jártam. Nem, nem érdekel, hogy ebben a mondatban valószínűleg több nyelvtani hiba van, mint egy ötödikes angolfogalmazásában.)

Az első kihívás szabályzata:

1. Írd le, hogy ki hívott ki!

Igazán köszönöm a kihívást tarjanterez! Előbb vagy utóbb, én is kihívlak téged valami marhaságra 😈

2. Ismertesd a szabályokat!

Pipa ✔

3. Csináld meg három napon belül!

Pipa ✔

4. A címe „tag" legyen!

Dupla pipa meg egy palacsinta ✔✔🥞

5. Írj tíz tényt magadról!

Hajjaj... előre figyelmeztetek mindenkit, ezek tényleg nagyon random tények lesznek...

- Voltam fizikatáborban, és építettünk egy kétméteres tornyot faágakból meg kövekből (én személy szerint marha jól szórakoztam, csak utána sajna le kellett bontani), meg néhány haverom egy feladat keretében összerakott egy pókhálót csak fonalakból (meg persze faágakból a keretnek), ami annyira strapabíróra sikeredett, hogy még egy ember súlyát is simán elbírta. Igen, leteszteltük. És ez az ember nem éppen a legvékonyabb volt a csoportban.

- Részt vettem elsősegély-oktatáson, tehát már tudok újraéleszteni 😊

- Valamiért rákaptam arra, hogy felemás zoknit viseljek. Őszintén megmondva fogalmam nincs, miért jó ez nekem, de nem is nagyon érdekel.

- Tudok sárkányt hajtogatni, és már van egy kisebb falkám is. (Féljétek a falkát. Féljétek a falkááááááát!)

- Ki tudom rakni a Rubik-kockát.

- I can speak English, amint az a harmadik bekezdésből tökéletesen látszik.

- Jobban szeretek laptopon írni, mint telefonon, és ezért olyankor sem vagyok hajlandó folytatni az irkálást, amikor éppen lenne szabadidőm, de nem vagyok gépközelben.

- Ha elmennék a Roxfortba, a Mardekárba kerülnék. (Legalábbis a Pottermore nevű weboldal szerint...) Ami nem mellesleg a kedvenc házam, bár őszintén megmondva a Hugrabugot is imádom.

- Van egy törpehörcsögöm, akit Bogyónak hívnak, mivel ez volt az egyetlen értelmezhető hangsor, amit kiadtam, mikor megláttam, az Uuuuuujiii meg a Monyimonyi és hasonlók mellett.

- Egyik kedvenc tevékenységem az alvás. Néha hajlamos vagyok csak azért sokáig ébren maradni, hogy amikor lefekszem, legyek elég fáradt ahhoz, hogy azonnal elaludhassak. Nem, nem vagyok normális.

Gravity Falls - 20 évvel későbbWhere stories live. Discover now