Zöld díj

152 3 4
                                    

Mondanám, hogy "csapjunk bele a lecsóba", de ezt már egyszer elhasználtam, úgyhogy sajnos eléggé elcsépelt lenne... De nem baj, én akkor is mondom:
Csapjunk a lecsóba!

A szabályok:
1. Jelöld meg azt a becses felhasználót, aki téged is bevont a legújabb csodasztikus kihívásba. Köszönd is meg neki!

Hát akkor: köszönöm, hogy megjelöltél engem erre a kihívásra gaznii! Mivel nem nagyon tudom, mi mást mondhatnék még, ezért elárulom azt az apró infót, hogy ezt a kihívást ő maga alkotta, így gyakorlatilag a díj anyjától kaptam a jelölést, ezért most nagyon menőnek fogom hinni magamat a következő napokban :D

2. Írd le három sorban, hogy mi a véleményed a zöld színről (oké, áruld el, mit szívtál, mikor ezt kitaláltad?)

Mivel telefonról írok, ahol három sor megfelel kábé egy mondatnak (ez a szabály pont három sor), ezért inkább három mondatot írnék róla. (Amiből véletlen négy lett...)

Szerintem a zöld egy igazán szép szín. Nem pont a legkedvesebb kedvencem, de igen előkelő helyet kap a színek rangsorában. Emellett szerintem ez az élet színe, ami miatt egy felettébb fontos szín. Ja, és mellesleg nem tudom, észrevettétek-e, de a legtöbb társasjátékban a három alapszín mellett ez az egyetlen kevert, amiből választhatunk.

3. Reklámozd a kedvenc társasjátékod.

Az én kedvenc társasjátékom az egyiptomi egérfogó. Ha nem ismerős a neve, az azért is lehet, mert ez nem az igazi neve, mivel az nem túl, khm, szalonképes. De amiatt is lehet, mert soha nem jártál még Medve Matektáborban, pedig nyáron az a legjobb esemény, ami történhet. A játék lényege, hogy a szabályokra magunktól kell rájönni. Hogy mi ebben a jó? Ha sikerül megfejteni a nem túl bonyolult (bár ez verziónként változhat...) szabályokat, akkor te is részt vehetsz mások kezének csapkodásában és anyjuk igencsak kreatív kifejezésekkel való szidásában. Kell ennél több? Ja igen, két pakli franciakártya, mert azzal kell játszani a játékot.

4. Válaszolj a kérdésekre.

Hajajj, kezdjük...

Hajajj, kezdjük

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Gravity Falls - 20 évvel későbbWhere stories live. Discover now