87. BÖLÜM

15.1K 1.8K 1.1K
                                    


Hikayemi okuma listelerinize ekleyip destek verseniz, takipçilerinizin profilinize bakıp listenizdeki hikayeler arasında benim kurgumu da görmelerini sağlayabilirsiniz.

Beğenerek okuduğunuz bir hikayeye bari bunu çok görmeyin lütfen. Hiç değilse bunu yapmanızı ümit ediyorum.
~~≠~~≠~~≠~~

İki saat sonra ayna karşısında, rüya gibi tuvaleti giyiyordum. Lacivert ve iki parçadan oluşan elbisenin eteği şifon, üstü göbek kısmını açıkta bırakan ince askılı, kısa bir gipür büstiyerdi. Yaka kısmı açık değildi ancak omuz başlarımı ve kollarımı açıkta bırakıyordu. Tuvalet, son derece sade ama bir o kadar da şık bir elbiseydi. Tek süsü büstiyerdeki işleme detayıydı. Vücut hatlarımı örten dökümlü etek, hareket ettikçe uçuşuyor, adım attıkça hoş, bulutumsu bir dalgalanmayla, altına giydiğim gümüş rengi topuklu ayakkabımın sadece ucunun görünmesini sağlıyordu.

Bedenime tam olarak oturan büstiyerin fermuarını çekemeyeceğimi anladığımda, "Arda, yardım edebilir misin?" diye seslendim.

Başını odama uzattıktan sonra içeriye giren Arda'nın gözleri beğeniyle beni süzerek, "Ben de zaten yanına gelecektim." dedi. Arkama geçip ağır hareketlerle fermuarımı kapatırken, açıktaki omzumu öptü. "Bu gece bunları takmanı istiyorum." diyerek küçük bir mücevher kutusunun kapağını açtı.

Hiçbir ses çıkaramadan, kutunun içindekilere bakakaldım. Ortasında lacivertin en güzel tonundan birer safir bulunan sonsuzluk işareti şeklindeki pırlanta küpeler nefes kesiciydi.

"Bunlar çok güzel Arda. Nereden buldun?" diye sorarak birini elime aldım.

"Eve dönerken kuyumcuya uğradım."

"Yani bana mı aldın?" diye sorduğumda bana ışıltıyla baktı.

"Evet sana aldım."

"Daha önce hiç bu kadar kıymetli bir takı takmadım. Ya kaybedersem?"

Pişkin pişkin, "Yenisini alırım." dediğinde bu konuda şaka yapmadığını anlamıştım.

"Çok teşekkür ederim ama gerek yoktu."

"Herkes yanımdaki göz kamaştıran güzelliği görsün istiyorum."

"Herkes bana bakarsa rahat olamam Arda. Buna hiç alışık değilim." diye itiraz ettim.

"İş ve sosyete dünyasından önemli simalar da orada olacak Pelin. Beş yıl önce terk ettiğim camiaya bu gece esaslı bir dönüş yaparken, tüm güzelliğinle yanımda parlamanı istiyorum." dediğinde beklentiyle gülümsedi.

Annesi ve babasını temsilen eski hayatına dönüş yapmak üzere olduğunu o zaman anladım. Bundan böyle çevresini saracak insanlarla bu gece yeniden bir araya gelecek, gerekirse davetlerine katılacak, onlarla iş yapacaktı. Bu gece ben de onun hayatına adım atacak, şimdiye kadar bana tamamen yabancı bir çevre ile tanışacaktım. Üstelik bu sadece Arda'nın değil, ailemin de ait olduğu bir çevreydi.

O nedenle, "Peki, tamam." dedim. "Küpeleri takmama yardım eder misin?"

Küpelerin arkalarını çıkardı, birer birer uzatıp onları takmamı izledi. Son kez aynadaki görüntümü kontrol ederken, arkamdan yaklaşıp omzumu öptü.

Maskeli Baloda Sevdim (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin