46. BÖLÜM

29.3K 2K 1K
                                    

Medya-Beyaz Köşk
~~≠~~❤️~~≠~~

Arkadaşlar, hikayenin birinci cildinin sonlarına yaklaştık. Her bir cildin 50 bölüm olduğunu hatırlatır, keyifli okumalar dilerim.
~~≠~~≠~~

Günlerin hızla akıp gittiğine inanamıyordum. Bu hafta, ha geldi, ha gelecek dediğimiz finaller de bitmiş, ilk dönem bugün, yani 26 Ocak'ta sona ermişti. Yarın yarı yıl tatili başlayacağı için pazar gecesi yola çıkacak ve ailemin yanına dönecektim.

Eskiden olsa çok önceden, Seçil ve Esma ile sömestr tatilimizin her gününü dolduracak eğlenceler planlamış olurduk.

Ancak hayatımda ilk defa, tatil olmasına üzülüyordum. Arda'yı burada tek başına bırakmak, ikinci ayımız bile dolmadan ondan on beş gün ayrı kalmak kabus gibiydi.

Bundan iki hafta önce, parmaklarımın kasıldığı gece, Arda ile yaşadığımız fiziksel yakınlaşmanın hatırası hala rüyalarıma giriyordu.

O gece, benim için çok özel bir gece olmuştu. İkimiz de bir çılgınlığın eşiğine gelmiş ve Deniz'in odaya dalması sayesinde o eşikte durabilmiştik.

Belki de o yüzden, bana bilmediğim bir dünyanın kapılarını açan Arda, benimle birlikteyken çok daha temkinli olmaya başlamıştı. Çünkü bunu konuşmuş ve onu kırmadan bir daha yaşamak istemediğimi anlatmaya çalışmıştım. Benim çekincelerimi, her yakınlaştığımızda hissettiğim telaşı ve korkuyu artık görmesi gerekiyordu.

Henüz bu kadar yakınlığa hazır olmadığımı, kolayca kendimi kaptırabileceğimi; yani kısacası, sonradan pişman olacağım her şeyi, benden daha iyi bilecek kadar iyi tanıyordu beni.

Ertesi gün ona kahvaltı için gittiğimde, beni karşısına almış ve güven verici bir konuşma yapmıştı. Bundan sonra beni bile bile zorlamayacağına söz vermişti. Sadece zaman zaman, aramızdaki ateşi ufak dozlarla canlı tutmak için izin istemişti. Aksi halde ilişkimizin monotonlaşacağını ve soğuyacağını anlattığı için, belirli sınırlar çerçevesinde kalmak şartıyla kabul etmiştim.

"Ağzın istiyorum dese de, gözlerin henüz hazır olmadığını söylüyor." dedikten sonra devam etmiş ve, "Bana bakarken gözlerinde en ufak bir tereddüt bile görmek istemiyorum." diyerek alnımı öpmüştü. "Ben ikimizin yerine de güçlü ve kontrollü olacağım."

Öyle de yaptı. Duygularıma bu kadar önem verdiği ve ikimizin yerine de çokça çabaladığını gördüğüm için onu gün geçtikçe daha fazla sevmeye başlamıştım.

İlk dönemin bittiği bu Cuma gecesinde, akşam Arda ile baş başa yemeğe gidip doğum günümü kutlayacaktık. Sonrasında ne yapacağımız konusunda bir fikrim yoktu açıkçası.

Beni akşam saat yedide her zamanki yerden alacaktı. Planladığı programın hiçbir ayrıntısını bilmiyordum. Bana sadece, bundan sonraki adımları atmadan önce, gerçek Arda'yı göstereceğini söylemişti. Ne demek istediğini sorduğumda, omzunu silkmekle yetinmiş ve dakik olmamı istemişti.

Dakiklik aklıma gelince saate baktım, akşam beşe geliyordu. Hazırlanmak için iki saatim vardı.

Hızlı bir duş alıp çıktığımda, Derya'yı yatağında sırt üstü yatarken buldum. Efkarlı bakışlarını tavana çevirmiş, derin düşüncelere dalmıştı.

Maskeli Baloda Sevdim (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin