Bölüm 16 ~ İLK HAFTA

4.6K 180 14
                                    

"Hayırlı olsun çifte kumrular." diye biri sınıfın ortasından Arda ve benim oturduğumuz yere doğru bağırınca o tarafa doğru döndüm. Bu ses Mert'e aitti.

Bu lafın üzerine utancımdan başımı yere eğmek isterken Arda'nın bana olan sert bakışları dikkatimi çekti. Sanırım bunu yapmamalıyım diye düşünüp başımı eğmekten vazgeçtim.

Mert yanımıza ağzı kulaklarına varacak kadar kocaman bir sırıtışla geldi ve elini omzuma koydu. Bunun üzerine kafamı ona doğru çevirip gülümsedim. Aslında hiç hoşlanmadığım bir hareketti bu.

"Sağol." diye Mert'e soğuk bir cevap veren Arda cidden sinirli gözüküyordu. Belki de Mert'i de sevmemişti. Ah Arda kimi seviyordu ki ?!?!?

"Sağol." yüzüme sahte bir gülümseme yerleştirdim. O sırada sınıfın ortasında dikilmiş ve sadece bize odaklanmış Emre'yi gördüm. Göz göze geldiğimizde yüzünde pişmanlık ifadesi vardı.

Ama onu nasıl affedebilirdim ki ?!?! Bana ihanet etmişti. İhanet bu hayatta katlanamayacağım şeylerden biriydi ve o da bana kelimenin tek anlamıyla ihanet etmişti. Onu affetmek belki de hayatımda yapacağım son şeydi.

Bize doğru yaklaşınca yerimden kalkıp şu lanet sınıftan bir an önce çıkmak istedim fakat Arda'nın eli bu hareketime engel oldu. Kolumu sıkıca kavramış ve beni bırakmıyordu. Ona ne yaptığını anlamamışcasına bakınca beni yanına çekti ve yeniden oturmamı sağladı.

"Emre'ye bir şans ver." diye kulağıma fısıldadı. Gözleri yalvarırcasına bana bakıyordu.

Kesin bir ses tonuyla "Hayır Arda. Benden herşeyi iste ama bana ihanet eden birini affetmemi bekleme ! " dedim. Kolumu elinden kurtardım ve bir hışımla ayağa fırladım.

Emre'nin yanından geçerken ona kısa bir bakış attıktan sonra hızla tuvalete koştum. Çünkü birazdan ağlayacaktım ve sınıfın ortasında da ağlayamazdım.

Emre hala nasıl utanmadan benim yüzüme bakabiliyordu ki ?!?! Sadece Cansu için mi benimle yakın olmuştu ?!?!? Bana aşık olduğunu söylemişti. Tamam bana aşık olup olmaması umrumda bile değildi fakat.....ah bu !!!

Kendimi bir tuvalete kapatıp ağlarken Arda'nın sesi kulaklarımı doldurdu ve bir o kadar da kız çığlıkları. Arda tuvalete mi girmişti ?!?! Hem de kızlar tuvaletine.

Bir süre sonra tuvalet kapıları vurulmaya başladı.

"Bensu." aralarda da fısıltı eşliğinde küfürler sayıyordu. "Bensu. Tamam hadi çık şurdan gel. Affetme taman onu ama ağlama Bensu."

Ağlayacağımı nerden biliyordu ?!?! Ah bu çocuk kesinlikle beni çok ama çok iyi tanıyordu.

Gözyaşlarımı peçeteyle silip tuvaletin kapısını açınca Arda'yı tam karşımda buldum. Gözleri kıpkırmızı olmuştu. Sanırım o da benim şu an olduğum gibi 'Dokunsalar ağlarım' modundaydı.

"Bensu ?"

"Arda ?"

Birden hıçkırıklarıma engel olamadım ve ağlayıverdim. Benim ağladığımı gören Arda bana sımsıkı sarıldı. İşte bu...istediğim şey tam olarak da buydu. Güven veren bir sarılma.

"Ah Bensu. Ağlama sen. " kapattığımı yeni farkettiğim gözlerimi açınca etraftaki kızların pür dikkat bizi izlediklerini gördüm.

"Arda istersen burdan çıkalım." burnumu çektim ve Arda'dan istemeden de olsa ayrılmak zorunda kaldım. Yüzüne bakınca tebessüm ettiğini gördüm ve elele tuvaletten çıktık.

~

"Seni geçiyorum Bensuuuu. Sana söylemiştim. Biraz dikkatli izlesen."

"Hayır asıl ben seni geçiyorum." dedim ve klibi daha da dikkatli izlemeye başladım

KANKA AŞKIWhere stories live. Discover now