Bölüm 8 ~ ŞOK

7.5K 316 63
                                    

Ah tamam sanırım öncelikle sakin olmam gerekirdi. Fakat olamıyordum. Gördüğüm mesajlar karşısında ağzım açık bir halde bilgisayarın ekranına bakıyordum. Meğer Arda Cansu'yu seviyormuş. Hayır bu olamaz. Nasıl olur da ona aşık olabilir ki ? Tamam Cansu çok çok güzel bir kızdı fakat Arda'yla o kadar çok vakit geçirmemişlerdi.

Genelde üçümüz takılırdık ama aralarında pek sohbet yoktu. Böyle düşünürken Arda'nın attığı son mesajla iyice şaşırdım.

"Belki Cansu'yla yakın olur çıkarız diye Bensuyla yakın oldum."

Bir saniye ne yani şimdi biz öylesine mi kanka olmuştuk ? Bu çok fena koymuştu. Alnımdan boncuk boncuk terlerin döküldüğünü hisseder gibi oldum.

Çünkü bu durumda ne yapılırdı bilmiyorum. Cansu dan nefret etmem gerekirdi bu durumda fakat o benim en yakın arkadaşım. Ondan bir erkek yüzünden nefret edemezdim ki !

Sanırım bu olanları Cansu'ya anlatmam gerek diye düşünürken Cansu'yu aradığımın farkında değildim.

"Alo Cansu yarın buluşmamız gerek kardeşim. Çok önemli bir konu var."

"Tabii buluşalım meleğim ama sesinde bir tuhaflık var. Noldu ?" derken bende kötü birşeyler olduğunu sezmişti.

"Evet var Cansu. Arda'yla ilgili birşey var."

"Tamam ama ne var işte ya söylesene."

"Telefonla konuşulacak birşey değil aşkım. Yarın yüzyüze daha iyi olur." derken sesim üzüntüden titremişti.

"Tamam meleğim. Öptüm seni görüşürüz."

"Görüşürüz."

Tüm bu durumlara karşı gözlerimi yumup uyumaya karar verdim.

Yatağıma yattığımda yanaklarımdan süzülen yaşları elimin tersiyle sildim. Tamam bu gece bana uyku zehir olacaktı ! Herşey birbirine girmişti. Aklımda biran Cansu ve Arda'yı çift olarak hayal ettim. Ama anında bu hayali kafamdan sildim. Böyle birşey imkansız gibi birşeydi.

Cansu bana asla ihanet etmezdi. Bu durumda ona kızamazdım da çünkü onun bir suçu yoktu. Aslında Arda'ya da kızamam çünkü o da benim ona aşık olduğumu bilmiyor. Bilseydi.... Ah hayır aklıma bile getirmek istemiyorum.

Benim kızdığım şey şu; yani benimle kanka -hatta kardeş- olmasının tek amacı bu muymuş ? Cansu'yla yakın olmak ! Eğer bir an önce Arda'ya ona aşık olduğumu söylemezsem sanırım herşey daha da karmaşık bir hal alacaktı.

Fakat ben Arda'ya söylersem, benden uzaklaşır mıydı ? Kızlara karşı fazla etkileyici bir yanı vardı Arda'nın diye düşünürken yüzümde hafif bir gülümseme belirdi.

Bu gece sabaha kadar uyumadım aslında uyuyamadım. Sabaha kadar ne yapacağımı düşündüm, düşündüm ve yine düşündüm. Ama hiçbir sonuca varamadım.

Ben Arda'yı seviyordum, Arda ise Cansu'yu !

Sabah Cansu'yu aradım ve dışarda kahvaltı yapmaya karar verdik. Saat 10 da kalkıp hazırlandım ve ardından Cansu'yla buluştuk. Cansu beni görünce baya şaşırmıştı.

"Ah kuzum noldu sana ? Bu gözlerinin hali ne senin ? Ağladın mı yoksa ? Arda yüzünden dimi ? Yine ne yaptı Bensu ? " diye beni soru yağmuruna tuttu.

"Evet Arda yüzünden Cansu ama gidip oturalım öyle konışuruz." dedim ve ağır adımlarla -ve bir de sohbet ederek- yürümeye başladık.

Kafeye vardığımızda biraz kalabalıktı. Tabii hemen hemen herkes sevgilisiyle gelmişti. Cansu ve ben sap gibi ordada kalmıştık. Masamıza oturup siparişlerimizi verdik.

KANKA AŞKIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin