Bölüm 27 - Hastaneden Çıkış

2.3K 110 7
                                    

Hastaneden çıktığımda herşey rüya gibiydi, sonunda -hala birkaç kötü ihtimal olsa da- iyileşmiştim ve sevdiğim adamla birlikteydim. Artık evlenebilirdik. Onu çok seviyordum.

Eve geldiğimde Arda beni birgün bile yalnız bırakmadı. Ona burda kalmasını söyledim ama 'Olmaz, işlerim var dedi. ' Ne işi diye sorduğumda da cevap vermez oldu. Kuşkulanmıştım.

Evimi o kadar çok özlemiştim ki anlatamam, hastaneye de gitmek istemiyordum artık. Ama mecbur kontroller...

~

"Cansu, sana hala nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum. Yani Bensu senin sayende oldu bu ameliyatı. Onu bana geri verdin... Tabii ki düğünde de onun nedimesi sen olacaksın. Düğünden önce ona büyük bir açıklama borçlusun sanırım." diyerek sorgulu gözlerle Cansu'ya baktı Arda. Belli ki bir cevap bekliyordu.

"Ya tabii ki ben olmak isterim fakat o ister mi bunca olan şeyden sonra..?"

"Sen dertlenme, ona her şeyi anlatacağız.."

  ~ 

Cansu bütün cesaretini toplayıp Bensu'nun evine gelip kapıyı çaldı. Bir süre bekledikten sonra Bensu'nun annesi kapıyı açtı. Kısa bir sohbetten sonra Cansu Bensu'yu görmek istediğini söyledi, odasına çıktı. Uzun bir süre sadece birbirlerine bakıp ağladılar. Çünkü hala birbirlerini seviyorlardı. Cansu sonunda dayanamayıp Bensu'ya sıkıca -canını yakmadan- sarıldı. İkisinin de ağlamaları hıçkırıklarla yükseliyordu. Uzun uzun oturup tüm olanları konuştular, sonunda Cansu'nun hiçbir suçu olmadığı anlaşıldı. Hepsi onun için yapılmıştı. Ve elbette ki Bensu'nun düğününde nedimesi Cansu olacaktı....



KANKA AŞKIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin