Bölüm 13 ~ ARDA'NIN AĞZINDAN

5.8K 230 8
                                    

Konser günü en güzel günümdü ve ben yıllardır o anı -çıkmamızı- beklediğime yemin edebilirdim. Bir de beni öpmesini...

Tamam o ilk öpücüğüm değildi tabii ama diğerlerinden çok daha iyi hissettirmişti. Çünkü deliler gibi aşık olduğum birinden almıştım. Bensu'dan !!

Konserde cidden çok eğlendik. Aslında çıkma teklifini konserden sonra edecektim fakat hazır konsere gittiğimiz için mutluydu ben de bu mutluluğuna mutluluk katmak istedim.

İyiki de çok beklemedim çünkü bu sefer de Bensu'dan alacağım ilk öpücüğümü beklemek zorunda kalacaktım.

Çünkü eğer biz konser alanındayken çıkmıyor olsaydık nah bana öpücük ! Ama çıktığımız için öptü beni. Ah o dudakları... Beni hiç bırakmayacak gibi hissettirmişti.

Tarkan'ı artık cidden çok kıskandım ama dün ya. Ulan Bensu harbi harbi çok seviyormuş Tarkan'ı. Bunu konserde daya iyi anlamış oldum.

Hele onunla tanışırkenki yüz ifadesi...Görülmeye değer bir manzara gibiydi. O inci gibi dişleriyle sadece mutluluktan ve heyecandan sırıtıyordu.

Bazen keşke bu kadar sene beklemeseydim diyorum. Bazen de iyiki beklemişim diyorum.

Bana beni sevdiğini söylediği o gün... Cidden çok ama çok kırılmış görünüyordu. Onun öyle olmasına içim el vermiyordu. O kırıldıkça onu kıran insanları ben de kırmak istiyordum. Artık yapacaktım !

Şu Aylin boku mudur nedir girmese aramıza bari. Geçen gün okulda Bensu'ya dik dik bakıyordu. Ne bok planlıyorsa artık fahişe...

O kızla çıktığım güne lanet gelsin. Hem de Bensu'nun yanında elini tuttum ben o kızın. Allah bilir ne kadar kırılmıştır.

Ama Bensu'yu kıskandı ben de hemen ayrıldım. O kim ki Bensu'yu kıskanıyor ?

Neymişmiş Bensu'nun ağladığını görünce onu sırada iteklemişmişim. E tabii öyle yapacağım. O orda ağlarken senin yanında mı oturacaktım ?

O fahişeye haddini bildirmeli ama nasıl ?!?!

Bir de sevgili olduğumuzu ailelere söyleme işi var. Aslında ben bir süre onlardan gizleme taraftarıyım. Çünkü bizi kardeşiz diye biliyorlardı. Eğer söylersek güvenleri kırılabilir.

En iyisi bir aile toplantısı diye düşünüp yatağımdan kalktığımda saat öğlen 1 olmuştu ve ben Bensu'yu arayıp gezmeye gitmeye karar verdim ve aradım.

"Alo aşkım." ilk kez aşkım demiştim. Ah !!

"Efendim ?"

"Şeyy dışarı çıkalım mı ?"

"Olur kaçta ?"

"3 te alırım seni."

"Tamam."

"Hadi kaçtım bebek." dedim ve sırıttım.

Telefonu yatağa bırakıp duş aldım. Yemek yemeğe pek niyetim yoktu. Bensu'yla yerim diye düşünüp saatin dolmasını bekledim...

Evet canım okuyucularımmm ^.^ konser sonrası Arda'dan bir bölüm yazdım. Biliyorum Arda bölümleri kısa oluyor ama ana karatkerimiz Bensu. :)))

Zafer Bayramınız Kutlu olsun :**

Hepinizi öpüyorum :**

Düşünce ve önerileriniz için mesaj atabilirsiniz daimaa :Ddd

KANKA AŞKIWhere stories live. Discover now