Bölüm 3 ~ BULUŞMA

10.8K 405 84
                                    

Aşkım her gün dahada artarak bugüne kadar geldi. Ona söylemedim tabi yani söyleyemedim. Ve biz Arda'yla kanka olduk.

Onun bana her "kanka" demesi içimi acıtıyor. Aşkımı ondan gizlemeliydim. Eğer söylersem benden hemen uzaklaşırdı. O kadar yakınız ki face şifresini bile biliyorum.

Facesine girip kızları engelliyorum. Aşk işte. Ne bok vardı da sanki bu kadar yakın olduk ki.. İlk gün yanıma oturduğu için yakınlaşmıştık onunla.

Hala sadece Cansu nun yanında rahat olabiliyorum. Arda nın yanında da rahat olmak istiyorum ama olamıyorum işte ona aşık olduğum için. Cansu biliyor tabi Arday ı sevdiğimi. Hala aynı sınıftayız Arday la ve yine yan yana oturuyoruz. Arda okulda tam bir popüler bir çocuk. Anlayacağınız "tüm kızlar peşinde". Zaten biz kanka olmamış olsaydık bile benimle çıkmazdı ki. Çünkü tellerim ve gözlüklerim hala var ama tellerim 1-2 hafta sonra çıkacak.

Fakat ne olduysa şu son haftalarda Arda biraz tuhaf. Sanki ona olan aşkımı anlamış gibi. Ah olamaz düşüncesi bile çok "boktan".

Her zamanki gibi odamda oturmuş kitap okuyordum. (Grinin Elli Tonu) Elimden bırakamıyordum bu kitabı. Yemeyip içmeyip bunu okuyordum. Bazen günlüğüme içimi döküp, bazen ise Cansuyla kız günü gibi birşeyler yapıyorduk. Derken zil çaldı ve annem hemen kapıya koştu.

"Bensuuuu kızıımm Arda gelmiiş. Seni çağırıyor"

"Geliyorum anne"

Ah hayır neden gelmişti buraya ? Hemen aynanın karşısına geçip saçımı başımu düzeltmeye koyuldum. Aman çok tipliyimya düzelteyim bari saçımı diye diye içimden saydırarak aşağı indim ve salonda koltuklardan birine oturmuş olan Arda ya baktım. Ardından yanına oturdum.

Mavi beyaz gömleğine beyaz bir keten pantolon eşlik ediyordu. Yüzümü görmek için yan dönünce sıktığı parfümü ciğerlerime nüfuz etti.

"Selam Bensu naber ?"

"İyi senden naber?"

"İyi, rahatsız etmedim umarım."

"Yok canım bilirsin işte herzaman ki gibi kitap okuyordum."

"Şimdi ne okuyorsum bakalım kitap kurdu?" deyip burunumu büyük bir sevrcenlikle sıktı.

Çok fena bir şekilde kızarmıştım sanırım.

"Şey...hmm.. Grinin Elli Tonu" dedim dilim damağım kuruyarak.

"Güzelmiş, buraya neden geldiğimi merak ediyorsun sanırım Bensu ?"

"Ha aslında evet. Bişey mi oldu ?"

"Yok kötü bişey yok. Sadece en yakın arkadaşımı kafa dağıtmak için sinemaya götürmek istedim."

"Sinema mı ?" dedim. Sesim nedensiz bir şekilde titremişti.

"Evet Bensu sinema" dedi alaycı bir sesle.

"Cansu da geliyo mu ?"

Ardayla yakın olduktan sonra üçümüz takılmaya başlamıştık.

"Ah hayır. Sanırım sadece ikimiz gidiyoruz Bensu."

Tam o sırada annem geldi.Ardayla birşeyler konuşmaya başladılar. Onlara pek kulak asmadım. Sadece Arda nın burnumu sıkmasını düşünüyordum.Bu da gizlice gülümsememe neden oluyordu.Daha sonra Arda bana döndü.

"Ee geliyo musun Bensu?"

Anneme soran gözlerle baktım. O da onaylar gibi kafasını sallayınca yanaklarım kızardı.

"Evet geliyorum fakat beklemen gerekecek sanırım. Ne de olsa ben bir kızım ve hazırlanmaya ihtiyacım var." dedim ona takılarak.

"Tabii bekliyorum."

Aceleyle gidip hazırlanmaya başladım.Dar koyu renk kotumu, üzerinede Arda nın kıyafetiyle uyumlu olması dileğiyle mavi göleğimi giydim.Makyajı pek sevmediğim için çabucak hazırlandım. Saçlarımı açtım ve gözlüklerimi çıkardım.Üzerime bir ceket aldım ve aşağı indim.

"Bensu ?" dedi Arda soran gözlerle.

"Efendim Arda?"

"Şeyy sen gözlüklerini çıkarmışsın"

"Ah evet takmak istemedim. Kötü mü olmuş?" diye sordum üzgün bir ses tonuyla

"Yok hayır sadece şaşırdım" dedi.

Birşey demeden annemi öptüm birazda harçlık aldım.Ardından çıktık. Arda nın bir arabası vardı. Arabaya binmem için kapıyı açtı ve sonra arabayı kullanmak için yanıma oturdu.Radyo da Tarkan çalıyordu ve o da sesini açtı. Birden havaya kapıldım ve söylemeye başladım.

Arda çok şaşırarak bana bakıyordu. Bende bu şarkı söyleme cesaretimi Arda yla gittiğim sinemaya bağlamıştım. Müzik bitince Arda radyonun sesini kıstı, kırmızı ışıkta durunca bana döndü.

"Önce bir yemek yiyelim" dedi.

"Tamam , olur" dedim heyecanımı bastırmaya çalışarak.

Ve bir yerde durdu. Arabadan indi kapımı açtı. Tam bir genç kafesiydi burası çok şirin bir yerdi. İçeri girdik ve yine oturmam için sandalyeyi çekti. Derslerden falan konuşmaya başladık. O anda telefonu çaldı.

"Alo aşkım...Evet herzamanki kafedeyiz....Bensuyla evet...Bekliyoruz öptüm."

Ah tabi Arda nın bir kız arkadaşı vardı size anlatmayı unuttum.

Merve 1.65 boyunda, kızıl kafa -ona böyle diyorum kendi kendime konuşurken- çok zayıf, sürekli dar ve açık giymeyi seven, aşırı makyaj yapan, zengin ve bizimle aynı olmasada yakın bir anadolu lisesine gidiyor. E doğal olarak sevmiyorum bu kızı. Arda da biliyor ondan hoşlanmadığımı ve sürekli bizi bir arada tutmaya çalışıyor.Ve birazdan gelecek. Sanırım burdan gitmeliyim. Onun suratını bir daha görmek istemiyordum ki bunu Arda da biliyordu.

"Merve de mi geliyor?" diye sordum kızgın bir sesle.

"Evet. Bensu lütfen bu sefer gitme bari."

"Neden ben Cansu yu getiremiyorum da senin havalı kız arkadaşın bizimle beraber geliyor Arda?"

"Bensu çünkü Merve nin de geldiğini söyleseydim sen gelmeyecektin."

"Evet Arda gelmeyecektim pek birşey değişmedi. Şimdi de gidiyorum güle güle." dedim ve toparlanmaya başladım.

"Hayır Bensu gitmiyorsun lütfen birkere Merveyle aynı ortamda bulun konuşun."

"Arda sana daha öncede söyledim. BEN O KIZDAN NEFRET EDİYORUM!!."dedim ve yürüyüp ordan çıktım.

Arkamdan bağırdı fakat dönüp bakmadım. Yürümeye devam ettim. Fakat bir anda........

Biraz heyecan olsun istedim ^ ^ Okuyucularım nasıl gidiyor hikaye ? Tavsiyelerinize ve düşüncelerinize ihtiyacım var biliyorsunuz. Mesaj atmayı unutmayın bekliyorum. Ayrıca bu bölümü Serenay'ın isteği üzerine bugün yayımladım ^ ^

KANKA AŞKIWhere stories live. Discover now