Schrijfwedstrijd CrazyGirlllyy - opdracht 1

19 1 1
                                    

Dit is een inzending voor de schrijfwedstrijd van CrazyGirllly. De bedoeling was om een beschrijving te maken van een thriller voor de achterkant van een boek. Er mochten +- 200 woorden gebruikt worden. Mijn verhaal heeft 176 woorden. 

--------

Aansluiting vinden bij klasgenoten op school kan moeilijk zijn. De vijftienjarige Mila heeft dit in de praktijk ondervonden. Gelukkig heeft ze Sander, haar enige online vriend, waarmee ze haar gedachten en gevoelens kan delen. Wanneer ze met haar klas een week op kamp gaat, vindt ze het moeilijk om geen contact meer met Sander te hebben en kijkt ze ernaar uit dat de week snel weer voorbij is. Wat Mila echter niet weet, is hoe zwaar het werkelijk zal worden op kamp. 

Wanneer haar klasgenoten vermist raken en later dood teruggevonden worden, wordt het uitje een echte nachtmerrie. Mila probeert er samen met haar klasgenoten achter te komen wie de dader is en hoe ze de moorden kunnen stoppen. Maar wat als de tijd steeds meer begint te dringen en ze nog maar met zijn vijven over zijn? Weet de groep de dader te vinden voordat het te laat is, of zal Mila moeten blijven toekijken hoe haar klasgenoten vermoord worden? Zal haar diezelfde onheilspellende dood te wachten staan of zal zij die weten te ontkomen?


Verhalen schrijfwedstrijdWhere stories live. Discover now