🔓28🔓

29 0 0
                                    

Daewoon'un ağzından

Namjoon ile arabaya doğru koşmaya başladık. Arabanın 2-3 metre uzağında olan bir ağacın arkasına saklanıp arabanın içinden çıkanları dinlemeye başladık.

-"abi bizim kızlar içerde, sen ne yapacaksın. Kızı burada daha ne kadar saklayacağız?"

Siyah ceketli adam ceketini çıkardı ve kemerini sıktı.

-"o kızla biraz işim var..."

-"abi..."

-"ne var?"

-"söz verdiğin gibi bizi BTS üyeleri ile-..."

-"söz dedik ya! Siz benim onlardan intikam almama yardım edeceksiniz bir şekilde bende onları tehdid edeceğim. Eğer sizinle birlikte olmazlarsa çok daha kötü şeyler yapacağım"
artık
Namjoon'a döndüm. Namjoon'un elleri sinirden titriyordu.

"Kızlar anti değilmiş. Sizi elde etmeye çalışıyorlar... Hadi kızları geçtim bu adamın sizinle derdi ne namjoon?"

Namjoon:"göstercem ben şimdi ona derdi tasayı"

Namjoon tam adamın karşısına çıkacakken onun kolundan tuttum.

"Saçmalama. İlk başta sen bu adamın sizinle ne derdi olduğunu söyle"

Namjoon derin bir nefes aldı.

Namjoon:"adamın derdi bizimle değil"

"Kiminle?"

Namjoon:"PD'nim ile. Bighit'in ikinci ortağı şu adam işte. İsmi Kim Yeol..."

"Ne ortaklığından bahsediyorsun?"

Namjoon:"zamanında PD'nim ile yakın arkadaşlarmış. Hatta şirketi ikisi birlikte kurmuş. Hatırlıyorum daha biz stajyer iken onlar kavgaya tutuşmuştu. PD'nim bizim için çok fazla harcama yaptı. Çünkü dünyaca tanınacak idoller olacağımıza emindi. Biz o öyle deyince sadece gülerdik. Bize dünyaca tanınmamız imkansız gelirdi. Kim Yeol'da bizim gibi düşünüyordu. Yüksek yerlere gelemeyeceğimizi yüzümüze vuruyordu hatta. Ama PD'nim çok hırslı ve umutluydu. Klip çekimlerine, kıyafetlerimize kısacası herşeyimize çok para yatırdı. En iyisi olsun istedi ki başardı da. Kim Yeol daha fazla dayanamadı ve sözleşmeyi iptal etti. Şirketin ortaklığından çıktı çünkü onun kafasında 'şirket batacak ve bütün mal varlığımız şu 7 serseri ve ceo'ları yüzünden yanacak' düşüncesi vardı. Neyse işte bizim dünyaca tanındığımızı ve şirketi büyüten idoller olduğumuzu öğrenince geri geldi. Fakat sözleşme bir kere iptal edilmişti zaten. Artık bighit'in bir ortağı yoktu sadece Bang PD'nim vardı. Büyük olay çıkardı Kim Yeol. Bu şirkette benimde payım var diye. Ama zaten ona düşen hisse payını yıllar önce sözleşme iptal olduğunda ona vermiştik. Ona ait hiçbir şey yoktu artık şirkette. PD'nim ve biz onu şirketin kapısından kovunca gururuna yediremedi. O günden beri bizi yok etmek istiyor. Yani şirketin ve BTS in batmasını..."

Namjoon'u ağzım açık bir şekilde dinliyordum. Böyle bir şey aklımın ucundan bile geçmedi. Namjoon'un beni dürtmesi ile kendime geldim.

Namjoon:"adam şuradaki dağ evine giriyor. Gitsek mi?"

"Bence durmamız hata"

Tam gidecekken evin içinden 6 tane kız çıktı bide arabanın orada 1 kız daha vardı. Toplam 7 kız tam tahmin ettiğim gibi... Onların tek istedikleri BTS i elde etmek. Bu kadar çirkinleşebileceklerini tahmin etmezdim.

-"off Jungkook için senelerdir uğraşıyorum. Fan meetinginde gördüğü bir kız ile nasıl ilişkiye girer aklım almıyor."

-"ya kanka acaba diğer üyelerinde var mıdır?"

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 06, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

TESADÜFWhere stories live. Discover now