🌯21🌯

15 0 1
                                    

Miyoung'un ağzından

Suga ve Taehyung gitmişlerdi. Anladığım kadarı ile şirkette işleri vardır. Sontan'ı kucağıma aldım ve salona geçtim. Micha'da Ice ile oyun oynuyordu yerde oturarak. Kızlarda televizyon izliyorlardı. Koltuğa oturdum ve kucağımda ki Sontan'ı bacağımın üstüne yan bir şekilde yatırdım. Bu 70 günlük süre zarfında ona bolca protein içeren mamalar yedirmeliydik. Üniversiteye gidince onu nasıl evde tek bırakacağımızı, ne yapmamız gerektiğini bilmiyorum.

Daewoon:"hadi gelin bilim kurgu filmi izleyelim"

"Bana uyar hem bu esnada Sontan biraz daha dinlenir onu yatağına yatırıp geliyorum."

Dedim ve odama geçtim. Sontan'ı yatağına yatırdım ve üstünü örttüm. Kafasına küçük bir öpücük kondurdum ve odadan çıktım. Bizim kızlar yan yana oturmuş, daewoon unni de güzel bir film arıyordu. O esnada Soo Ah mısır patlatıyordu.

Seohyun:"ya Soo Ah iyiki varsın sen de olmasan-..."

Seohyun'a sert bir bakış attım. Evet belki herkese bu huyum saçma geliyor olabilir ama eskiden beri kaybetme korkum olduğu için bana olan ilgisi azalır diye korkuyordum. Seohyun grubumuzun arasından en eski arkadaşımdı zaten.

Seohyun:"kıskanma beh sjbsnsbs"

Güldüm ve bende yanlarına oturdum. Maknae line olarak biz yani Eunha ben ve Seohyun garip bir şekilde bacaklarımızı birbirimizin üstüne koyarak oturuyor ve ablalarımızı kışkırtıyorduk. Micha unnimin bağırması ile sustuk.

Micha:"oh be başımın etini yediniz. Kapayın çenenizi. Sonunda dayak yiceksiniz benden he. Film başlıyor. SOO AH SENDE HEMEN BURAYA GEL"

Myunghee :"suga konuştu sksbsnsnsbs"

Micha:"myunghee!!!"

Soo Ah:"tamam ya geliyorum"

Kadro tamamlandı ve bizde filmi izlemeye başladık. Filmin daha 45. dakikasındaydık ki telefonuma bir mesaj geldi. Gelen mesaj Taehyung'dandı.

Taehyung:"selam"

"(Aleyküm selam ksbsksns tabikide bunu demedim) selam"

Taehyung:"biliyorum daha iki saat önce birlikteydik biraz saçma olacak ama"

"Ama??"

Taehyung:"öncelikle şunu sorayım, suga hyung içerde çıldırıyor. Odanın içinde 'sevgilim neden telefonlarıma ve mesajlarıma cevap vermiyor' diye bağırıyor. Can güvenliğim yok burada gelip beni kurtarır mısın?"

"😂 Sadate gel Taehyung"

Taehyung:"tamam geliyorum... Suga hyung diyor ki 'umuyorum sevgilimin şarjı bittiği için yada telefonu sessizde olduğu için bana cevap vermiyordur, Miyoung'a söyle şimdi onları almaya gidiyoruz' diyor... Hadi hazırlanın gidiyoruz"

"Nereye gidiyoruz??"

Taehyung:"aaa ben onu sormayı unuttum bekle sorup geliyorum"

"😄 Aferin sana"

2 dakika sonra...

Taehyung:"sizi suga'nın annesinin evine götüreceğiz. Annesi micha'yı merak ediyormuş ve şuan müsaitlermiş. Bu arada bende anneme söyledim o da gelecek"

TESADÜFWhere stories live. Discover now