🎊5🎊

35 4 0
                                    

Myunghee'nin Ağzından

Yaklaştıkça içimde değişik hisler olmaya başlamıştı.
Camdan kalan yağmur birikintilerine bakarken dalmışım. Acaba Hoseok şuan nerede ve ne yapıyordu. Meraklanırken miyoung seslendi;

Miyoung:" işte burada inicez geldik."

Dedi ve hepimiz taksiden indik, yerler hala ıslaktı ama işte gelmiştik işte buradaydık. Onlara şuan o kadar yakındık ki!
Burası inanılmaz büyüktü içeriye girmek için sabırsızlanıyordum. İçeriye girmek isteyen yüzlerce fan vardı. Bizde sıraya girdik ve beklemeye başladık.

Seohyun:" aa! Yeter yağ ne zaman giricez artık."

Micha:" Bunca yıl bekledin zaten, şurada iki dakika bekleyemiyor musun."

Miyoung:"Aynen ya sende gerçekten çok sabırsızsın."

Daewoo:" kızlar ben artık dayanamıyorum tutmayın benii!"

Eunha:" tamam sakin daewoo!"

" oh sonunda sıra bize geldi aşırı heyecanlıyım."

Ve içeriye girdiğimizde sıcacık bir hava bizi karşıladı dışarısı esiyordu. Biz içeriye girdiğimizde bir kaç yerden geçtik ve en sonunda onların olduğu yere geldik. Orada onları gördüğümde o kadar heyecanlandım ki boğazım düğümlendi konuşamadım. Burada uzun süre kalamayacak olmam. beni çok üzüyordu ama o gün geldiğinde bende artık burada uzun süre kalabilecektim.

Miyoung:"Kızlarrğhh Tae'nin kokusunu alıyorum, burnuma Gucci kokusu geldi, o burada çok yakında!"

Eun Ha:"bende tavşan kokusu alıyorum o da çok yakında"

Micha:"ben swag kokusu alıyorum 😎"

Daewoo:"onlar da birşeymi sekşi bıreyn kokusu alıyorum ben yav"

" Ben koku falan almıyorum ama umudumun çok yakınımda olduğunu hissediyorum"

Eunha:"ooooo... Jsdnsjdj"

Konserin başlamasına 2 dakika kalmıştı. Heyecandan elimiz ayağımız titriyordu. Hayatımızı değiştiren o 7 erkeği görünce zaman hepimiz için bir anlığına durdu.

Miyoung:"T-t-Taee!!! Lan b-bu ço-çok yakı- ahhh"

"Hobiiğ!!"

Micha:"kalbimm"

Daewoo:"ulan namjoon yakından dahada yakışıklıymış ha🤔"

Seohyun:"ya ya YAAAAAAAA jimin ya offff bayılcam"

Eunha:"DAVŞANIMM!!"

Bu anı yıllardır hayal ediyorduk. Ama bu hisle hayallerimizde yaşadığımız o his hiç benzemiyordu. Şuan yaşadığımız şey gerçek miydi? Beynimi kemiren bu sorulardan şarkının başlaması sayesinde kurtuldum.

~ DNA ~

Bütün sahne kopuyordu. ARMY lerin sesinden onların sesini duyamıyorduk. Kızlara döndüm hepsinin gözü dolmuş onlara odaklanmışlardı. Yüzümü tekrardan BTS e döndürdüğümde J-HOPE'nin bana baktığını gördüm. 2-3 saniyeliğine de olsa muhteşem bir histi. Bir an heyecandan başım döndü ve Micha'nın kolunu tuttum.

Micha:"iyimisin?"

"Kalbimm nefes alamıyorum hobi bana baktı, bakıştık.

Micha gülmeye başladı ve bana sarıldı.

Micha:"sen konserde böyleysen meetingte ne yapcan acaba ssbsnbs"

"Gülme yağ!"

Utancımdan onlara bakamıyordum miyoung'a doğru döndüm onun Taehyung'a olan sevgisi hiç azalmamıştı, tabiki BTS üyelerine olan sevgisinde. Bir çok insan ona " başaramayacaksın, onları göremiyeceksin, yaşadığın bu hayatta şuan çevrende olan insanların yanında çürüyüp gideceksin, seve seve bunlarımı sevdin gibi bir çok iğrenç sözlere rağmen hayallerinden ve onlardan hiç vazgeçmemiş, zor şeyler yaşamış. Diğer üyelere gelirsek onlarda çok güçlü kızlar hepsine hayranım. Daewoon hep mantıksal konuşurdu ve bazen onu hiç anlayamazdık. Seohyun hep çılgınlıklar yapardı bazense hep sakin kalırdı. Eunha her zaman aktif bir kızdı bazı şeyleri de çok takardı kafasına. Micha bir çok konuda konuşmazdı çok sakin biriydi bazen de sanki hiç o değilmiş gibi çılgınlıklarda bulunabilirdi. Hiç bir zaman pes etmediler, her zaman birlikte olduk. Onların sevgisi hiç azalmamıştı. onlarda çok eleştirildi. Şimdi başaramayacaksınız diyenlere inat BTS'e bakıp gülüyoruz...

TESADÜFWhere stories live. Discover now