🕸11🕸

16 2 0
                                    

Myunghee'nin ağzından

Evimiz ile şirket arasında çok az bir mesafe olduğu için şirkete çabuk vardık. Yol boyunca hiçbirimiz konuşmadık. Herkesin stresli olduğu yüz ifadelerinden belli oluyordu. Sonunda araba durdu ve hepimiz sırayla indik. İndiğimiz gibi hemen şirkete girdik. BTS üyelerini takip ediyorduk. Etraf çok sessizdi herkes masasında oturmuş çalışıyordu. Karşımıza çıkan Jin ve Jungkook sayesinde sessizlik bozuldu.

Jungkook:"sonunda gelebildiniz. Bang PD'nim çok sinirli"

Jin:"şuan sakinleşmek için dışarı çıktı birazdan gelir biz onu odasında bekleyelim. Hadi gelin"

Kızlara baktım hepsi korkmuştu. Miyoung'un yüz ifadesinden çok üzgün olduğunu anladım. Büyük ihtimalle olayın sorumlusunun bizim olduğumuzu düşünüyor. Onu rahatlatmak için yanına gittim.

"iyimisin?"

Miyoung:"iyiyim sıkıntı yok"

"Hadi ama moralini bozma herşey güzel olacak."

Miyoung kafasını olumlu anlamda salladı. Bang PD'nimin odasına girdik. Gerektiğinden fazla büyüktü burası.

Micha:"Ben gerilmeye başladım"

Daewoon:"bende gerildim"

Soo Ah:"ben acıktım ya yemek yiyemeden çıktık"

Eunha:"bendeğ"

Miyoung:"biz Eun ile baş edemiyorduk birde başımıza sen çıktın ne yapcaz biz sizi. İşimiz bittiğinde yemek yeriz."

Soo Ah, Eunha:"tamam"

Kızlar ile fısıldaşırken odaya Bang PD'nim girdi. BTS üyeleri hemen bizim yanımıza geçti. Hepimiz yan yana dizilmiş Bang PD'nime bakıyoruz.

Bang PD:"ne yaptığınızı sanıyorsunuz siz he. Nasıl olurda fanları otele götürürsünüz! Ne yapmaya çalışıyorsunuz. Şimdi düzeltin bakalım. Bütün fandom delirmiş durumda. Herkes görüntülerinizi konuşuyor"

Taehyung:"yangında bize yardım ettikleri için otele götürdük tamame-..."

Bang PD:"ya Kim Taehyung çık dışarı kaybol gözümün önünden. Bide gelmiş bana cevap veriyor."

Taehyung'un sinirden gözleri doldu. Sertçe yutkundu ve bizlere bakıp dışarı çıktı. Miyoung'un şuan da ne kadar sinirlendiğini tahmin dahi edemiyorum. Miyoung Tae'nin ağlamasına asla dayanamaz. Bang PD'ye saygısızlık yapmasından korkuyorum. Bütün kızlar Miyoung'a bakıyordu. Onlarda korkuyorlardı. Seohyun ona sakin ol işareti yaptı ama Miyoung...

Miyoung:"bu olayın düzelmesi için elimizden gelen herşeyi yapacağız."

Bang PD:"siz ne yapabilirsiniz. Yine herşeyi ben halletmek zorunda kalıcam. Bir kere olsun başınızı belaya sokmayın BIKTIM ARTIK SİZDEN!"

Miyoung:"bağırarak elinize kalp kırmaktan başka birşey geçmeyecek. Siz koltuğunuzda rahat bir şekilde oturun biz bu olayı düzeltmeye çalışıcaz. Bu arada üyelerin bir suçu yok yangın esnasında evimizin anahtarını kaybettik, yangından sonra BTS'i görünce yanlarına gittik. Saat geç olduğu için çilingir falan çağıramazdık. Tamamen bizim suçumuz biz yüzsüzlük yapıp onlarla otele gittik. Özür dileriz. Artık onlara bağırmayı bırakın. Taehyung'un ne kadar üzüldüğünü görmedinizmi?"

Bang PD:"demek Taehyung ha? Hahahaha onu mu korumaya çalışıyorsun? Cesaretli kızmışsın"

Seohyun:"onları korumaya çalıştığımızdan değil biz gerçekleri söylüyoruz. Olay böyle oldu hepsi bizim suçumuz"

TESADÜFDonde viven las historias. Descúbrelo ahora