·19·

30 0 0
                                    

Když jsem přistál s vrtulníkem na kraji města... tak jsem ztratil trochu víc krve. Teď jsem byl konečně na území svého gangu...
Během chvilky mě obklopili lidi v černém. Někteří měli kulomety a jiní měli pistole. Všichni mířili na mě. Uviděl jsem na svém oblečení mnoho červených teček. Mířili mi mezi oči a na srdce..
Já: ,,Nechci problémy... nejsem od policie.. jen jsem jim to ukrad a jednoho týpka odkrágloval.. ale ještě před tím jsem byl pro svou parťačku... ale ta zemřela.. a pak mě zajali poldové..."
Někdo vyšel zpoza těch lidí. Měl na obličeji bílou masku a vedle něj byla nějaká žena a ta měla bílou černě lemovanou masku.
On: ,,Kdo jsi a kdo byla tvá parťačka.."
Já: ,,No.. já jsem Tom. A má parťačka... no.. ta byla víc než parťák... Byla celý můj život.. jmenovala se Layla.. v gangu měla krycí jméno Psycho Killer pod kterým jí mnoho gangů znalo..''
Když jsem sáhl po zbrani, kterou jsem chtěl odložit na zem.. tak ti lidé odjistili zbraně... tu zbraň jsem pomalu dal na zem a ruce do vzduchu..
Ona: ,,Ano... tu jsem znala osobně... setkaly jsme se v jednom klubu... tam ji někdo zdrogoval a dal do bordelu... byla tam celkem dlouho jako kurva.. je pravda že si vydělala hodně peněz ale byla z toho v háji...."
Já: ,,Její historii málo znám.. miloval jsem ji a asi včera možná už to je dýl.. nevím... ale dal bych za ni život.... a já debil jsem ji nedokázal zachránit..."
Ona: ,,Kdo byl tvůj šéf?"
Já: ,,Norman Jaden.''
Ona se otočila na toho týpka vedle ní a sundala mu masku.
Ona: ,,Je to on Tome?"
Já: ,,Ano.." padl jsem na kolena a sklopil hlavu...
Já: ,,Pane... omlouvám se... zklamal jsem... kdybych netahal do toho city.. tak by ještě žila..."
Norman: ,,To už je jedno... ale máme na krku poldy.. to mě sere.."
Já: ,,Pane omlouvám se... já..... jsem debil. Vím to... Příjmu jakýkoliv trest.. Klidně i trest smrti.." zvedl jsem hlavu s odhodláním v očích.
Norman: ,,Budeme si muset najít jiné místo... tam kde o nás poldové vědět nebudou...." jak to dořekl tak nad náma létal vrtulník.. a zanedlouho nás obklíčili auty... Nebylo úniku... Norman si rychle dal masku...
Poldové nás vyzívali ať se vzdáme... Můj boss se nechtěl vzdát... ale já jsem vyšel naproti jisté smrti... s rukama nad hlavou jsem šel k poldům... poklekl jsem na kolena.. ruce jsem dal za hlavu zavřel jsem oči a čekal co se stane..
Ozvalo se pár výstřelů...

Jedna z těch kulek se mi vryla do paže a ta druhá mě škrábla do kruku... Padl jsem na tvrdou kamenitou zem.... držel jsem si paži abych nevykrvácel... Jeden polda ke mě přišel a kopl mě dvakrát do břicha...
Lapal jsem po dechu a když jsem se sípavě nadech tak jsem vykašlal krev...

.....dál jsem vše viděl v mlze.....
Toho poldu sejmuli jednou kulkou do hlavy.... začala přestřelka... ale víc jsem neviděl....

....padl jsem do bezvědomí....

Zaplatíš nebo zemřešKde žijí příběhy. Začni objevovat