.17.

29 1 0
                                    

Pak nějací svalnatí chlapi a drželi nějakého týpka. Byl zmlácený do krve. Zdál se mi povědomý, ale nevěděla jsem odkud.
Dan: ,,Co tu chceš Tome?!" Zařval na toho týpka a jak řekl i jeho jméno.. vzpomněla jsem si odkud ho znám.. Tom těžce zvedl hlavu a řekl chraplavým hlasem.
Tom: ,,Jdu si pro Laylu.."
Dan: ,,To máš smůlu.. protože neví kdo seš.. a taky jsme měli dohodu.."
Tom: ,,Vím.." ,,Laylo? Prosím.. řekni.. znáš mě?"
Já: ,,...No... já.."
Dan: ,,Vidíš.. nepamatuje si tě."
Já: ,,Pamatuju.. Pamatuju si tě Tome.." řekla jsem potichounku.
Dan: ,,Laylo.. nebuď naivní.. neznáš ho... nevíš odkud ho znáš.." řekl mi lehce podrážděně Dan
Já: ,,Drž hubu Dane! Znám Toma moc dobře ze své organizace! A pokud si myslíš že mě máš v moci tak se mýlíš!!" Vyjela jsem na Dana. Tím jsem ho naštvala.
Dan: ,,Ty malá kurvo! Co si o sobě myslíš?! Já jsem tvůj Pán a ty na mě řvát nebudeš!!" Vrazil mi pěstí do břicha. Trefil se do místa kde jsou játra a já jsem padla v křečích na zem.
Tom: ,,Ty demente! Ty kreténe! Proč ji biješ?!" Tom se vyprostil té gorile z pevného sevření. Rychle té jedné gorile vzal nůž z pasu a bodl mu ho do břicha a trhl směrem nahoru... jedna gorila už byla na zemi v kaluži krve. Ta druhá Danova gorila vzala do ruky nůž a ohnala se po Tomovi. Tom se mu rychle vyhnul. Dan si vzal od pasu zbraň a namířil na mě.
Dan: ,,Tome vzdej se! Nebo tvá kurva zemře!" Zařval na Toma. (Pomalu mě Dan tím oslovením "kurva" začal štvát a probouzela se pomalu ve mě touha po odvetě)
Tom: ,,Dane vzdám se až tehdy když přestaneš na Laylu mířit zbraní."
Já: ,,Tome ne... nevzdávej se... já mohu zemřít.. byla jsem kvůli tomu vyslaná abych zemřela... ne ty.." vykoktala jsem ze sebe přes ty křeče.
Dan odjistil zbraň a střelil mě do kolena.. prostřelil mi ho.. bolelo to strašně moc. Rozbrečela jsem se. Dan vystřelil znovu.. tentokrát do druhého kolena.
Dan: ,,Tome vzdej se! Vzdej se a odejdi pryč! Pokud tak neuděláš, tak ty i ona zemřete!"
Tom sklopil zrak. Podíval se na zkrvavený nůž. Pak se podíval s jiným pohledem na Dana.
Tom: ,,NE! Nevzdám se ty posranej demente!"
Dan: ,,Podepsal jsi si i ji oltář smrti!" Dan zase vystřelil. Tentokrát mě trefil do lokte. A pak i do druhého. Nebyla jsem schopná se pohnout.
Tom: ,,Přestaň ji ubližovat!"
Dan: ,,A proč?" Tom se mrštně dostal k jedné mrtvole Danovi gorily a vzal jí od pasu zbraň.
Dan: ,,Zahoď tu zbraň!"
Tom: ,,Ok jak si přeješ!" Tom se podle zasmál.
Já: ,,Tome.. nedělej to.. nevzdej se.."
Tom sáhl po noži a hodil ho po Danovi. Danovi se nůž zabodl do břicha. Tom mu vystřelil několikrát do plic, pak mu prostřelil obě kolena a pak ho střelil do krku. Dan vykašlával krev a pomalu umíral.
Já jsem ztrácela čím dál tím víc krve. Pomalu jsem viděla rozmlženě a nakonec černo...

Pohled Toma
Dal jsem Danovi pár smrtících ran a sledoval jak umírá. Když už konečně zemřel došel jsem k Layle. Koukala se na mě a naposledy se usmála. Pak se na mě upírala pohled jejích již prázdných očí... byly úplně bez života. Ležela mi v náručí asi dost dlouho. Její zohavené tělo jsem vzal s sebou do auta a odvezl na základnu.. Celou cestu jsem měl slzy v očích. Přes ně jsem moc dobře neviděl.
Po pár minutách jízdy jsem si všiml auta které jelo pořád za mnou. Někdo se vyklonil z okénka spolujezdce a vystřelil. Strhl jsem auto do krajnice. Do něčeho jsem narazil... asi to byl strom.. viděl jsem vše v mlze...
Všiml jsem si těch týpků.. zjišťoval jsem co jsou zač a pak mi došlo, že to jsou fízlové. Z mlhy jsem najednou měl černo před očima.....

Zaplatíš nebo zemřešWhere stories live. Discover now