💍21. fejezet💍

2.5K 163 1
                                    

Vladimir tátott szájjal figyelte, ahogy a fekete hajú elővesz egy kis fekete dobozt, majd letérdel elé és megfogja a kezét.
– Vladimir Fox, én gyönyörűm. Aznap amikor először beléptél az irodámba, szinte minden mozdulatodat az eszembe véstem. Uraltad az elmém és én ezt ostoba módon kezeltem és ellöktelek magamtól. Aztán egy éjszaka egyé váltunk testben és lélekben is. Ez az éjszaka sok mindent megpecsételt, de a kapcsolatunkat csak rontotta. Sokáig egy önző barom módjára viselkedtem veled, és kis híján meg is öltelek ezzel, azóta is ostorozom magam miatta. Aztán kiderült, hogy terhes vagy. Azt éreztem, hogy meg tudnék halni érted. Sokmindenen keresztül mentünk, de együtt maradtunk és ez annak a jele, hogy minket a végzet hozott össze. Én melletted akarom leélni az életem. Veled akarom felnevelni Maddiet és örökké a karjaimba zárni téged. Szóval...Hozzám jössz? —  nyitotta ki a fekete dobozt, amiben ott csillogott a kis aranykarika.
– Igor...Én... – a fiatalabb hirtelen azt se tudta, hogy fiú e vagy lány. Igor viszont egyre jobban kezdett aggódni, hogy a fehér hajú nemet mond. Mikor Vladimir továbbra sem válaszolt már épp csalódottan tette volna el a dobozt, de a fiatalabb kinyújtotta elé a kezét.
– Húzd már fel, te bolond! – mosolygott, mire Igor arca is felragyogott és mosolyogva húzta fel a kis karikát, majd rátapadt szerelme ajkaira.

Egy fél órával később már békésen bújtak egymáshoz az ágyban miután olyan hosszú idő elteltével ismét egyé váltak. Vladimir hosszasan nézegette az ujján lévő kis ékszert. Egyszerű volt, de annál szebb.
— Azért nem kellett volna ellöknöd megint.
— Tudom, ne is mond! De nem csak erről van szó. Nem akartalak belevonni mert tudtam, hogy majd egyből segíteni akarsz. – sóhajtott fel Igor, míg szorosan ölelte szerelmét.
– Mirő van szó? – kérdezte Vladi felvont szemöldökkel.
— Megloptak. Rendkívül nagy összeg tűnt el a bankból és az én nevemre vették ki. A rendőrség majdnem letartóztatott sikkasztásért, de Robert ott volt mint szemtanú, te és Maddie pedig alibit nyújtottatok és ezzel megmentettetek az igazságtalan börtöntől. – mesélte Igor, Vladimir azonban egy szót se értett az egészből. Így Igor folytatta: — Ez akkor történt, amikor Maddie született. Bent voltam veletek a kórházban így én nem lophattam el azt a harmincezer dollárt. Kiderült, hogy egy volt alkalmazottam megleste a pin kódomat és az én nevemben vette ki a pénzt.
– Ki?
– Az most nem lényeg, gyönyörűm. A lényeg most az, hogy hamarosan elveszlek téged és örökké boldogok lehetünk. – mondta a fekete hajú és egy újabb szenvedélyes csókba hívta kedvesét.

Papirra írt szerelem (Befejezett)Where stories live. Discover now