🥀17. fejezet🥀

2.5K 190 12
                                    

Igor lefagyott. Se kép se hang. Mintha a föld már nem forgott volna és az univerzum minden teremtménye megállt volna. A szívébe milliónyi kés fúródott és ezek a kések megállás nélkül forogni kezdtek. Elment. A kis Maddie elment és már minden oda lett. Minden amiért küzdöttek, amiért megpróbálták. Igor majdnem kiment az ajtón, de ekkor eszébe jutott az a személy, akinek nyílván a legjobban fáj mindenki közül. Gyorsan visszaszaladt és átölelte a sírástól már fuldokló fiút.
– Sajnálom. Nem vigyáztam. Az én hibám. Miért nem tudtam vigyázni?! – ordította kétségbeesetten. Igor csak szorította és ölelte szerelmét, de a sírása nem csillapodott. Robert jobbnak látta, ha kimegy egy kicsit, hisz' odabent most mély volt a gyász. A nagy sírást a doktornő hangja törte meg. Szomorúan vette le a sztetoszkópot a nyakából.
– Őszinte részvétem. Én mindent megtettem, de a lányuk nagy ütést kapott. Igaz kis hercegnő volt. Azért jöttem, hogy...Szeretnék megfogni a babát? — kérdezte, mire Igor Vladimirra nézett, aki heves bólogatással jelezte, hogy igen. Az egyik nővér egy kicsike kis testet cipelt be, a doktornő eligazította Vladimir ruháját.
— Ide fogjuk tenni. – mutatta, majd Vladimir vállára helyezte az aprócska, élettelen kis testet. Mind a két férfinak majd' meghasadt a szíve. Ő lett volna a kicsi Maddie, aki bearanyozza a mindennapjaikat, de most itt fekszik apukája vállán. Nem lélegzik, nem sír, nem nevet. Semmi.
— Mintha csak aludna...Mintha bármikor fel tudnám kelteni... – szipogta Vladimir. Igor szemei könnybe lábadtak már akkor mikor behozták a lányuk testét. Azt az apró kis embert, akiért mindent érdemes volt újrakezdeni.
— Annyira sajnálom, Maddie. — hajolt le és egy kis puszit nyomott a baba fejére.
– Nem vigyáztam apura és nem tudom mi lenne, ha ő is megsérült volna. Bárcsak itt lennél, kicsikém. Én... – nem fejezte be a mondatot, mert hirtelen a baba bőre rózsaszínessé vált és megmozdult. Száját görbítve hangos sírásba kezdett. A két szülő is sírva fakadt, de már örömében.

Papirra írt szerelem (Befejezett)Where stories live. Discover now