30.časť

264 14 1
                                    

Tušila som že sa mi ozve, ale ja som to ignorovala. Hodila som mobil na stolík a nechala ho dozvoniť. Asi to vzdal a zvonenie utíchlo. S povzdychom som sa premiestnila do kúpeľne, kde som zo seba zhodila oblečenie a vliezla som si do sprchového kúta. Nechala som na seba tiecť príjemne teplú vodu a zatiaľ som si namydlila celé telo. So šampónom som si premasírovala hlavu a všetko som zo seba spláchla vodou. Zabalila som sa do osušky a vyliezla som z kúpeľne von. Dnešné oblečenie som dala do koša na prádlo a dala si na seba čisté spodné prádlo s mojim obľúbeným pyžamom. Doslova že som sa hodila na posteľ a pozerala sa na stenu nad sebou. Dnešný deň po dosť divný. Josh mi povedal že ma miluje a hneď na to sme sa pohádali. No je to normálne?

"Tak?" Vyrušil ma mamin hlas. Sledovala som jej postavu ako si sadá na moju posteľ. Mám síce rada že je mama starostlivá, ale niekedy mi to lezie krkom. "Čo sa stalo?" S povudychom sa na mňa pozrela.

"Pohádali sme sa." Pretočila som nad tým očami a teraz som si uvedomila že sme sa pohádali za totálnu hovadinu.

"Prvá hádka. Tých bude ešte veľa zlato. S tvojím otcom sme sa hádali skoro stále, potom sme sa rozišli a nakoniec sa postavil pred dvere a prosil ma o odpustenie. Ver mi, že každú chvíľu ti bude volať."

"Už mi volal." Informovala som ju.

"No vidíš... A?"

"A nič. Nezdvihla som mu to. Nemám náladu." Otočila som sa na brucho a zatvorila som oči. Len som cítila ako sa prehla posteľ a potom následné zatvorenie dverí. Konečne som mala kľud len pre seba. Mohla som aspoň popremýšľať či som si vôbec istá mojími slovami- Milujem ťa. Ukradol mi srdce, to je pravda. Moje city sú dosť silné, to viem. Asi by som nemala čo riešiť.

Započula som divné zvuky a pre istotu som otvorila oči. Izbu osvetlovala moja malá lampička a teraz to vyzeralo ako v horore. Začala som sa trochu báť a radšej som sa rozhodla ísť zavrieť okno. Pomaly som k nemu prešla, keď sa v okne ziavil nejaký tieň. Vystrašene som začala kričať, ale hneď mi pristála neznáma dlaň na ústach. Vyšmykla som sa mu a ustupovala som do zadu. Chcela som hneď niečo vykríknuť, ale pri pohľade na tú osobu som sa nezmohla ani na slovo. Bol to muž s štíhlou vysokou postavou. Mal hnedé kučeravé vlasy, ktoré mu stáli do každej svetovej strany, a zelené prenikavé oči. Pozeral sa na mňa s prižmúrenými očami a sánku mal docela napnutú. Na sucho som prehĺtla a teraz až som sa vrátila úplne do reality s tým že stojím v mojej izbe a predomnou je človek, ktorého vôbec nepoznám.

"Ty si Kelly?" Prehovoril s chraplavým hlasom. Nezmohla som sa ani na jedno slovíčko a vtedy svoj výraz tváre zmenil. Oči už prižmúrené nemal a sánku mal povolenú. "Johnson?" Spýtal sa ěste raz a ja som stále neodpovedala. Jeho chraplavý hlas bol kúzelný. Zapáčil sa mi a to už ani nehovorím aké má dokonalé oči. Čierne jeany a biele tričko mu úplne sedelo a vyzeral... Fantasticky. Kúzelne a zároveň bol taký drsný.

"Kto si?" Prehovorila som a tým som prerušila aj to trápne ticho, ktoré tu panovalo.

"Nemapm rád keď mi niekto na otázky odpovedá otázkami." Povedal naštvane a pri tom som sa trochu zarazila. Sklopila som hlavu k zemi a ustúpila som ešte viacej dozadu, ale narazila som do steny. Hlavu som zdvihla a zrak som presunula na toho chalana, ktorý už pohodlne sedel na mojej posteli.

"Prepáč, ale ja... Neviem kto si a..." Ani som nedopovedala a už mi skočil do reči:

"Ty sa ma bojíš že?" Spýtal sa. Radšej som neodpovedala, ale odpoveď bola určite jasná a bolo to na mne vidieť. Nad tým sa trochu zasmial a pokrútil hlavou. S miernym úsmevom sa na mňa pozrel a vtedy som si všimla jeho jamiek v líciach. Bolo to roztomilé, ale v tomto prípade to bolo pre mňa strašidelné. "Pozri... Ja ti neublížim. Poslal ma sem tvôj drahý Josh any sa uistil že si v poriadku. Som jeho dobrý kamarát." Prehovoril a zase nasadil ten vážny výraz, ktorý mi naháňal strach. Pri slove Josh som sa zastavila. On už ani nieje schopný sa ujistiť sám a musí posielať svojích známych?

"Prečo nemohol prísť on?"

"Na to je až moc zbabelý. On nikdy nič nevybavuje. Na všetko ma svojích ľudí a o povinnosti sa moc nestará. Vrajže ti volal, ale keďže mu nezdvíhaš tak som tu." Vysvetlil mi a mierne sa usmial. Ostatné ma moc nezaujímalo ale vec že Josh má nejaké povonnosti, to áno.

"Aké povinnosti?" Nedalo mi to a musela som sa spýtať.

"O to sa ty nestaraj. To sú jeho osobné veci."

"A ty ich vieš?" Prižmúrila som oči a on napol sánku.

"Viem, ale ty ich vedieť nemusíš." Povedal naštvane a postavil sa. Prešiel ku mne a ja som chcela ustúpiť, ale nemala som kam.

"Nemusíš sa ma báť. Neublížim ti, odteraz ma ber ako kamaráta." Malo by to znieť ako ponuka, ale u neho to znelo ako rozkaz. Natiahol pred seba ruku a pozrel sa mi hlboko do očí. V krku sa mi vytvorila hrča a ja som absolútne nevedela čo sa somnou deje. "Som John." Predstavil sa a ruku mal stále natiahnutú pred sebou. Neisto som ho za ňu chytila a vtedy mnou prebehol elektrický šok. Hrča v krku sa mi akoby zvečila a ja som len pootvorila ústa. Nemohla som povedať ani slovo a to som nechápala. "A ty si Kelly." Povedal za mňa, stisk uvolnil a ruku spustil pozdĺž tela. Otočil sa a prešiel ku oknu. Už sa chystal vyliezť, ale ešte sa otočil čelom ku mne. "Rátaj s tým že sa uvidíme možno aj zajtra." Mrkol na mňa a zmizol. V okne už nebol a v izbe tiež nie. Pribehla som k oknu, ale už tam nikto nebol. Vonku bola tma a v izbe iba mierne svetlo. Okno som zatvorila a sadla som si na posteľ. Toto je len sen. Je to len sen Kelly! Nemohla som uveriť že toto sa naozaj teraz udialo. Určite sa mi to len sníva.

Zvalila som sa do vankúšov, prikryla som sa a lampičku som si vypla. Pokojne som si lahla, ale popravde som pokojná vôbec nebola. To čo sa teraz udila nemôže byť pravda. Stále mám pred očami jeho dokonalý úsmev a nemôžem prestať myslieť na ten jeho dokonalý chraplavý hlas. Celkovo na neho nemôžem prestať myslieť a to ma štve najviac. Stále myslím na to aký je dokonalý a vôbec si neuvedomujem že je to kamarát Josha. Musím na to prestať myslieť inak mi to pomotá hlavu už úplne.

Niekedy mám pocit že odkedy som spoznala Josha, tak môj svet je otočený naruby.

----------

Ahojte. Po dlhom čase vám konečne pridávam ďalšiu časť, v ktorej je už aj John (Harry Styles!) :DD ak sa vám bude páčiť, tak samozrejme dajte Vote&Comment. Ďalšiu časť môžte očakávať asi vo štvrtok :)

-Love u all :3

Veriť či neveriť?Where stories live. Discover now