25.časť

365 23 1
                                    

Upozornenie!! 13+ !!! :DD

"Už ťa nemilujem." Povedal Josh hladiac mi do tváte. Bola som v neznámom prostredí a všade okolo bola hmla. Nič, len hmla.
"Josh... Čo to hovoríš? My predsa patríme k sebe." Zavzlykala som a pohladila som ho po líci. On mi dal ruku dole a pozrel sa mi hlboko do očí. Približoval sa k mojim perám a moje srdce začalo rýchlo biť. Nosy sa nám už dotýkali až ma vášnivo pobozkal. Odtiahol sa odomňa a usmial sa.
"Prepáč, ale..." Nedopovedal a ja som započula výstrel. Josh spadol na zem a okolo neho sa začala vytvárať kaluž krvy. Moje vzlyky boli dva krát hlasnejšie a silnejšie. Zohla som sa k nemu a začala som s ním triasť. Nič. Poobzerala som sa okolo, ale nikto tu nebol. Pozrela som sa na Josha a vtedy sa mi zrútil život. Všetko je preč. Spomienky, naša láska a naše city. Všetko.
Uplakaná som si lahla na jeho hruď, ale moje vzlyky neprestávali.
"Milujem ťa..." Zašepkala som.

"Kelly. No ták. Šššsš." Niekto somnou zatriasol a ja som zo sebou trhla. Otvorila som oči, ktoré ma štípali od slz. Vedľa mňa sedel Josh so smutným výrazom a rýchlo si ma pritiahol k sebe.
"Ten sen... Bol tak živý... A ty..." Zavzlykala som a on si ma k sebe ešte viacej pritiahol.
"Šššš už je to v pohode. Som tu zdravý a živý." Ukludňoval ma, ale mne to moc nepomáhalo.
"Hovoril si že..."
"Bol to len sen. To čo som hovoril v tom sne nieje skutočnosť. Mám ťa strašne rád a aj to tak zostane." Prehovoril. To bolo prvý krát za nás vzťah čo mi povedal že ma má strašne rád. V tom sne bolo že ma miluje, ale na to je asi ešte čas.
"Aj ja ťa mám rada." Usmiala som a on sa odomňa odtiahol. Palcom mi zotrel slzy na líci a pobozkal ma na čelo. Odtiahol sa odomňa a usmial sa.
"Poď. Už sme tu." Usmial sa a ja som si až teraz uvedomila že stojíme niekde v lese a pred nami je akýsi dom. Vystúpili sme a Josh ma hneď chytil za ruku. Ťahal ma smerom k domu a zastavili sme sa pri dverách.
"To je tá... Chatka?" Spýtala som sa.
"Áno. Čo si čakala?" Zasmial sa. Ukázala som rukou na dom a prehovorila som.
"Čakala som nejakú útulnú chatu a nie veľký dom." Zasmiali sme sa obaja.
"Otec trvá na tom že každý jeho pozemok musí byť veľký a domy vždy moderne zariadený." Usmial sa. Otvoril dvere a vstúpili sme do... Do obývačky. Na lavo mali botník s vešiakom, ale v podstate ste stáli v obývačke. Oproti bol hnedý gauč a oproti bol krb. Čudovala som sa že kde je televízor, ale potom som ho zbadala v lavom rohu na stene. Veľký plazmový telkáč a oproti boli presklenné dvere, ktoré viedli na zimnú záhradu. V zimnej záhrade ste mali pocit že ste v lese. Vlastne my sme boli v lese ale za sklami. V zimnej záhrade boli jedny drevené dvere, ktoré Josh otvoril a ocitli sme sa v kuchyni. Kuchyňa bola zariadená tak isto ako majú doma, ale odtiaľ viedli schody hore.
"Keď chcete ísť do kuchyne tak musíte ísť cez zimnu záhradu?" Napadlo ma.
"Nie. V obýbačke boli jedny drevené dvere, neviem či si si ich všimla, no a tie vedú z obývačky do kuchyne." Usmiala. Ja som len chápavo prikývla a poschodoch sme vyšli hore. Bola tu menšia chodbyčka, na ktorej boli štyri dvere. Dve izby, WC a kúpeľňa. Josh otvoril izbu, ktorá bola rovno oproti schodom. Vošli sme dovnútra kde bola obrovská manželská posteľ. Na lavo bola jedna skrina cez celú stenu a na lavo bol televízor pripevnený na stene. Steny boli biele a nábytok bol zladený do bielej a čiernej. Prekvapivo som sa pozerala na skrine a zaujímalo by ma čo v nej je keď je taká obrovská.
"Čo je v tej skrini?" Spýtala som sa. Josh prišiel a otvoril jedny dvierka. Bolo tam pár tričiek, nohavíc, mikín a mužské spodné prádlo. Pravdepodobne to bolo Joshove. Úplne hore boli nejaké krabice.
"Mám tu pár vecí na oblečenie, hore sú krabice s vianočnými výzdobami a ešte sú tu navliečky na posteľ a podobne." Usmial sa. Takže predsa som mala pravdu že sú to Joshove veci. Neviem prečo, ale stále som čumela na čierne slipy s bielym nápisom Calvin Kleine. Spamätala som sa a rýchlo som zatvorila dvierka.
"Koľko je hodín?" Spýtala som a hodila som sa na posteľ.
"Pol šiestej." Usmial sa na mňa a ja som si zahryzla do pery. Josha som si celého prezrela a teraz sa mi zdal byť viacej sexy ako pred tým. Josh sa ku mne naklonil a začal ma dravo bozkávať. Jeho jazyk mi vstúpil do úst a začala sa vojna jazykov. Leď sa išiel odomňa odtiahnúť tak mi jemne zahryzol do spodnej pery, ktorú trochu potiahol a pustil ju. Usmiala som sa a on sa postavil z postele.
"Poďme von." Navrhol. Ja som len prikývla a vybrali sme sa von. Zbehli sme dole a vybehli sme z domu.
"A teraz kam?" Zasmiala som sa.
"No predsa do lesa." Žmurkol a preplietol si somnou prsty. V tichosti sme kráčali po lese a ja som nemala z toho moc dobrý pocit. Silno som stiskla Joshovi ruku.
"Čo keď sa stratíme?" Spýtala som sa ho s neistotou.
"Neboj sa. Poznám to tu." Uspokojujúco sa usmial a ja som len jemne prikývla. Zrazu niečo zašušťalo v stromoch a ja som hlavu skrila do Joshovej hrude.
"Bojíš sa?" Zasmial sa.
"Trochu." Zašepkala som.
"Chceš ísť domov? Prde." Zasmial sa a ja som ho buchla do ramena.
"Niesom žiadny prde. Len nemám dobrý pocit." Priznala som sa. Josh len prehlásil že ideme domov a tak sme sa vybrali späť. Náš výlet trval asi hodinu a keď sme prišli do domu, tak sme sa hneď v izbe hodili na posteľ. Mali sme pustenú telku a ležali sme v objatí. Josh mi začal zasypávať krk malými bozkami a ja som sa len uchechtla nad tým. Otočila som sa k nemu a zapozerala som sa mu do očí. Neviem prečo, ale cítila som že som pripravená. Pripravená na čokoľvek čo sa môže teraz udiať.
Prisal sa mi na pery a začal ma dravo bozkávať. Naše jazyky zase zohrali bitku a on sa zaprel lakťami o posteľ a naklonil sa nadomňa. Ruky som mu presunula na chrbát, ktorý som začala pomalými pohybmi hladiť.
"Chcem ťa." Vydýchla som pomedzi bozky a on sa vtedy odomňa odtiahol.
"Si si istá že to chceš?" Spýtal sa opatrne.
"Áno. Viem že je to správna vec a som na to pripravená." Usmiala som sa a jemu sa hneď rozžiarili oči. Hneď sa mi prisal na pery a začal ma divoko bozkávať. Končeky prstov premiestnil na spodok môjho trička a pomaly mi ho ťahal hore. Odtiahol sa odomňa, ruky som si dala nad seba a tričko mi pretiahol cez hlavu.
"Si dokonalá." Povedal mi a ja som sa začala červenať. Rýchlo som sa mu prisala na pery aby si to moc nevšimol a ďalej sme sa bozkávali. Chytila som mu tričko a aby som nebola sama, tak som mu ho vyzliekla a odhodila do neznáma. Ruky som mu obmotala okolo krku a tým som si ho pritiahla k sebe ešte viacej. Odtiahol sa odomňa a začal bozkávať moju hruď. Pomaly prechádzal až dole a každe miestečko na mojej hrudi a bruchu pobozkal. Zastavil sa pri legínach. Chytil ich do ruky a pomaly ich začal sťahovať až skončili niekde na zemi. Zostala som len v spodnom prádle a teraz som sa začala hanbiť. Prezrel si ma a povzdychol si.
"Ty si..." Nenechala som ho dopovedať a rýchlo som ho pobozkala. Popri bozkávaní som mu zatiaľ nejako rozopla opasok na nohaviciach, ale keď som mu išla rozopnúť zips, tak mi chytil ruky a dal mi ich za hlavu. Nechala som ich tam a jeho ruka začala hladiť moje stehno. Pomaly sa dostával do vnútornej strany až sa dotkol môjho rozkroku. Jeho ruka opatrne vošla do mojích nohavičiek a prstami začal dráždiť moj klitoris. Slastne som zavzdychala a vtedy som ucítila ako do mňa vošiel jeden prst. Zavzdychala som a pomalinky s ním začal pohybovať. Trochu pridal na tempu a ja som bola ud úžasu úplne omámená. Nikdy som nepocítila takýto pocit plnosti. Pridal aj ďalši prst a ešte zrýchlil tempo. Začalo sa to blížiť. Pomaly som pociťovala že každú chvíľu dosiahnem vrchol.
"O bože... Logan." Zavzdychala som. Už som cítila vrchol. "Ja..." Josh zo mňa vytiahol prsty. Šokovane som sa na neho pozrela.
"Ja ťa asi zastrelím." Zakňučala som. Zasmial sa a naklonil sa nadomňa.
"Ja len chcem aby si to zažilo ako jedno telo a jedna duša." Pobozkal ma. Postavil sa z postele a vyzliekol si nohavice. Prišiel ku skrini a vytiahol z nej modrý balíček. Kondóm. Aké ukludňujúce. Zase si na mňa lahol a balíček položil vedľa na stolík.
Začal ma bozkávať a jedným ťahom mi dal dole podprsenku. Teraz som sa začala hrozne hanbiť. Čo ak sa mu nebudem páčiť?
Zahnala som myšlienky a on sa na mňa usmieval.
"Si tak krásna. Najradšej by som ťa zjedol." Pobozkal ma a stiahol mi aj nohavičky. Teraz som bola pred ním úplne nahá. Rukou mi prešiel k prsiam a to pravé stiskol. Chytil moje boky a posunul ma na neho.
"Len na chvíľu." Mrkol. Chytila som lem jeho slíp a stiahla som ich dole. Pohľad mi padol na jeho prirodzenie a ja som zostala šokovane pozerať. Nenápadne som prehĺtla a Josh sa len zasmial. Klud Kelly. Jeho prirodzenie síce je väčšie ako si očakávala, ale to je v poriadku.
Natiahla som sa na stolík pre balíček, ktorý som následne roztrhala. Josh mi zobral z ruky Kondóm a navliekol si ho. Ocitla som sa zase pod ním.
"Keby sa niečo dialo, tak mi to hneď povieš áno?" Povedal. Znelo to ako rozkaz a ja som len prikývla. Jeho prirodzenie sa dotýkalo môjho rozkroku a pociťovala som ako pomaly do mňa vnikol. Moje panenstvo bolo porušené a ja som to pociťovala. Raz prirazil a vtedy som ucítila v podbrušku ostrú bolesť. Z oka mi vytiekla slza a ja som od bolesti privrela oči.
"Nemali sme to robiť." Povedal Josh a ja som otvorila oči.
"Nie. To je v poriadku. Ustúpi to." Ukludnila som ho a on ešte raz prirazil. Zase tá bolesť, ale bola už o niečo menšia. Pomaly začal prirážať a bolesť sa zmenila na slasť. Začala som vzdychať a Josh pridal na tempe. Izbu zaplňovali naše vzdychy a bolo celkom roztomilé počuť Josha vzdychať. Josh pridal ešte trochu a ja som cítila že už sa blížim k vrcholu. Ešte pár krát prirazil a ja som pociťoval ten pocit eufórie. Josh neprestával a ďalej prirážal.
"Už..." Posledný krát prirazil a celú svoju dĺžku zo mňa vytiahol. Unavene sa zvalil vedľa mňa a spoločne sme to rozdychávali. Nemôžem uveriť že práve teraz sa to stalo. Ja som mala sex.
"Bola si dokonalá." Pozrel sa na mňa a pobozkal ma na čelo. "Idem do sprchy." Postavil sa z postele a odišiel do kúpeľne. Posadila som sa a obzerala som sa po izbe. Ono sa to stalo. Šťastne som sa usmiala a postavila som sa z postele. Z tašky som si vytiahla čisté spodné prádlo (to čipkované) a obliekla som si ho. Išla som si lahnúť na posteľ, ale pohľad mi padol na krv na plachte. Placla som sa po čele a vtedy do izby prišiel Josh s omotaným uterákom okolo pása. Prišiel ku mne a zahryzol si do pery.
"Takže si si ho nakoniec zobrala." Usmial sa a pobozkal ma.
"Nič iné mi nezostávalo." Omotala som ruky okolo jeho krku.
"Si tak strašne sexi. Čo tal druhé kolo?" Zasmial sa.
"Inokedy. Musím prezliecť posteľ." Povedala som zahanbene a sklopila som hlavu. Josh mi chytil hlavu do rúk a zodvihol mi ju.
"Za to sa nemusíš hanbiť. Spravíme to spolu." Dal mi pusu na nos, uterák položil na radiator (ten radiator nieje pustený) a navliekol si na seba čisté slipy. Zo skrine vytiahol čisté povliečky a spolu sme prezliekli posteľ. Špinavú plachtu Josh odniesol do práčky a konečne sme si lahli do postele. Po chvíľi si ku mne lahol a jo som si položila hlavu na jeho hruď. Josh nás zakryl jednou perinou a pomaly sme zaspávali. Prstami mi masíroval hlavu a ja už som sa pomaly presúvala do ríše snov.
"Milujem ťa..." Zašepkal Josh. V tom momente som zrudla. Asi si myslel že už spím a tak mohol dať svoje city najavo. Ale on ma... Miluje? Pomaly som prestávala myslieť, vnímať a oči sa mi od únavy zatvorili a ja som zaspala.

----------
Ahojte! Ja... Prepáčte, ale ja sa strašne hanbím!! Nemôžem uveriť že som to sem naozaj napísala! Ja... Nemám slov :D hanbím sa... Dúfam že aspoň teraz budú nejaké tie Vote a Kommenty!
- Love u all :3

Veriť či neveriť?Where stories live. Discover now