18.časť

370 19 2
                                    

Venujem smile_bara :)
Naraňajkovali sme sa a išli sme do školy. Požičala som Joshovi otcov gél na vlasy lebo nechcel ísť do školy (ževraj) ako zombie. Vystúpili sme na školskom parkovisku, zobrala som si veci a ruka v ruke sme kráčali do školy. Väčšina sa na nás pozerali a mne to bolo dosť nepríjemné. Zastavili sme sa u mojej skrinke kde som započula aj Kirsty a jej poskokov.
"Je to štetka. Chudák Josh, len sem príde a ona sa mu hneď zavesí na krk. Šlapka." Zašepkala Kirsty. Bola som si istá že to počul aj Josh a preto dal ruku v päsť a išli mu puknúť nervy. Možno že má Kirsty pravdu. Josh prišiel a ja som sa mu hneď zavesila na krk, ako nejaká štetka.
"Neviem kto je tu štetka, keď každý večer spávaš s iným." Zastal si ma Josh. Zatvorila som skrinku, schmatol ma za ruku a ťahal preč. Prvú hodinu sme mali spoločnú chémiu. Zbytok dňa som bola väčšinou so Zoe. Povedala som jej aj o tom čo hovorila Kirsty a ako to ja berem. Hovorila mi že to nieje pravda a podobne, ale pocit viny vnútra mňa sa nezmenil.
Zbytok dňa prebehol ako každý deň strávený v škole. Po škole ma Josh vyhodil domov. Chcel ísť ku mne, ale vysvetlila som mu že rodičia prídu domov a s otcom je to trochu zložité.
Ležala som na posteli, keď som z dola počula zvuky. Zbehla som dole a v obývačke stál oco a mama s Darcy na rukách.
"Ahoj Kelly." Usmial sa oco a objal ma. Potom mama a nakoniec som si zobrala Darcy na ruky a privítala som sa sňou.
"Priniesli sme ti aj nejaké menšie darčeky." Povedal oco a podal mi jednu veľkú tašku. Sadla som si na zem a Darcy som si položila na kolená. Otvorila som prvý balík, v ktorom bol nový kryt na mobil s obrázkom New Yorku. V druhom balíku boli dve tričká a v tretiom balíku som mala bielo-fialové slúchatká značky Sonic. Toto sú podľa mojích rodičov malé darčeky.
"Ďakujem." Vynútene som sa usmiala. Darcy som dala mamine na ruky a aj s vecami som sa vrátila do izby. Od dnešného rána mám celú náladu pokazenú. Viem že by som to nemala brať tak vážne, lenže čo keď si to o mne myslí aj Josh?
Kryt so slúchatkami som si položila na stôl a oblečenie som si dala do šatníka. Zapojila som si nové slúchatká do mobilu a zapla som si hudbu. Ako prvá pesníčka bola moja obľúbená: Birdy- Wings. Milujem tú pesníčku, tak isto ako aj speváčku. Je iba o rok staršia ako ja a obdivujem ju. Celá som sa uvolnila a sústredila som sa iba na text pesníčky.
Sunlight comes creeping in
Illuminates our skin
We watched the day go by
Storors of what we did
It made me think of you, It made me think of you
Under a trillion stars
We danced on top of cars
Took pictures of the state
So far from where we are
They made me think of you, They made me think of you
Oh lights go down
In the moment we're lost and found
I just wanna be by your side
If these wings could fly
For the rest of our lives...

Vyrušilo ma ako do mňa niekto drgol. Zlakla som sa a rýchlo som sa posadila. Bola to mama. Zastavila som si pesníčku a dala som si slúchatká dole z uší.
"Vidím že si slúchatká už vyskúšala." Usmiala sa. Prikývla som a úsmev som jej opätovala. "Stalo sa niečo za ten čas čo sme tu neboli?" Spýtala sa. Pred ňou nemusím nič tajiť a preto som išla s pravdou von:
"S joshom spolu chodíme,ale inak nič viac. A nechcem aby to vedel oco inak vieš ako to dopadne." Sklopila som hlavu.
"Tak si sa bála až si sa toho dočkala. Musíš mi ho niekedy predstaviť a neboj sa... Len medzi nami." Usmiala sa a len tak ma objala. Milujem jej materské objatia.
"Ďakujem." Zašepkala som.
"Za čo?" Odtiahla sa a pozrela sa na mňa.
"Za všetko. Keby nebolo teba tak by som kvôli ocovi naozaj zostala so škrečkom." Zasmiala som sa a ona tiež.
"Pre teba všetko zlatíčko. Vieš veľmi dobre že teba a Darcy nadovšetko milujem. Tiež Thomasa milujem aj keď je taký aký je." Usmiala sa a jej slová boli úprimné. "Nebudem ťa rušiť. Pokračuj ďalej." Usmiala sa a odišla z izby. Mám štastie že mám takú mamu akú mám.
Nasadila som si slúchatká a počúvala som ďalej.
I'm in the foreign state
My thoughts they've slipped away
My words are leaving me
They caught an airplane
Because I thought pf you, Just fot the thought of you...

Teraz mi to prerušil otec. Vstúpil do izby s nejakou mikinou v ruke.
"Kto tu bol?" Spýtal sa. Prezrela som si celú mikinu a došlo mi že je Joshová.
"Ni-nikto. Len Lou-louis. Asi si to tu zabudol." Vykoktala som zo seba.
"Budem sa tváriť že ti verím." Usmial sa, hodil mi mikinu a odišiel. Húúf...

-------
Nová časť :) dúfam že sa bude páčit ludkovia :) Viem že je kratšia ale nabudúce vám to vynahradím :3 Keď som písala túto časť tak som pri tom počúvala pesníčku Birdy- Wings... Čo som teda aj mala spomenuté v texte :) Odporúčam vám pesníčky od Birdy! Je úžasná! Hlavne jej songy- Skinny Love, Wings, People Help The People, Without a Word a podobne... :) poznáte ju niekto? Poprípadne... Je tu niekto kto ju zbožnuje ako ja? :D
- Love u all :)

Veriť či neveriť?Where stories live. Discover now