44

3.1K 107 11
                                    

HOOFDSTUK 44.

*Saar*

Eindelijk staan we op onze plek. 5 seconds of summer treed over 20 minuten al op en we staan hier nog maar net. Nou ja.. Staan, zitten. We hebben speciale zitplaatsen voor familie leden van 1D. Roos werd helemaal gek toen ze zag hoe dichtbij we zaten, en ik moet zeggen, het is niet heel ver, nee. Het voelt weer zoals bij de take me home tour. Het is zo lang geleden, maar het voelt alsof het vandaag is. Alsof ik alles opnieuw beleef, maar toch ook weer niet. Ik weet dat het raar is.

"Saaarrrrr!! Ik ga huilen oh my goodddd!" Roos begint te hyperventileren. Lachend kijkt ik naar alle meisjes die staan te wachten op hun idool.

"Roos rustig. Je hebt ze net ontmoet en nu begin je weer helemaal te flippen." Een meisje voor ons draait om.

"Oh my god! Heb je ze ontmoet?!" Ze gilt het bijna uit, maar kan zich nog net inhouden. Roos knikt blij.

"Hoe?! Ik wil echt zooo graaagggg! Ik ben ook in Amerika naar het concert gegaan en toen stond ik helemaal vooraan, maar ik mocht niet nog een keer vooraan van mijn ouders." Het is donker hier. Ik kan het gezicht van het meisje niet goed zien.

"Ik ben Elvira." Ze steekt haar hand naar ons uit. Roos schud haar hand en daarna die van mij.

"Oh my god. No way.." Ik kijk Roos grinnikend aan.

"Jij bent Saar. Harry's vriendin toch?" Ik knik. Nu ken ik haar weer!

"He! Jij was dat meisje dat mij toen in Amerika zag! Nu weet ik waar ik je van ken!" Elvira's ogen worden groot.

"Je kent me nog?" Ik knik.

"Tuurlijk, dat vergeet ik niet zo snel." Elvira glimlacht.

"OH MY GOD HET BEGINT!" Gilt Roos. Elvira kijkt weer voor zich en begint te gillen. Ik hoor het intro muziekje dat ik al vaker heb gehoord. Als eerste komt Ashton uit de opening. Hij draait rond met zijn drumstokken en steek zijn armen in de lucht. Hij maakt plaats voor Calum en Michael die eraan komen en als laatste komt Luke op. De hele arena begint te trillen van de mensen die aan het springen zijn. Roos slaat een arm om mijn nek.

"Nu begint het eindelijk!" Roept ze in mijn oor. Ik lach naar haar.

"Whatssup Amsterdaaamm!" Gilt Calum. Het gegil wordt nog luider en ik doe gezellig mee. Ik pak mijn mobiel uit mijn kleine schouder tasje en maak een paar foto's. Gelukkig kan ik nog best ver inzoomen, anders had je hun gezichten niet kunnen zien, ook al zitten we nog zo dichtbij.

***

5SOS deed het geweldig! Het was zo gaaf om hun vanaf hier een keer te zien! Normaal zit ik backstage op een schermpje te kijken, maar dit is eigenlijk veel leuker. 1D kan elk moment op komen en het is al 8 uur geweest, niks nieuws voor mij, want ze zijn altijd te laat. Meestal zijn ze nog aan het klooien met bewaking of moet hun haar nog snel gedaan worden. Het gebruikelijke dus.

Ongeveer 5 minuten later zie ik het intro filmpje verschijnen en hoor ik iedereen weer gillen. Ik pak snel mijn mobiel en houdt hem in de aanslag voor als ze opkomen.

Eindelijk komen ze op. Trots als ik ben begin ik keihard mee te zingen en het is rete vals, maar dat kan me helemaal niks schelen. Harry begint zijn solo. Zijn stem trilt meer dan normaal, alsof hij zenuwachtig is. Schattig klinkt het wel. Meteen als de jongens vooraan op het podium staan, kijkt Harry onze kant op. Ik zie hem lachen en ik zwaai enthousiast naar hem. Hij drukt een kus op zijn hand en zwaait die mijn kant op.

***

Door het harde meezingen is mijn keel schor en droog. Ik pak het kleine flesje water, dat ik van Noortje heb gekregen, uit mijn tas en neem een paar grote slokken. Eigenlijk zijn flesjes verboden, maar wat wil ik ermee doen vanaf hier? Een aanslag plegen? Ik stop mijn flesje weg en klap mee met Happily.

The Special Girl (Harry Styles)Where stories live. Discover now