09

6.2K 183 21
                                    

HOOFDSTUK 9.

*Louis*

Ik stapte uit bed. Mijn hoofd bonkte als een gek maar ik heb echt geen idee waarvan. Saar lag niet meer in haar bed. Ik liep naar beneden en zag haar zitten aan de ontbijt tafel.

"Morning sweetie" ik gaf haar een kus op haar hoofd.

"Goedemorgen Lou" zei ze een beetje sip.

"Wat is er Saartje?"

"Nou... Eehm.. Ik weet niet... Ik weet niet of ik wel wil weten dat we tweeling zijn...." Zei ze met haar hoofd naar beneden.

"Ik vind het ook spannend, maar het is misschien wel beter. Mijn moeder heeft het wel verborgen voor mij en misschien wel voor jou, ookal kennen we je nog maar een paar weken... Je voelt echt als een zusje voor me" zei ik met een glimlach.

"Dankje Louis, ik hou van je" zei ze toen ze weer wat opfleurde. Ik pakte een broodje en strooide er wat hagelslag over heen.

"Lou? Waarom doe je er geen boter op?" Vroeg ze lachend...

"Ow.... Oeps" zei ik grinnikend. Ik strooide de hagelslag van mijn broodje op het bord en deed boter op mijn brood. Ik legde het broodje op de kop in de hagelslag en begon te eten. Harry komt met een duf gezicht naar beneden. Hij gaat aan tafel zitten en zegt niks.

"Hallo zonneschijn" zeg ik grinnikend.

"Hammo" zegt het met een stuk brood in zijn mond en met een hand onder zijn hoofd. Ik kijk lachend naar Saar en ik zie dat ze zich niet kan bedwingen. Ze geeft een duw tegen Harry's arm en hij valt met een klap met zijn hoofd in de boter.

"Hahahaha! Moet je maar beter opletten he! Hahaha!" Ik geef Saar een high five.

"Nouhou...." Harry komt van zijn stoel af en loopt richting Saar. Ze springt van haar stoel en dan rennen ze door het huis.

**********Harry**********

Ik ren naar Saar toe en die valt half van haar stoel. Ze rent door de kamer en ik ren speels achter haar aan. Ze springt op de bank en ik spring boven op haar. Ik kijk waar Louis is, maar hij is weg. Ik weet dat het een beetje gemeen is, maar ik vind haar echt leuk en zij volgens mij mij ook. Ik kietel haar overal:)

"Harry! Stop!! Harry hahaha Harry stooppp!! Ahaha!" Ze komt niet meer bij. Ik stop met kietelen en ze kijkt in mijn ogen.

"Harry, je ogen zijn echt prachtig...." Ik krijg meteen een glimlach op mijn gezicht en wordt helemaal warm van binnen.

"Dat komt door jou honey. Jij laat ze stralen" ze legt haar hand in mijn bos krullen en ik buig naar voren. Ik druk mijn lippen zachtjes op die van haar. Ik begin haar zachtjes te kietelen bij haar heupen. Ze lacht en trekt terug.

"Dankje" zegt ze lief.

"Waarvoor?"

"Dat je me gelukkig maakt." Ze lacht.

"Maar Louis dan? Je vindt hem toch leuk?" Zeg ik zacht.

"Ja, maar op een andere manier. En jullie zijn zo verschillend. Ik hou zo veel van jullie en niet omdat ik een fan ben... Maar sowieso. Jullie maken me gewoon blij..."

**********Saar**********

De deurbel gaat en ik ren er heen terwijl ik mijn sokken aantrek. Het zijn Zayn, Liam en Niall.

"Hi boys!"

"He mopje!" Liam loopt naar voren en geeft me een knuffel. Gevolgd door Niall en Zayn.

"Nog wat spannende dingen gebeurd hier?" Zegt Niall knipogend naar Harry. Louis komt erbij staan en kijkt me aan. Ik knik voorzichtig en Louis gaat op de bank zitten.

"Kom even zitten jongens...." Één voor één gaan ze op een stoel of bank zitten. Ik blijf maar een beetje staan, totdat ik twee handen om mijn heupen voel en Harry mij op zijn schoot trekt. Hij glimlacht en ik kijk in zijn lieve groene oogjes.

"Het zit dus zo...." Begint Louis.

**********Louis**********

"Gisteren was mijn moeder hier want we hadden een paar vragen aan haar. Saar en ik hebben wat ontdekt.... Saar is ook op 24 december jarig, net als ik. Ze is 21 en ik ook. Ze is om 01:40 geboren en ik om 01:47. We lijken ook wel een beetje op elkaar toch? Saar is geadopteerd en mijn moeder is een kind verloren. Het was een meisje en ze heette Julia. Ze was afgepakt door een vrouw, omdat..... Bla bla bla.... "

Het hele verhaal is verteld en ik kijk de jongens aan. Ze zeggen niks...

"Maar dat is toch leuk? " zegt Niall ennthousiast.

"We weten het nog niet zeker. Vandaag krijgen we de uitslag. We moeten over een uur bij de meneer zijn die dat onderzoek heeft gedaan. Dus over een paar minuten is Johannah hier en dan rijden we er heen" zegt Saar.

"Okey.... Best vaag... Maar ja... Wat hopen jullie dan? Zouden jullie graag tweeling willen zijn of niet?" Vraagt Zayn nieuwsgierig.

"We weten het niet... Het lijkt ons super leuk, maar het heeft ook wel nadelen..." Ik kijk naar beneden.

"Welke nadelen zijn er dan als ik vragen mag?"vraagt Niall voorzichtig... Ik kijk naar Saar. Ze kijkt me aan met een blik van dat we dat beter kunnen verzwijgen. Ik knik.

"Gewoon wat nadelen, die houden we liever voor ons zel. Sorry guys..." Ik kijk terug naar Saar, maar die ziet me helemaal niet. Ze zit op Harry's schoot met haar arm om zijn nek en ze speelt met zijn krulletjes. Harry heeft zijn armen om haar heen. Even gaat er een schok door me heen. Ik kijk weg en iedereen zwijgt.

"Ik ben even mijn tas uitpakken. Komen jullie?" Vraagt Liam aan Niall en Zayn. Ze lopen met z'n drieën naar boven en als ze weg zijn gaat de bel. Ik doe de deur open en zie mijn moeder staan. Ze loopt naar binnen en geeft mij, Harry en Saar een knuffel. We zeggen Harry gedag en Saar, Johannah en ik lopen naar mijn auto. We stappen in en rijden naar het lab. Een stille rit van ongeveer 25 minuten...

The Special Girl (Harry Styles)Where stories live. Discover now