20

4.8K 133 6
                                    

HOOFDSTUK 20.

**********Harry**********

De manier waarop ze mij haar vriendje noemde... Gewoon geweldig! Ze maakt me zo gelukkig... Ik vind het nog steeds rot voor Louis, maar hij komt er denk ik wel bovenop! Hij is sterk en een depressieve Lou bestaat niet.
Saar rolt zich op als een bolletje en kruipt tegen me aan. Haar warme lijfje komt tegen mijn ontblote bovenlijf. Ik wikkel mijn armen om haar heen en geef een kus op haar hoofd. Al snel val ik in slaap met Saar in mijn armen.

Ik wordt wakker van mijn wekker... Oh ja.. Die had ik gezet omdat we naar management moesten. Alleen weet Saar dat niet. Ze moeten kijken of Saar wel geschikt is, voordat iedereen het komt te weten. Ze moeten ook nog weten dat ze Louis zus is. Zachtjes maak ik haar wakker. Het is half 10 en ze is nooit echt een ochtend mens.

"Saartje"

"Wat?" Gromt ze.

"We moeten zo weg..." Zeg ik zacht.

"Waarheen?" Vraagt ze slaperig.

"Naar management. Ze moeten even met je praten." Ze schiet overeind.

"Wat is er dan? Heb ik iets verkeerds gedaan? Wat is er aan de hand?"

"Niks ernstig mop. Ze gaan wat vragen stellen en kijken of je geschikt bent."

"Geschikt waarvoor?" Vraagt ze bang.

"Om te laten zien aan de fans. Ze willen weten of je goed bent als vriendin en zus."

"Oh.. Dus One Direction kan niet eens iemand daten zonder management? Wat is dat voor een onzin!" Tja.. Als ze het zo zegt, klinkt het dom ja..

"ik weet het. Maar ze zullen je vast goed keuren" zeg ik en ik plant een kus op haar voorhoofd.

"Kom schat. We moeten er om 11 uur zijn. Het is nu kwart voor 10"

"Kom eraan" zegt ze zuchtend. Ik stap uit bed en kleedt me aan. Ik loop naar beneden en maak een ontbijtje voor Saar en mij. Niet heel uitgebreid, gewoon met een eitje en wat lekkere broodjes. Ik hoor haar aan komen, maar kijk niet om.

**********Saar**********

Wie verzint zoiets? Eerst de vriendin goedkeuren voordat we het aan de mensen vertellen. Als ik Harry uit bed hoor gaan en zacht de deur hoor sluiten, klim ik ook uit bed. Ik loop naar de badkamer en gooi een plens water in mijn gezicht. Meteen ben ik wakker en loop ik terug naar de kamer, waar ik me aankleedt. Een mosgroene broek, met een zwart shirtje, een spijkerjasje en mijn zwarte dokter Martens met bloemetjes. (Soort laarsjes met een hakje en veters.. Zoek maar eens op). Ik loop terug naar de badkamer, doe een laagje mascara op en loop naar beneden. Ik zie Harry in de keuken ontbijt maken. Ik sla mijn armen om hem heen.

"Hey babe" zegt hij vrolijk.

"Hai.. Hoe kun jij zo vrolijk zijn?" Vraag ik verbaasd.

"Nou omdat en liefste en leukste meisje ooit, mij knuffelt." Meteen ben ik weer helemaal blij. Ik giechel even. Hij draait zich om en kijkt me aan.

"Je ziet er leuk uit." Zegt hij terwijl hij me 'onderzoekt'. Ik lach.

"Jij ook Hazza." Hij draagt een zwart shirtje met zijn kruis-kettinkje, een spijkerbroek en zijn bruine gympen. Ik ga aan tafel zitten en Harry gaat verder met het eten. Na 5 minuten komt hij aanlopen met 2 borden. Hij zet het voor me neer en loopt terug om een glas jus d'orange te pakken. Daarna gaat hij tegenover me zitten.

"Eet smakelijk" zegt hij simpel en begint te eten.

"Harry dit had echt niet gehoeven hoor."

"Jawel! En nu eten jij!" Zegt hij grinnikend en ik begin te eten.

*****

We lopen een reusachtig gebouw binnen. De hal is groot en er zitten een paar mensen te bellen en achter de computer. Harry groet een paar mensen en trekt me mee de lift in. Het is een luxe lift. Er staan zelfs een paar stoelen in. Tja.. Wat wil je dan ook... Met de grootste en rijkste band ooit! Harry wrijft met zijn hand op mijn rug. Hij weet dat ik nerveus ben. Dat voelt hij aan.
We lopen de lift uit en gaan op een grote bank zitten. We wachten op Simon. Het lijkt alsof het eeuwen duurt. Na een paar minuten komt er een man in een wit shirt uit de kamer. Hij wenkt Harry en mij.

"Hallo. Simon Cowell." Zegt hij, zijn hand uit stekend. Ik schudt zijn hand stevig. Hij mag niet denken dat ik nerveus ben!

"Saar." Zeg ik. Mijn stem slaat over. Harry wrijft met zijn duim over de bovenkant van mijn hand, die hij al de hele tijd vast heeft.

"Dus jij bent Harry's nieuwe vriendinnetje?" Ik knik. "En weet je ook waarom je hier bent?"

"Niet precies, maar Harry heeft me verteld dat u wat vragen wilt stellen over mij en over onze relatie." Zeg ik zo zelfverzekerd mogelijk. Simon knikt.

"Dat klopt. Eerst wil ik even met jullie beide praten en daarna nog even met jou alleen als dat oké is?" Ik knik weer.

"Dus. Waar kom je vandaan?" Ik beantwoord al zijn vragen zonder moeite. Dan komt die ene vraag die ik niet wilde beantwoorden.

"En waar zijn je ouders?" Vraagt hij heel normaal. You're kidding me right? Ik weet even niet wat ik moet zeggen. Als ik lieg, komen ze er achter en als ik de waarheid vertel, krijgen ze misschien wel argwaan... Dan zeg ik met een zucht:

"In de gevangenis." Simon kijkt meteen op van zijn blaadje. Hij lijkt geschokt. Ik voel de tranen achter mijn ogen branden.

"Hoe bedoel je. In de gevangenis?"

"Ze zijn opgepakt wegens kindermishandeling." Vliegt eruit. Nou gaat hij zeker ook vragen over mijn verleden en shit...

"Kun je jou leven in het kort even vertellen?" Ik knik. Vertel het verhaal in het kort en stop even als ik bij het stukje aankom van Louis. Ik slik, kijk naar Harry en hij knikt.

"We kwamen erachter dat Johannah, Louis moeder, ook mijn moeder is. Louis en ik zijn tweeling." Ik kijk meteen naar de grond.

"En dat weten jullie zeker?" Ik knik. "En dat hebben jullie ook al tegen Louis' zusjes gezegt?" Vraagt Simon. Weer knik ik. Hij schrijft wat op zijn blaadje en bijt op zijn pen. Dan kijkt hij weer op.

"Oké. Jullie hadden het eigenlijk eerst met mij moeten overleggen. De fans zullen erachter komen. Ze kunnen je gaan haten en er kunnen nare dingen gebeuren. Maar ik snap ook wel dat jullie enthousiast zijn, of niet?" Ik knik snel.

"Harry? Zou je de kamer kunnen verlaten." Meteen schiet er door mij hoofd 'nee Harry blijf! Ik kan dit niet zonder je!' Maar Harry loopt al weg. En alsof hij mijn gedachten kan lezen, draait hij zich bij de deur om en blaast me een hand kusje toe, ik lach naar hem, maar diep van binnen ga ik kapot.

____________________________________________________________________________________________

Sorry dat ik lang niets meer heb geupload! Maar wel extra lang stukje!!
Mijn vriendin gaat een nieuw boek maken. Het gaat 'Dance or love' heten. Het word een super leuk boek! Maaaarrr het is nu nog niet uit! Ik zeg het nog wel een keer als het uit is, maar lees heettt!! Het is echt superrrr!!
Xxxxx love y'all xd

The Special Girl (Harry Styles)Where stories live. Discover now