16

5.2K 158 25
                                    

HOOFDSTUK 16.

**********Saar**********

"Saar?" Hoor ik iemand vragen. Ik kijk omhoog en zie Louis. Hij heeft rode ogen en een fake smile.

"Wat is er?" Vraagt mijn lieve broer. Moet ik het hem zeggen? Straks word hij boos of zo... Ik kan het niet!

"Ik...Harry.. Hij..." Meer komt er niet uit me.

"Heeft hij je pijn gedaan?" Vraagt Lou bezorgd. Ik schud hevig mijn hoofd van 'nee'. Een zucht ontsnapt uit Louis' mond.

"Wat is er dan?" Vraagt hij terwijl hij naast me komt zitten.

"Hij vroeg... Of ik zijn... Vriendin wilde zijn...." Zeg ik snikkend. Louis ogen worden even iets groter.

"Maar dat is toch super? Heb je ja gezegt?"

"Ik zei dat ik graag wilde, maar dat ik het niet kon en toen ben ik weg gerend." Ik sla mijn ogen neer.

"Waarom? Je houdt toch van hem! Waarom zei je niet Ja?"

"Omdat... Ik niet wist hoe jij zou reageren... Ik wilde het niet... Ik hou van je Lou... Echt!" Meer tranen vullen mijn ogen.

"Luister.." Hij legt zijn vinger onder mijn kin en tilt mijn hoofd iets op "Je moet niet op mij letten. Ik weet dat je van hem houdt. Ik weet dat je van mij houdt. Maar ik weet ook dat je me ziet als een broer. Je bent gemaakt voor Harry! Dus laat hem niet lopen! Jullie horen bij elkaar... Ik kan je misschien niet dwingen, maar ik kan je wel overhalen." Hij veegt mijn tranen weg en kijkt me aan.

"Zeg ja... Het is goed! Zolang jij gelukkig bent, ben ik dat ook" hij glimlacht zwakjes. Ik knik.

"Maar... Waarom zit je dan hier de heletijd?"

"Ik moet het proces gewoon even verwerken. Onze moeder heeft dit altijd voor me verzwegen en dat vind ik gewoon lastig. Maar ik heb het verwerkt. Sorry dat ik er niet voor je was..." Ik glimlach naar hem.

"Het is al goed joh!" Ik trek hem in een knuffel en veeg mijn laatste tranen weg. Ik ben zo blij dat Louis dit heeft gezegt! Voordat ik de deur uit wil lopen zegt hij nog iets tegen me.

"Ik wil nog één ding zeggen. Het wordt lastig... Oke? Ik vind het moeilijk om jou en Harry zo te zien. Maar jij bent gelukkig! En wat er ook gebeurt... Laat je niks dwars zitten door mij oke? Let niet op mij... Ik kom er wel over heen" zegt hij voordat we de deur uitlopen. Ik weet precies waar hij het over heeft.

**********Harry**********

Zei ze nou net 'nee' tegen me? Hoe... Wat...

Langzaam dringt het tot me door. Tranen vullen mijn ogen. Nog nooit heb ik zoiets voor een meisje gevoelt en ik dacht dat ze hetzelfde voor me voelde... Zoveel mee gemaakt... En toch..

"Harry?" Klinkt er vanuit de trap. Ik kijk op... Het is Saar... Waarschijnlijk heeft ze met Louis zitten zoenen of zo...

"Het spijt me..." Zeg ik zacht.

"Waarvoor?"

"Dat ik je die vraag stelde. Het was dom om te denken dat je meer voelde voor mij dan voor Louis." Ze kijkt in mijn ogen.

"Nee... Het was de beste vraag ooit! Harry.. Ik hou van jullie allbei. Maar Louis is als een broer voor me... En jij..." Ze stopt even en plaatst dan haar lippen op die van mij. Gosh wat voelt dit goed. Langzaam trekt ze terug.

"Ik zou graag je vriendin willen zijn." Zegt ze met een glimlach. Ik trek haar tegen me aan en geef haar een kus op haar haar.

**********Saar**********

2 uur lang zitten we tegen elkaar aan. Het voelt zo vertrouwd.

"Ik ga even douchen..." Zegt Harry na een tijdje.

"Ga je mee?" Vraagt hij met een knipoog. Ik denk even na... Zou ik dat wel doen? Ik bedoel.. Niemand heeft ooit mijn lichaam gezien. De schrammen op mijn buik...

"Graag" zeg ik met een beetje tegen zin. Harry trekt me mee naar boven en loopt de badkamer in. Hij doet zijn shirt uit en pakt 2 handdoeken. Ik kijk naar zijn lichaam terwijl ik op de wastafel zit. Harry komt voor me staan.

"Like the view?" Vraagt hij grinnikend. Ik knik en plant dan een kus op zijn neus. Ik trek langzaam mijn kleren uit. Harry doet hetzelfde. Maar goed dat ze een grote badkamer hebben! Als we allebei uit gekleed zijn, stappen we onder de douche.

"You're Beautiful" Zegt hij glimlachend. Ongemakkelijk kijk ik naar zijn tatoeages. Hij grinnikt. Snel kijk ik omhoog. In zijn betoverende groene ogen. Hij trekt me tegen zich aan en ik leg mijn hoofd op zijn borst. Met mijn vingers trek ik de lijnen van zijn tatoeages over. Hij rilt even. Lachend kijk ik naar zijn perfecte gezicht. Zijn kleine krulletjes zakken door de warme douche straal uit. Ik leg mijn armen in zijn nek en speel met een plukje haar. Harry gaat met zijn handen naar mijn heupen. Hij tilt me een klein stukje op. Ik sla mijn benen om zijn middel. Zachtjes begint hij te zingen.

"And I'm in love with you, and all your little things." Ik neurie zachtjes mee. Ik laat me zakken en draai me om zodat ik met mijn rug tegen hem aansta. Hij slaat zijn armen om mijn buik. Even trekt hij zijn handen terug. Shit... Mijn schrammen...

"Wat zijn dat?" Vraagt hij voorzichtig maar geschrokken.

"Ik... Sneed meself... In de tijd dat ik het moeilijk had. De schrammen zijn nooit weg gegaan..." Zeg ik met een zucht. Als ik terug denk aan die tijd, word ik er al moe van. Ik laat me langzaam zakken op de grond. Harry gaat naast me zitten en slaat zijn armen om me heen. Gelukkig is deze douche zo groot.

"Gaat het my love?" Vraagt Harry bezorgd. Ik knik.

"Laten we maar gaan slapen zo... Oke?" Ik knik nogmaals en stap uit de douche. Harry slaat de handdoek om me heen, drukt me stevig tegen zich aan en gaat mijn zijn handen door mijn haar.

Als ik klaar ben met afdrogen, loop ik de kamer uit en pak een sweater van Harry. Harry ligt op bed met alleen zijn onderbroek aan. Ik grinnik even.

"Ik ga nog even naar Louis toe" hij knikt.

Ik klop op Louis deur.

"Binnen" hoor ik zacht.

"Hey BooBear." Zeg ik als ik een stap naar binnen zet.

"Hey babe." Zegt hij met een schorre stem.

"Hoe gaat het?" Vraag ik als ik naast hem kom zitten.

"Het gaat wel. Heb je het tegen Hazz gezegd?" Ik knik en zie de verdriet in zijn ogen. Hij pinkt een traantje weg. Ik sluit hem in mijn armen. Langzaam trekt hij terug.

"Je weet dat hij naakt slaapt he." Zegt hij grinnikend.

"I know. Maar hij heeft een onderbroek aan gedaan voor mij." Hij knikt begrijpend.

"Waar waren jullie net eigenlijk?" Vraagt hij ineens.

"Eehm... Douchen..." Zeg ik beschaamd.

"Met z'n tweeën?" Ik knik langzaam. Hij slikt even en grinnikt daarna.

"Ik ga maar eens slapen." Zeg ik na een tijdje.

"Is goed, big sistah! Truste"

"Weltrusten BooBear." Hij kijkt me dreigend aan.

"Oh! En geef Harry een kus van me!" Ik lach en loop dan de kamer uit. Volgens mij gaat het al wat beter met Louis.

Ik loop Harry's kamer in en loop naar het bed. Harry ligt half onder de dekens met één been buiten boord. Gosh wat is hij toch sexy. Hij lacht naar me. Ik kruip naast hem in bed en kruip tegen hem aan.

"Goodnight my love" zegt hij.

"Sleep well my prins." En met die woorden val ik in slaap.

The Special Girl (Harry Styles)Where stories live. Discover now