39

3K 106 4
                                    

HOOFDSTUK 39.

*Saar*

Ik loop door de gang van het hotel. Het is echt mega hier... Maar... Waarom zou ik weg moeten? En wat weet Liam? Ik klop op de deur van Louis' en Noortje's kamer. Na een tijdje word hij geopend door Noortje.

"Saar. Wat is er?" Zegt ze een beetje geïrriteerd.

"Ik moest hierheen komen van Liam..." Noortje doet een stap opzij en ik loop hun kamer binnen. Louis ligt op de bank en kijkt me verbaasd aan. Hij komt recht overeind.

"Gaat alles wel goed?" Vraagt hij. Ik knik en ga naast hem op de bank zitten. Noortje duwt me een beetje aan de kant en kruipt tegen Louis aan. Ik leg een hand op mijn buik. Jeetje waar komt die buikpijn opeens vandaan. Ik zie Louis naar me kijken.

"Waarom ben je hier?" Vraagt Louis.

"Liam moest wat met Harry bespreken en daar mocht ik niet bij zijn." Ik knijp mijn ogen even samen door de pijn.

"Saar?" Hoor ik vaag.

"Hmm.." Mompel ik.

"Saar, gaat het?" Hoor ik nog een keer. Ik voel een hand op mijn rug.

"Ik ga even naar het toilet." Ik sta op en loop voorzichtig richting de wc. Ik ga erboven hangen en meteen komt alles eruit.

"Saar?!" Schreeuwt iemand.

"Het gaat wel. Gewoon een griepje denk ik." Ik sta op, spoel de wc door en was mijn handen en mond.

"Kom ik breng je terug naar Harry." Zegt Louis. Hij helpt me met lopen en brengt me naar Harry. Ik voel weer van alles naar boven komen. Louis opent snel de deur en Harry en Liam kijken me aan.

"Ze is ziek." Zegt Louis. Ik heb mijn handen de hele tijd al op mijn buik. Louis legt me voorzichtig op het bed en geeft me een glas water.

"Babe? Gaat het?" Zegt Harry. Ik knik zacht, zodat ik niet weer misselijk word. Ik sluit mijn ogen maar voel me snel al weer misselijk.

"Ga maar even slapen. Ik lig naast je." Harry haalt een pluk haar uit mijn gezicht. Niet veel later voel ik twee armen om me heen en een warme hand op mijn buik.

"Hoelang nog voor de show?" Mompel ik.

"3 uurtjes. Maar jij blijft gewoon liggen als je zo ziek bent!" Ik grom nog een beetje en val dan in slaap.

*Harry*

"Haz, we moeten wel zo naar de zaal." Fluistert Liam.

"Weet ik, maar ik laat haar niet alleen." Zeg ik zacht terug. Liam geeft me een zachte klop op mijn schouder en loopt dan weg.

"Over 3 kwartier in de lobby komen." Zegt hij nog voordat hij de deur achter zich dicht doet. Ik sluit mijn ogen en voel Saar's ademhaling regelmatiger worden.

**

Ik hoor geklop op de deur.

"Harry! We moeten weg!" Ik kijk op de kleine klok en zie dat het al half 5 is. Saar slaapt nog en heeft haar hand op haar kleine, bolle buik. Ik sluip voorzichtig het bed uit en bel Noortje.

"Noortje. Ik moet weg. Vind jij het erg om bij Saar te blijven?" Vraag ik, onlangs wat Liam tegen mij zei.

"Tuurlijk niet. Ik kom eraan." Ik hang op en niet veel later staat Noortje voor de deur.

"Heel erg bedankt. Het spijt me echt, maar ik wil haar nu liever niet alleen laten." Noortje knikt en duwt me de deur uit.

"Het komt goed. Ik blijf bij haar! Veel succes met de show!" Ze gooit de deur dicht en met een zucht ren ik naar de lobby.

*Saar*

Ik word wakker van een deur die word dicht gegooid. Meteen kijk ik op de klok. Kwart voor 7 geeft die aan. Wat? Nog een kwartier en dan begint het voor programma al! Ik spring uit bed, de misselijkheid negerend. Ik gris mijn backstage pas en mijn tas van de grond en ren naar beneden. Als ik beneden ben houd ik een taxi aan en stap in. Ik kijk nog snel op m'n mobiel. Bericht van Harry💕

'Hey Sweetheart💖
Sorry dat ik er niet was. Ik moet optreden. Ik mis je nu al!
Als er wat is kun je me gewoon bellen ook al sta ik op het podium.
Hopelijk zorgt Noortje goed voor je!
Ik hou van je.
x H💋'

Ik glimlach en lees het bericht nog een keer. Noortje was toch helemaal niet in de kamer? Ik stuur haar een bericht. Wat raar dat Harry dat zegt als ze er niet eens was..

Ik stap de taxi uit, betaal de man en ren richting het stadion. Ik probeer zo min mogelijk op te vallen en, gelukkig, lukt dat. Ik ren het grote stadion binnen en hoor een bewaker wat roepen. Ik stop even en de man komt boos op me aflopen.

"Wat doet u hier?!" Vraagt hij boos. Ik trek mijn backstage pas uit m'n tas en laat hem zien.

"Ik ben Harry Styles' vriendin." De man knikt.

"Sorry. Gaat uw gang." Ik glimlach even.

"Kunt u mij misschien de weg wijzen? Het is zo groot hier." Hij lacht en knikt.

"Kom maar mee. We nemen een kortere route. Iedereen is al binnen dus om door de publieksingang te gaan is niet zo slim." Ik grinnik en loop achter hem aan. Ik hoor mijn telefoon gaan en neem op.

"Saar? Ben je bij het concert?"

"Hey Noortje! Ja ik ben bij het concert, ben bijna bij het podium." De muziek van het voorprogramma word steeds luider dus ik schreeuw een beetje in de telefoon.

"Oke! Ik kom er nu aan! Tot zo." Roept ze. Ik hang op en de bewaker lijd me langs een smalle doorgang.

"We zijn er bijna." Zegt hij. Ik antwoord niet. Als we achter de schermen zijn is het al weer half 8. Ik bedank de bewaker en hij loopt weg. Ik zie de jongens zich klaar maken voor de show. Ze zien me niet gelukkig. Ik loop hun kleedkamer in en plof op de bank neer, naast Lou.

"Hey." Glimlach ik.

"He. Jij was toch ziek?" Vraagt ze verbaasd. Ik haal mijn schouders op.

"Ik wil hun eerste optreden echt niet missen hoor!" Ze lacht.

"Als het niet gaat, dan zeg je het oke?" Ik knik voorzichtig. Het laatste half uur ben ik niet meer zo misselijk en heb ik minder hoofdpijn. Misschien is het nou al over? Ik hoop het maar, want om zo op tour te blijven lukt me denk ik niet.. Vooral niet met het idee dat ik ook nog een klein wondertje mee draag.

The Special Girl (Harry Styles)Where stories live. Discover now