32

3.6K 119 6
                                    

HOOFDSTUK 32.

*Saar*

Meteen als ik thuis kom ren ik naar Harry. Geen idee waarom ik zo van slag ben, maar ik heb gewoon even zijn knuffel nodig. Ik vlieg hem om de hals.

"Wow.. Rustig aan!" Grinnikt hij. Ik glimlach even en druk mijn gezicht in zijn nek. Zijn lekkere geur dringt mijn neus binnen.

"Ik ben ontslagen." Zucht ik als ik hem los laat.

"Wat?! Vanwege die gozer zeker?" Ik knik.

"Laat het maar. Hij ging één of ander verhaal verzinnen, wat ik niet mocht weten, en toen werd ik ontslagen. Ik heb tegen iedereen in de zaak gezegd dat hij een idioot is en toen ben ik dom weg gelopen." Trots knikt Harry naar me.

"That's my girl." Lachend pak ik een banaan. Ik vertel hem de details maar niet...

"Maar nu ben ik wel weer werkloos."

"Waarom wil je zo graag werken?" Vraagt Harry verbaasd.

"Nou... Ik wil niet dat jullie alles voor mij moeten kopen." Harry trekt zijn wenkbrauw op.

"Waarom verkoop je dan niet gewoon je oude huis?" Shit, ja... Niet aan gedacht.

"Jezus.... Niet eens aan gedacht?" Lacht hij, alsof hij mijn gedacht kan lezen. Ik haal mijn schouders op en gooi mijn bananen schil weg.

"Little mix komt vandaag weer naar huis." Zegt Harry.

"Wat leuk! Zayn zal zeker wel blij zijn!" Grinnikend knikt hij.

"Ga je mee de meiden van het vliegveld halen?"

"Ja leuk! Wie gaan er allemaal nog meer mee, Zayn en wie nog meer?" Ik spring op de keukentafel.

"Zayn, Niall, jij en ik." Ik knik. Harry komt tussen mijn benen staan. Ik sla mijn armen om zijn nek, hij plant een klein kusje op mijn neus en legt zijn voorhoofd tegen die van mij. Ik sluit mijn ogen even.

"Hoo.. Sorry!" Ik kijk opzij. Niall staat met zijn handen voor zijn ogen.

"Doe je handen maar weg, sukkel." Lach ik. Harry loopt weer naar de keuken.

"Ga je mee naar het vliegveld, de meiden ophalen?"

"Yepp." grinnik ik. "Hoe laat gaan we weg dan?" vervolg ik.

"Zayn komt zo met de bus voor rijden, dan moeten we klaar staan." ik knik begrijpend.

"Dan ga ik me even opknappen." Ik ren naar boven.

"Vrouwen..." Hoor ik Harry zuchten. Als ik boven ben, ga ik naar de badkamer. Ik poets mijn tanden, kam mijn haar en doe mijn make-up goed. Ik doe nog een beetje deo op en ren dan weer naar beneden. Meteen als ik beneden ben, komt Zayn aan rijden. We stappen in de auto. Zayn achter het stuur, Niall naast hem en Harry en ik achterin. Gespannen kijk ik uit het raan. Wat als ze me niet mogen? Misschien vinden ze me wel lelijk of raar... Harry pakt mijn hand.

"Rustig maar. Zayn heeft al over jou verteld hoor." Ik knik zenuwachtig naar hem. Ik zie Zayn via de spiegel naar me kijken. Ik glimlach naar hem en hij schenkt me een lach terug. Eigenlijk lacht hij de hele weg al, maar ja.. Wat wil je ook? Zijn verloofde komt weer terug!

Als we aankomen bij het vliegveld stappen we uit. Meteen verzameld de pers zich om ons heen. Vragen worden naar ons hoofd gegooit. Harry legt zijn hand op mijn rug en begeleid me naar binnen.

"Saar is het waar dat je zwanger bent?" Ik blijf even staan.

"Waar heeft u dat gehoord?" Vraag ik verbaasd. Hij antwoord niet.

"Saar laat het, kom.." Een man trekt me aan mijn arm. Harry trekt me los.

"Wil je het weten? Ze was zwanger.. Was." Met dat loopt hij weer met ons mee. Ik zie de pijn in zijn ogen. Hij veegt de tranen weg. Ik verstrengel mijn vingers met die van hem. Hij kijkt me dankbaar aan. Zijn groene ogen glinsteren door het vocht. We lopen verder, totdat we bij de deur komen waar de meiden uit horen te komen. We blijven staan. De pers is ondertussen tegen gehouden bij de ingang.

Na een paar minuten komen de meiden door de deur lopen. Eerst Leigh-Anne, dan Perrie, dan Jesy en dan Jade. Zayn rent naar Perrie toe. Ze omhelzen elkaar lang. Perrie laat los en komt onze kant op. Breed lachend komt ze naar mij toe.

"Heey! Jij bent dus Saar?" Ik knik blij.

"Leuk je te zien." Glimlach ik.

"Wauw... Je bent nog mooier dan Zayn zei." Lacht ze. Ik kijk Zayn aan. Die staat fluitend om zich te kijken. Lachend schut ik mijn hoofd. De meiden begroeten de rest en we rijden met z'n allen terug naar ons huis, waar iedereen is gekomen. Liam en Louis zijn er en Lou met Lux. Ik had Lou en Lux al een keer gezien toen ik met Harry in de stad was. Ik geef iedereen een knuffel. Ik kom bij Lux. Ze kijkt een tijdje naar me.

"Heey Lux! Ken je me nog?" Vraag ik aan haar. Ze slaat haar armpjes om mijn nek. Ik til haar op en houd haar een tijdje op mijn heup. Harry komt aanlopen. Als Lux hem ziet gilt ze blij. Harry neemt haar van me over en zwiert haar in de lucht. Ik loop naar de keuken. Kijkend wat we nog in huis hebben om te eten. Ik zie een pak pannekoekenmix staan. Ik loop terug naar de woonkamer.

"Wie heeft er zin in pannekoeken?!" Roep ik. Lux begint te juichen, Niall juicht lachend met haar mee. Harry komt naar me toe lopen en begint te helpen.

"Harry, kun je even kijken voor nog een pak pannekoekenmix?" Vraag ik als ik de hoeveelheid zie die je uit 1 pak kunt halen.

"Ja chef!" Roept hij. Hij loopt weg en komt even later terug met nog een pak. Ik begin de mix te maken en bak de eerste 9 pannenkoeken. Harry neemt ze mee naar de eet tafel en iedereen valt gulzig aan. Ik voel de stevige armen van Harry om mijn middel.

"Ik ben aan het bakken, gek!" Lach ik. Hij laat me los en plant een kus op mijn wang. Harry neemt het even over. Hij gooit de pannenkoek in de lucht en vangt hem soepel weer op met de pan. Ik eet mijn pannenkoek op. Na 2 zit ik al vol.

"Ik ga even douchen." Zeg ik als we klaar zijn met bakken en eten. Ik wil weg lopen maar Harry pakt mijn hand.

"Mag ik meee?" Pruilt hij. Ik trek mijn wenkbrauw op.

"Neem hem mee! Anders gaat hij hier zitten zeuren." Roept Louis vanaf de bank.

"Oke..." Zucht ik. Ik loop naar boven met Harry achter me aan.

==========

Heeey even hfst tussen doorrr!

Omgggggggggggg heb net gezien dat ik bijna 7K readers heb!! Aaaah! Thank you so much i love youuu xxxxx

The Special Girl (Harry Styles)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora