104. časť - Hero?

1.4K 81 20
                                    

Ashley

Prebúzdala som sa v ráno ako v každé iné, s paplónom rozkopaným po celej posteli a sama. Miesto vedľa mňa, kde večer zaspával Ryan bolo prázdne a keďže do jeho izby vnikalo svetlo skrz skulinky medzi roletou a strešným oknom typovala som, že už bude najmenej desať hodín, podľa slnečných lúčov na oblohe. Vykopala som sa z postele a iba v Ryanovom tričku zamierila do kuchyne. A nemýlila som sa. Bolo jedenásť hodín a za kuchynským stolom sedel Ryan.

"Ahoj,"

"Dobré ráno," Ryanov úsmev presvetlil kuchyňu, no pre mňa bolo na úsmevy ešte priskoro. I keď sa usmieval krásne, vždy tak krásne.

"Som unavená," posťažovala som sa a pretrela si tvár rukami, čo bol hlúpy nápad, pretože ma stále bolela moja pomlátená tvár. "Celú noc som nespala."

"Ja viem. Zobudila si aj mňa, aby si nebola hore iba ty." Vyčítavo na mňa pohliadol.

"Nudila som sa." Namietla som.

"A preto si ma musela o tretej ráno budiť s tým, aby som ti rozprával rozprávku??"

"Dúfala som, že keď mi niečo budeš hovoriť zaspím. Vždy keď rozprávaš tak ma to uspáva."

"Tak to fakt dík," Ryana som v noci zobudila a nenechala ho spať ďalej, pretože som sama napriek únave nebola schopná zaspať. Nakoniec mi Ryan pustil nejakú animovanú rozprávku na netflixe a ja som zaspala v jeho lone. "Ash, mala by si si ísť niečo obliecť a urobiť si niečo s tým krkom a tvárou.." Riekol Ryan bez štipky emócie v hlase hľadiac na odreniny na mojom krku od jeho rúk. Ešte som sa dnes nedívala do zrkadla, takže som nevedela aký má pred sebou Ryan pohľad a tak som sa s povzdychom vydala späť hore do svojej kúpeľne.

Šrámy a odreniny na krku sa farbili do červena, zelena a fialova. V niektorých miestach sa mi otvárali malé krvavé ranky zo silného tlaku, ktorý bol na to miesto vyvinutý. Moja tvár nevyzerala o veľa lepšie. Makeupom som si musela zatrieť celú pokožku krku a následne aj tie najvýraznejšie modriny na tvári. Ryan sa za mnou zjavil vo chvíli, keď som štetcom nanášala púder na svoju tvár. Položil ruky na moje boky, tak ako to robí vždy a zozadu sa na mňa pritisol.

"Objednal som čínu. Môžme si ísť pozrieť nejaký film. Mama ide poobede do mesta, aj s otcom sa dnes vrátia skôr kvôli nejakej kontrole."

"Dobre," Púder, makeup, zosvetľovač a štetce som vrátila späť do mojej kozmetickej taštičky a pobrala sa za Ryanom do mojej izby. Zhodli sme sa, že si pozrieme nejaký Disney film.

Ryan priniesol zo svojej izby kábel na prepojenie počítača s televíziou a ja som zatiaľ stiahla rolety a ustlala posteľ. Medzi tým prišla aj čína, ktorú Ryan objednal. Jednu porciu s ovocím a polievkou odniesol mame a ostatné priniesol do izby pre nás. Vylovil z tašky dve pikantné polievky, nudle s rybou poliate omáčkou z šampiónov a rolky balené so zeleninou ako prílohu.

"Čo chceš pozerať?" Spýtal sa medzi tým ako bokom odkladal dezertnú misku s melónom, ananásom poliatymi jogurtovou omáčkou a flambovaným banánom.

"Rande s hviezdou." Ryan bez žiadneho gesta začal do počítača naťukávať názov filmu. "Alebo si môžme pozrieť niečo čo chceš ty..." Ryan zapol vyhľadávanie a hneď potom sa zameral na mňa.

"Rád s tebou pozerám hocičo." Jeho ruka ma objala okolo ramien a stiahol si ma bližšie k sebe, keď naskočili úvodné titulky filmu, čo som vybrala. I keď vonku stále prevládalo počasie s 30 stupňami celzia urobila mi teplá, čínska polievka dobre. S Ryanom sme mlčky hľadeli na film prehadzujúc jednu misku s jedlom za druhú. Musela som uznať, že mi chutilo a držala som s Ryanom tempo.

Brother's love Where stories live. Discover now