OZNAM #inspiration

984 27 19
                                    

Ahoj,

už prešiel znova mesiac a ja som  nenapísala ani čiarku. Úprimne, snažila som sa pokračovať, no tu nebol čas, tam bolo treba niečo urobiť, inde tiež a človek sa ani nenazdá a mesiac je fuč.

Počas tých týždňov som veľmi veľa krát myslela na pokračovanie, neraz som sa odhodlala písať, napísala som tri rôzne pokračovania, no žiadne z nich nebolo hodné dokončenia. Premýšľala som akou cestou sa pohnúť, kadiaľ ďalej ísť, no vhodné nápady akoby mi vyfučali z hlavy. Tamto nebolo dosť dobré, ono príliš komplikované a ostatné...škoda reči.

Ja sa Vám ospravedlňujem, mrzí ma, že Vás neustále sklamávam, ale... Nie, vlastne nie, nachádzam sa momentálne v životnej fáze sebazdokonaľovania - učím sa prestať používať slovíčko ale a namiesto toho prevziať zodpovednost za svoje činy. Takže, žiadne ale.

Písanie beriem ako svoj koníček, nie ako zodpovednosť a som ten typ človeka, ktorý pri ničom dlho nevydrží. Písanie je vlastne vec, ktorej sa venujem najdlhšie, no som taký človek, ktorý si robí dlhé pauzy a až neskôr sa k svojím koníčkom vracia. Mám zodpovednosť voči Vám, ako voči čitateľom, ktorí ma podporujú, no nedokážem sa prinútiť písať, keď mi niečo chýba. Písanie je veľmi zdĺhavý proces, autori svoje knihy píšu dlhé roky než ich dielo uzrie svetlo sveta. Robiť to online, v nejakom určenom časovom období je väčšmi náročnejšie.

Aj ja už mám dosť toho ako sa tento príbeh vlečie, preto Vás prosím o trochu inšpirácie. Koho by ste v nasledujúcich častiach chceli vidieť? V akom prostredí by sa príbeh mal odohrávať? Chcete viac Ryana a Ashley, alebo viac spoločenského života? Chcete školu, domáce, či iné prostredie?

Prosím vyjadrite sa v komentároch ak máte nejaký nápad, či prianie. Pokúsim sa Vami inšpirovať a písať ďalej.

ĎAKUJEM VÁM ZA VŠETKO ❤️

Brother's love Where stories live. Discover now