77. časť - Silvester

1.7K 67 8
                                    

Časť venová Girl_Gymnast :)

Ashley

Vôbec sme na oslavu Nového prichádzajúceho Roka neboli pripravení, ale vedeli sme, že ho oslávime vonku spolu s chalanmi tak ako aj predchádzajúce roky. Veľa sa toho za tie roky zmenilo, ľudia do našich životov prichádzali a odchádzali, prežili sme nové zážitky, vytvorili si krásne spomienky, naša rodina, my aj naše okolie sa stále menilo, no to čo tu bolo už niekoľko rokov a nikdy sa nezmenilo boli chalani, ktorí každý rok prežívali spolu s nami. A tak sme aj tento rok vedeli, že kdekoľvek už budeme oni do Nového Roka vstúpia spolu s nami. A tak sme si z takzvaného Silvestra veľkú hlavu nerobili.

Nie každý Silvester sme s Ryanom prežili spoločne. Ryan ten svoj prvý mimo domu prežil v pätnástich a ja som prvý raz tridsiatehoprvého dvanásty bola mimo domu v šestnástich, spolu s Ryanom. Ten Silvester odštartoval sériu rôznych párty, ktoré som začala tráviť spolu s Ryanom a chalanmi. Ako na Nový Rok, tak po celý rok, a tak to aj bolo. O rok neskôr som prežila svoj prvý Silvester vonku, a bez Ryana. Rozhodla som sa do Nového Roka vstúpiť s vlastnými priateľmi, s novými zážitkami, riskami, novými dobrodrúžstvami a hlavne spontánne. A tak môj rok aj naozaj vyzeral.

Rozišla som sa so svojím priateľom, ktorý ma o pol noci nestihol pobozkať , stretla som veľa nových kamarátov, prežila som veľa dobrodrúžstiev i sklamaní, veľa som riskovala a naozaj spontánne som našla lásku svojho života. Tento rok bol ako náročný, tak aj krásny a som zvedavá čo nás čaká v tom Novom.

"O koľkej vyrazíme?" Pýtala som sa Ryana popritom ako som hľadela do svojej skrine a hľadala niečo čo sa hodí na oslavu Nového Roka, no zároveň aby mi v tom nebola zima.

"Asi o deviatej by sme mohli vyraziť." Ryan sa zahľadel na svoje hodinky a potom na mňa. "Pozvala si všetkých čo si chcela?"

"Myslím, že hej." Znova som si v hlave zrekapitulovala zoznam mojich priateľov čo spolu s nami dnes mali oslavovať Silvester. Medzi inými to mali byť Patrick, Dominica, Jay, Cameron, Rose či iní Maryiny priatelia, ktorých som iba zbežne poznala.

"Fajn. Dúfam, že sa neplánuješ sťať ako doga. Pretože to mám na pláne dnes ja." Ryan si založil ruky za hlavou rozvaľujúc sa na mojej posteli. Pretočila som nad ním očami.

"Tak to budeme dvaja," žmurkla som naňho vyťahujúc zo skrine nakoniec modré rozstrhané rifle. Myslím, že s čiernymi silónkami pod tým a vyhrnuté ku kotníkom by mohli byť na dnes vhodné. Bolo skoro osem hodín, čiže najvyšší čas sa chystať.

"Ja ťa domov na rukách neponesiem."

"Tak ma na nich odnesie niekto iný," mykla som bez záujmu ramenami, no otočená ku skrini sa potichu zasmiala.

"Ďaleko by ťa neodniesol." Zahundral pretáčajúc očami. Je mi jasné, že Ryan by každému kto by sa pokúsil ma niekam nosiť zrejme dal patrične najavo, že to robiť nemá. Potichu som sa preto zasmiala.

"Idem sa namaľovať." Oznámila som Ryanovi svoj plán na nadchádzajúcu hodinu, keď už som si vybrala kompletný outfit na dnešný večer. Upnutý ružový top z plyšu a čierne sako na to. Ružové kanady a bombera k tomu a je to tam.

Ryan mal hodinu času pre seba, nachystať sa alebo si ísť zdriemnuť, zatiaľ čo ja som sa maľovala. Očné tiene som prispôsobila farbe dominujúcej môjmu dnešnému outfitu, čiže ružovej. Bledý tieň bol podkladový a tmavší rámoval moje oči. Hrubé linky som naniesla na obe oči a nakoniec si na riasy naniesla špirálu. Do kútikov očí a pod obočie som si naniesla strieborný tieň a pokračovala ďalej kontúrovanín tváre.

Brother's love Where stories live. Discover now