45. časť - Vitaj späť

4.6K 178 35
                                    

Prosím prečítajte si oznam dolu pod časťou. Ďakujem!

Ashley

~O dva týždne neskôr~

Ako prvá som prekročila prah nášho domu zažínajúc svetlo v predsieni, keď sa z ničoho nič ozval krik vychádzajúci z obývačky:

"Prekvapeniee!"

Nadskočila som pri tom ako na mňa všetci vybafli. V obývačke stál Nick, Chaz, Erick, Mary, Mike, Dominica, Dawid a tiež Amanda. Na stene visel biely kus látky, na ktorom červeným stálo;

Vitaj späť!

"Bože ľudia! Toto ste nemuseli!" otvorené ústa som si prekryla rukou, kedže sa mi nejako nechceli zatvoriť a podišla do obývačky k všetkým mojim priateľom.

Okamžite sa na mňa vrhli chalani, ktorím som objatie ihneď rada opätovala a každému vtisla bozk na líce. Privítala som objatím aj s Dawidom a Dominicou, ktorí mi povedali, že sú radi, že som v poriadku a potom som sa dostala do zubov človeka, ktorý mohol za celé toto divadlo.

"Toto si naozaj nemusel!" drgla som doňho päsťou a hneď na to mu skočila okolo krku. "Ďakujem." šepla som mu do ucha a vtisla mu dlhý bozk na pery zvierajúc ho vo svojom objatí.

"Ale no dobre! Nie ste tu sami, tak sa ovládajte!" nebola by to Mary keby sa medzi nás nevotrela a ja som sa jej s radosťou hodila okolo krku.

"Ďakujem." šepla som jej, kedže mi bolo jasné, že v tom má tiež prsty. Mary sa iba zasmiala a prehodila mi ruku okolo pliec.

"Fakt dík Mary. Pokazíš každú romantiku." odfrkol si urazene Mike, kedže ma Mary od neho odtiahla -v podstate ako vždy - a ja som sa rozosmiala spolu s ostatnými.

"Chlape to malo od romantiky ešte ďaleko." poklepal ho po pleci Nick a všetci sa znova zasmiali.

"Hej to malo! Na to aby si ju pretiahol by si potreboval niečo celkom iné!" chalani sa všetci ďalej smiali, no mne zrak padol na Ryan stojaceho pri dverách, ktorý všetko počúval a jeho ruky sa pomaly zatínali do pästí.

"Tak fajn! Myslím, že toto už je celkom iná téma. Čo keby ste niekto radšej naliali?" snažila som sa odľahčiť situáciu zmenou pozornosti na alkohol, ktorý stál na konferenčnom stolíku, čo sa mi celkom aj podarilo, kedže sa všetci premiestnili a začali si nalievať.

"Ty si o tom vedel však?" drgla som do Ryana, keď som prišla k nemu a postavila sa vedľa neho hľadiac na všetkých tých ľudí v našej obývačke.

"Dalo by sa povedať." povedal neurčito a ja som si ho premerala pohľadom. Keď sa rozosmial bolo mi jasné, že o tom vedel. Môj lakeť sa trafil presne do jeho rebier, na čo sa ešte viac rozosmial, no teraz spolu so mnou.

"Tu máte poháre." poháre naplnené po okraj bielym vínom nám Mike obom predal do ruky a potom sa otočil smerom do obývačky.

"Na Ashley!" vyhŕkol zdvíhajúc pohár vysoko dohora a všetci to po ňom zopakovali s hlasným; Na Ashley!

"Na Ashley." šepol smerom ku mne Ryan s úsmevom na perách a ruku zdvihol vyššie do vzduchu.

"Na nás." mrkla som naňho, nechala nech sa naše poháre stretnú kdesi na pol ceste a keď o seba štrngli obaja sme si trochu odpili.

~~~

Práve som bola na ceste z kuchyne v rukách držiac dva tácy s jedlom. Verili by ste tomu? Oni u mňa doma, iba tak varili. Normálne si sem prišli a varili. Áno spravili iba chlebíčky, ale aj tak! Oni mi varili v kuchyni! Neuveriteľné!

Brother's love Where stories live. Discover now