49. časť - Posledný deň prázdnin

4.4K 170 21
                                    

Ashley

Ráno som sa zobudila sama aj napriek tomu, že som večer zaspávala v Ryanovom náručí a prehodila nohy cez okraj postele stavajúc sa na studenú podlahu v mojej izbe. Neobliekala som sa, iba v nohavičkách a Ranovom tričku s vlasmi po všetkých stranách a ešte rozospaná, som zamierila do Ryanovej izby so zámerom nájsť ho. Nemala som rada, keď som nemala ani najmenšie poňatie kde je a naviac, keď som ešte večer zaspávala v jeho objatí.

Vstúpila som potichu do jeho izby a keď som započula zvuk sprchy zamierila som do kúpeľne. Pootvorila som jemne dvere a zadívala sa na Ryanovo telo pod tečúcou vodou otočené mi chrbtom.

"Chceš sa pridať?" z nenazdajky sa ozval až som poskočila ľakom. Myslela som si totiž, že ma nevidí. "Alebo tam budeš ďalej iba tak stáť a dívať sa na mňa?" to už sa otočil smerom ku mne a na jeho tvári trónil úškrn. Jemne som sa začervenala, keď som si uvedomila, že ma prakticky načapal pri očumovaní ho.

Po chvíľke ticha, ktoré prerušovali jedine kvapky vody dopadajúce na podlahu sprchového kúta som zo seba pomaly začala zvliekať oblečenie. Keď na podlahu dopadol posledný kúsok môjho oblečenia - čipkované, čierne nahavičky, ktoré Ryan včera označil za najsexy spodné prádlo čo videl - som stála celkom nahá pred sprchou čakajúc kým mi Ryan uvoľní miesto vedľa seba, snažiac sa zakryť najviac ako sa dalo. Nemala som rada, keď som stála celkom nahá. V posteli to je totiž úplne iný pohľad, keď leží nadomnou či vedľa mňa..

Ryan pokrútil hlavou pri pohľade na mňa - stojacu nahú pred sprchou so sklonenou hlavou čakajúc kým budem môcť vstúpiť. Otvoril dvere sprchy a natiahol ku mne ruku. Vzhliadla som k nemu do tváre a keď sa môj neistý pohľad stretol s tým jeho upokojujúcim vložila som svoju dlaň do tej jeho a nechala sa vtiahnuť k nemu pod teplý prúd vody. Stála som prakticky na ňom, moja nahá hruď bola nalepená na tej jeho, končeky jeho prstov mi upokojujúco blúdili po odhalených krížoch zachádzajúc pomaly nižšie a vyššie.

"Aj cez všetko to čo sme spolu robili stále tak hamblivá." prešiel mi prstom po červenom líci a ja som sklonila hlavu dolu berúc z poličky jeho sprchový gél. "Ako si sa vyspala?"

Rozotrela som si po tele sprchový gél a do nosa sa mi dostala Ryanova vôňa.

"Dobre." pokývala som hlavou v súhlase. "Možno lepšie keby som sa zasa nezobudila sama." hodila som po ňom vyčítavý pohľad.

"Prepáč láska, ale nemôžem za to, že sa vždy zobudím skôr ako ty." zastrčil mi prameň mokrých vlasov za ucho a ja som mala obočie stále skrčené k sebe mračiac sa naňho. "A nechcem ťa budiť, pretože si vždy taká zlatá, keď spíš." venoval mi jeho najlepší úsmev, no ja som bola stále...naštvaná? Nie naštvaná, sklamaná, alebo skôr..no hej, asi naštvaná.

"Nerada sa zobúdzam sama. A už vôbec nie, keď viem, že ešte večer si bol pri mne. Chcem sa zobúdzať vedľa teba.." prakticky som fňukala. Znela som ako malé decko čo nedostalo jeho vysnívanú hračku, no nenávidím ten pocit.

Chcem sa zobúdzať vedľa neho každé ráno, chcem byť s ním každý deň, každú chvíľu. Na začiatku nášho vzťahu sme spolu neboli toľko čo sme mali, netrávili sme spolu toľko času čo teraz a mne to teraz chýba. Nevadí mi, keď sa Ryan zobudí skôr a ide sa najesť či umyť, alebo ja neviem. Nemusí byť každú minútu pri mne, je predsa slobodný, no v poslednej dobe sa stále zobúdzam v tej posteli sama a začína mi to každým dňom viac a viac vadiť. Trpí snáď nespavosťou?

"Aww." odul spodnú peru, no aj keď to bol komický pohľad snažila som si udržať vážnu tvár. "To by sme to mali mojej princezne nejako vynahradiť." 

Brother's love Where stories live. Discover now