30. časť - Neurob žiadnu hlúposť

6.4K 281 10
                                    

Ashley

"Rozmýšľal si niekedy o tom, že my dvaja spolu prakticky bývame ako pár?" zamyslene som hľadela na naše ruky prepletené vo vzduchu a rozmýšlala nad naším vzťahom.

"Ani nie. Bývame spolu pretože musíme." mykol plecami a ďalej hľadel pred seba.

"Ja viem. Ale myslela som, že spolu nie sme dlho a už spolu bývame.. Keď odmyslíme to, že musíme. Nenaruší to nejako ten priebeh nášho vzťahu, keď sme preskočili pár podstatných vecí?" zdvihla obočie a nezamýšľala sa nad tým čo som povedala či ako to vyznelo. Bol som zabraná do vlastných myšlienok o tomto.

"Tak tých pár podstatných vecí môme rýchlo dohnať." zavrčal mi do ucha a skôr než som sa spamätala sa prevalil nadomňa.

Pokrútila som nad ním hlavou a prijala jeho pery, ktoré položil na tie moje. Za krk som si ho priťahovala stále bližšie aj keď to už asi nešlo a Ryanova ruka putovala po mojej pokožke na boku. Keď jeho jazyk narazil na ten môj začali sa prepletať v dokonalom súlade. Vydýchol mi na pery, keď sme bozk dokončili a ja som sa usmiala. Obaja sme sa strhli, keď sme počuli ako sa otvorili vchodové dvere a a následne sa zatvorili.

"Otec." zamrmlal s povzdychom Ryan a obom nám bolo jasné, že jeho príchodom náš spoločný čas pre pár končí. Smutne som sa usmiala a Ryanovi v pätách kráčala dolu.

"Ahoj oci." usmiala som sa naňho keď som ho zastihla v kuchyni a prešla som ku kuchynskej linke, keďže som bola trochu hladná. Myslím, že spravím večeru.

"Ahojte." k nám obom kývol unavene hlavou a cez chodbu prešiel do druhej časti domu s ich spáľňou.

Ja som vytiahla chleba a toustovač a rozhodla sa pre tousty. Vytiahla som aj salám a syr a rozhodla sa to zapiecť spolu. Mňam.

"Čo to bude až to bude?" na bokoch som pocítila jeho ruky, na krku jeho dych.

"Nemal by si pri mne stáť tak blízko. Môže ťa uvidieť otec." zašepkala som a následne sa z mojich úst vydral vzdych, keďže Ryanove pery zablúdili k môjmu krku a ja som bola z toho úplne vedľa. Dopekla!

"Dávam pozor." zavrčal mi do ucha a ja už som myslela, že sa asi už spravím z toho ako dokonalo, pomaly a provokačne mi perami blúdil po krku. Ako opatrne odlepil svoje teplé pery od mojej pokožky a následne ich prilepil na iné miesto. Šalela som z toho. V tom som započula tlmené kroky, ktoré bezpochyby patrili otcovi a Ryan sa odomňa odtiahol, no i tak som ešte stále cítila bozky čo mi na krku zanechal.

"Robíš večeru Ashley?" rozoznala som otcov hlas a keď som sa konečne spamätala z toho tranzu čo mi spôsobil, prikývla som. Počula som ako otec prešiel do obývačky, následné zapnutie telky a vtedy sa Ryan ku mne znova priblížil.

"Pomôžem ti?" spýtal sa a ja som pokrútila hlavou. Musel vidieť ako sa mi ešte trasú ruky a bezpochyby mu to prišlo vtipné.

"Je ti zima, keď sa tak trasieš?" podotkol uštipačne a prešiel mi po obnažebej ruke, načo mi naskočila husia koža. Zvraštila som obočie a primúrenými očami naňho zazrela. Veľmi dobre totiž vedel, že mi zima nie je. Ryan sa rozosmial a ja som odvrátila zrak k toustom. Neuveriteľné čo mi spôsobuje jeho dotyk.

Keď boli tousty hotové schovala som všetko čo bolo treba, naložila tri tousty otcovi, tri Ryanovi, dva sebe a prešla do obývačky za otcom, ktorému som podala tanier s večerou. Sadla som si vedľa neho na gauč a pozerala na ten nezmysel čo práve bežal v telke. Keď otec dojedol rozhodol sa ísť spať a tak nám poprial dobrú noc, i keď bolo iba čosi okolo ôsmej a odišiel do jeho izby. Keď sme dojedli aj my s Ryanom odniesla som taniere do dresu a rozhodla sa ísť hore do izby. Ryan sledoval televíziu, iba som sa usmiala a vyšla schodmi hore do mojej izby.

Brother's love Where stories live. Discover now