.a dobozlány

215 7 11
                                    


<ELVIHETŐ TÖRTÉNET>

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

<ELVIHETŐ TÖRTÉNET>


Cím : Az ajándék - A dobozlány

Kategória : erotikus thriller ( felnőtt tartalom! )

Karakterek nevei  : Naomi Wright, Alexander Wright, A vezér

Alapötlet :

FONTOS! A TÖRTÉNET KAPCSOLATBAN ÁLL " AZ ARANYKALITKA " C. PLOTTAL!

Naomi Wright élete minden volt csak nem egyszerű. Egy gazdag családba született, édesapja neve rajta volt Amerika száz leggazdagabb embereinek listáján. A lány sok figyelmet kapott már egészen kiskorától, mégsem lett kényes, beképzelt ember belőle, sokkal visszahúzódóbb, magának valóbb teremtés volt, aki fenntartásokkal kezelt minden egyes újabb embert az életében, aki barátkozni szeretett volna vele. Az emberek csak a csillogást látták, míg a négy fal között nagyon is elharapóztak az indulatok. Ez főleg a bátyjának, Alexandernek volt köszönhető. Szemrebbenés nélkül gyalogolt bele Naomi szívébe, fizikailag is kínozta őt, hogyha tehette. Néha direkt túl sok fűszert tett a lány ételébe gyerekkorukban, a közös étkezéseik alkalmával, Naomi pedig lassacskán paranoiás lett. Köhögőrohamok kísérték az elrontott ételeket, míg az apja finoman rászólt a fiára, aki később felnőttként egyre durvább dolgokat eszelt ki, hogy bosszantsa, kínozza kishúgát. Apjuknál később súlyos szívbetegséget állapítottak meg az orvosok, aki kénytelen lett a vállalat irányítását a fiára rábízni, míg Naomi eközben egy külföldi iskolában folytatta a tanulmányait.

Amikor visszatért Alexander szenvtelenül fogadta őt, félt attól, hogy a húga is hatalmat kap a kezébe, valamilyen komolyabb pozíciót a cégnél, hisz az édesapjuk meggyengült állapota miatt kicsit labilissá vált és nagyon megörült a kislánya visszatérésének, aki már nem is volt olyan kicsi, huszonkét éves. Naomi azonban nem tudott azokról a szörnyűségekről, amiket a bátyja titokban akart tartani előttük : volt egy sokkal kegyetlenebb énje is, ami Naomi külföldre költözése után csúcsosodott ki. Szervkereskedőkkel, emberkereskedőkkel tartotta a kapcsolatot, részt vett olyan összejöveteleken, ahol nőket erőszakolnak meg, bántalmaznak. Naomi egy véletlen folytán egy ilyen felvétel birtokába jutott és ez heves vitát eredményezett a két testvér között. Alexander el akarta tenni az útból a lányt. Fejbe vágta őt, majd a kocsija csomagtartójába vágva, elvitte őt a város egyik rossz környékére.

 Innen indulna be végül is a történet, mert Naomi elvesztette az eszméletét. 

 ( mert a szívemen viselem A dobozlány cím sorsát :D ) Alexander ugye jár ilyen bűnös összejövetelekre, és amikor nincs magánál a lány, akkor le tudja őt passzolni egy szadista haverjához egy dobozban. Az a lényeg, hogy a pasi legyen tapasztalt, legyen pénze, de Alexandernek mégis az tetszik benne, hogy pontosan tudja mennyire megkeserítené a húga életét ezzel és nem húzná tovább egy hétig ennél a pasinál. Alexanderben ekkor még nem a gyilkolási vágy motoszkál, ha a húgáról van szó, akkor inkább meg akarja őt büntetni. Addig is szenvedjen, amíg ki nem leheli a lelkét.

A vezér amúgy addig nem látja a lányt, képet sem, az a lényeg, hogy "ajándékként" egy dobozban érkezzen meg hozzá. Alexander ott hagyja a lányt a ház előtt egy dobozban, akkor még Naomi nincs magánál, a férfi meglátja őt véresen, koszosan. Természetesen essen az eső is... :D Aztán int a szolgáinak, hogy fürdessék le a lányt, legközelebb ő már csak másnap reggel látja. Azt minimum hagyjátok ki, hogy majd a karjaiban viszi fel a lányt az emeletre. Az ilyen pasasok pont nem ilyenek! :D

Lehet klisésen hangzik, de itt lényeges lenne, hogy Naominak részleges amnéziája legyen, amikor nem tudja ki is ő valójában, csak képek derengenek neki, de maga sem tudja, hogy ezeket álmodta -e vagy ez a valóság. Az új házban van egy nő, aki felkészíti a lányokat, Naomi is kap nyakörvet, amit nem tud leszedni magáról és van benne egy chip, ami jelzi a jelenlegi helyzetét. Orvosi ellátást is kap, hogy ne vérezzen össze mindent és le is fürdetik, majd alszik egyet, úgy " tálalják őt fel " a vezérnek. Persze a férfi később megtudja, hogy Alexander a saját húgát adta el neki, sőt valamiért Alexandernek szüksége is lesz Naomira különben nem szerezheti meg az örökséget. Lehet, hogy pl. egy bizonyos időnek el kell telnie ahhoz, hogy a férfié legyen a vagyon, ha a lány nem jelenik meg, de emiatt meg Alexander ideges és tudni akarja, hogy Naomi tényleg meghalt -e. A vezér meg azt hazudja neki, hogy igen, csak hogy maga mellett tudhassa Naomit.

Megjegyzés (1) : A vezérnek inkább egy izmos, magas, sötét hajú férfit képzeltem el, aki keveset beszél és azzal lehet mégis a legjobban felidegesíteni, ha valaki nem néz a szemébe és csak piszmog az orra alatt. Valamint, ha az a valaki megdézsmálja a kedvenc édességét.

A vezér mondogassa a lánynak, hogy ezentúl engedelmességgel tartozik neki, akár el is nevezheti másképpen, akár mondjuk pont a kedvenc édességéről, a férfi nem igazán törődik a szolgái múltjával vagy az eredeti nevükkel. Ja, és kiemelkedően fontos! Ne számoljon! Nem a vezér mondja el a szabályokat az új lányoknak, hanem akár az idősebb nő, aki foglalkozik velük, de ő sem kedves, nem anyáskodó, eljár a keze is, ha a lány nem tesz a parancsoknak eleget.

Megjegyzés (2) : Naomi, magas, karcsú, nagy, zöld szemű, hosszú, egyenes, barna hajú lány. Nem alacsony, inkább átlagos, olyan 1.70 magasságú. ( Vessetek azért egy pillantást a bátyjára! :D )

Megjegyzés (3) : Nem szükséges wp-n megjelennie ( a durvasága miatt ), lehet akár saját blogban is, max. megosztom majd itt az olvasóknak!

Szemszög : váltott szemszög vagy E/3

Állapot : elvihető


2019-03-17


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 30, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

álmodj szineset - plot shopWhere stories live. Discover now