publikált történetek ~

372 12 2
                                    


Sziasztok!

Itt megtaláljátok majd azokat az ötleteket, amiket már megvalósítottak, prológus és további fejezetek kerültek fel hozzájuk! :) Szerintem így könnyebb lesz mindenkinek tájékozódni! :)


DANGEROUS MAN - Thomas_Gledhill

Történet : Alice egy éjjel-nappaliban dolgozik. Egyik este betér hozzájuk vásárolni egy férfi, aki kapucniját gyanúsan a fejére húzza, míg a lányt azonnal elfogja a rossz érzés, hogy a férfi egy tolvaj, aki lopni jött a boltba. Első megérzése tévesnek bizonyul, majd egyre közelebb kerülnek egymáshoz Logannel...

Link : https://www.wattpad.com/story/179364437-dangerous-man


MONEY IS NOT EVERYTHING - VeronicaInDarkness

Történet : Bonnie Marshnak még a neve is hazugság. Egy kis pitiáner bűnöző, akit már több államban is köröz a rendőrség, de eddig mindig csak rövidebb időre sikerült őt rács mögé juttatni. A lány épp Californiában mulatja az időt, egy nagyszabású partyn pincérnőnek öltözve szarkaként lopja meg a vendégeket. A party házigazdája, Clyde Davis ugyanebben az időben kísérel meg öngyilkosságot elkövetni...

Link : https://www.wattpad.com/story/179276087-money-is-not-everything


A PISZKOS HERCEGNŐ - Artist_zs

Történet : Titánia hercegnő legalább annyira szépséges, mint amennyire kevély. Megveti maga körül az embereket, semmilyen csillogó ajándéknak nem tud őszintén örülni. Elérkezik végre a tizennyolcadik születésnapja, de a kérők közt is csak válogat, mígnem a sors kereke megbillen és Titánia egy csúf lány testében találja magát.

Link : https://www.wattpad.com/story/179254297-a-piszkos-hercegn%C3%B5


SOSEM MÚLIK EL - nikolett_westhunter

Történet :  Sophie Marshall viszonzatlanul szerelmes. A romantikus filmekben, a ponyvaregényekben persze mi sem egyszerűbb! A sors úgyis egymáshoz sodorja a két szerelmest, de Sophie hiába is vár arra, hogy ez megtörténjen. Timothy Harris azonban év végén ballagni fog, beadja a jelentkezését az egyik legtávolabbi egyetemre és a lány sosem látja őt többé. Egy kétségbeesett lépést tesz, egy levélben vallja meg szerelmét Timothynak. A sors azonban itt avatkozik közbe : a szerelmes levél, Thomas Hill, a magánakvaló, barátságtalan rockzenész kezébe kerül.

Link : https://www.wattpad.com/story/180177211-sosem-m%C3%BAlik-el

álmodj szineset - plot shopWhere stories live. Discover now