.démoni lány

180 9 4
                                    


<ELVIHETŐ TÖRTÉNET>


Cím : Démoni lány ( oké, ez így elég hülyén hangzik, majd finomítok rajta :D )

Kategória : fantasy-humoros

Karakterek nevei : Olivia, Adam

Alapötlet :

Olivia és Adam boldog párkapcsolatban él egymással, legalábbis a lány így érzi. Teljesen magába szippantja a lila köd, észre sem veszi, amikor Adam egyszer csak kikacsint a kapcsolatból. A harmadik fél, a lány, akivel egy alkalommal Adam összekerült egy bulin odalép hozzájuk és felfedi a titkot. Olivia teljesen kiborul, a táskáját, kabátját magára kapva kifut az utcára. Késő este van, alig járnak autók. Adam utána siet, de nem tudja lenyugtatni Oliviát, hevesen veszekedni kezdenek egymással, majd a lány kitépi a karját Adam szorításából és az úttestre lép. Épp jön egy fekete autó, ami elüti a lányt.

Olivia váratlanul a Pokolban találja magát. Még mindig forr benne az ideg, mérges, szerencsétlennek érzi magát ( tényleg ne vegye túl véresen komolyan az egészet :D ), nem is érti miért érdemelte ezt, mikor azt hitte, hogy ő a mennybe fog jutni, sőt a pasija csalta meg őt. A Sátán ivadékai máris szórakozni kezdenek vele, megegyeznek, hogy visszaküldik a földre a lányt, de csak akkor, ha maga helyett leküldi a Pokolba a bűnös lelket.

Olivia nagyon eltökélt, azonban van az egésszel egy aprócska probléma : Adam nem akar menni.

Megjegyzés(1) : Olivia az elején lehetne egy teljesen normális, átlagos lány. Olyan farmeres, pulcsis, nem igazán tűnik ki a tömegből. Amikor visszatér a Pokolból az természetesen már meglátszódik rajta, fekete bőrszerkót, vörös miniruhát kezd hordani vagy vörös topokat, kivágott felsőket.

Megjegyzés(2) : Adamnek persze nagyon bejön az új Olivia, de egy-két alkalom után rájön, hogy neki határozottan hiányzik a régi. Az új Olivia nagyon vagány, megnézik a pasik, füttyögnek utána, ő meg flörtöl velük, akár Adam szeme láttára csókolózik némelyikkel, hogy a férfit féltékennyé tegye vele.

Megjegyzés(3) : Olivia azt hiszi, hogy tudja gyűlölni Adamet, mégsem megy neki, és a férfival később sikerül megbeszélniük, hogy miért csalta őt meg. Olivia nagyon kedves lány, jószívű, de a bizonytalansága nagyon kikészíti Adamet és előtte is rendezett már féltékenységi jelenetet, hogy a férfi végül más lánnyal csókolózott volna.

Szemszög : Olivia

Állapot : elvihető


2019-02-25

álmodj szineset - plot shopWhere stories live. Discover now