.sosem múlik el

235 12 14
                                    


elvitte : nikolett_westhunter


Cím : Sosem múlik el

Kategória : romantikus

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kategória : romantikus

Karakterek nevei : Sophie Marshall, Timothy Harris, Thomas Hill

Alapötlet :

Sophie Marshall éveken át viszonzatlanul szerelmes Timothy Harrisbe, aki egy évfolyammal felette jár. Még egy év és ballagni fog. ( Lehet akár fél év is, jó lenne egy időkeret. ) " Még sok hal úszkál a tengerben " - mondja ezt neki több alkalommal is legjobb barátnője, Bay, azonban Sophie nem akar lemondani a fiúról, minden vágya az, hogy Timothy felfigyeljen rá. Sophie ír hozzá egy levelet, amiben megvallja a szerelmét, azonban egy tévedés folytán mégis máshoz kerül a levél.

Thomas Hill a legnagyobb színpadokon akar fellépni a rock zenekarával, viszont elég szűkszavú, magának való figura, aki még a saját osztályában sem örvend hírnévnek. A folyosókon fülhallgatóval a fülében mászkál, így kiszorítva a külvilágot, mindig egy újabb dal jár a fejében. Majd egyik nap a szekrényében talál egy névtelen szerelmes levelet, amiben egy pár soros vers fogadja. Kedvenc költőjétől származik. Egész nap csak a levélen jár az agya és fürkészi az emberek arcát, hogy rájöjjön kitől érkezett a vallomás. A levél végén talál egy email címet is, viszont nehezen szánja rá magát, hogy visszaírjon az ismeretlennek. Különös levelezgetés indul meg köztük Sophie-val.

Sophie abban a hiszemben van, hogy Timothy írt vissza neki, pár soros üzenetváltásaik mindkettőjük napjait feldobják. Ám Bay unszolni kezdi a lányt, beszéljen meg Timothyval személyes találkozót.


Megjegyzés (1) : Timothy nem olyan híres, kosárcsapat kapitánya típusú srác vagy ilyesmi, inkább egy átlagos arcnak képzeltem el, akibe a lány majd beleszeret és álmodozik róla. De Timothy nem veszi őt észre. Ha már nagyon kellene valamit tennie a srácnak, akkor azt tudom elképzelni, hogy az iskola színjátszó körének a tagja legyen, és max. ott is néha összefussanak Sophie-val. A lány néha ott motyogna, meg próbálna szerepekre jelentkezni vagy csak a díszletben segítene, csak hogy a fiú közelében lehessen.

Megjegyzés (2) : Ugyanígy járhatna a színjátszó körbe Thomas is, de elképzelhető, hogy ő nem épp tag lenne, hanem lenne egy olyan darab, ahol szükség lenne egy gitáros srácra és az irodalom tanár egy jó osztályzatért cserébe rábeszélné arra, hogy vegyen részt a közösségi munkában.

Megjegyzés (3) : Sophie levele valahogy Thomas szekrényébe kerülne. A megoldás a nevek kezdőbetűben rejlik! Thomas eredetileg Aaron lett volna a fejemben is, de a monogram megegyezése miatt döntöttem a Thomas mellett. ( T.H. )

Megjegyzés (4) : El tudom akár azt is képzelni, hogy Thomasnak végre lesz egy fellépése és mire újra találkoznak Sophie-val a lány már összeszedte magát és megbeszélt egy randit Timothy-val. ( Timothy kérlek NE egy beképzelt seggfej legyen! ) De aztán egy randi után rájön, hogy nem is illenek össze, nincs közös beszédtémájuk sem és hiányozni kezd neki Thomas. Vagy akár az is lehet, hogy jól alakul minden köztük és Sophie rájön, feleslegesen várt évekig arra, hogy beszéljen Timmel, közben meg Thomas is ráébred arra, hogy Sophie nagyon kedves lány volt és sokat jelentett neki. 

Szemszög : rád bízom

Állapot : elvitték, a történet publikálásra került -> https://www.wattpad.com/story/180177211-sosem-m%C3%BAlik-el


2019-02-23


álmodj szineset - plot shopWhere stories live. Discover now