.az örökség

179 4 0
                                    


<ELVIHETŐ TÖRTÉNET>

<ELVIHETŐ TÖRTÉNET>

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Cím : Az örökség

Kategória : romantikus-fantasy

Karakterek nevei : Ceylin ( a többi név is nemsokára érkezik :D )

Alapötlet :

Évszázadok óta dúl a háború két boszorkány klán között. Az egyik vezetője, az agg Ceylin, aki bár teljesen vak, mégis mindent, érez, mindent lát, a legnagyobb hatalommal bír a boszorkányok közt. Lánya szerelmes lett egy földi halandóba, egy kalózba, majd terhesen tért vissza a szigetre. A hajót, amin utaztak elsüllyesztették, szerelme odaveszett. A nő sosem heverte ki szerelme elvesztését, lányunokáját Ceylin nevelte fel. A lány igyekszik követni a hagyományokat, de vére "szenyezett", ezért nem képes olyan mágiát használni, mint a nagyanyja vagy az anyja is. Az anyja teljesen magára hagyja őt, a férfira emlékezteti a lány, akit szeretett és inkább visszatér a halandók földjére, elhagyva a mágia világát.


A lány így teljesen Ceylinre marad, igyekszik a klánnak megfelelni, de csak kisebb varázslatokat tanul meg, az ősi útra nem képes lépni. ( Ősi út például beszélni a tűz-víz-szél-föld szellemével, megérezni a rossz vagy a változás közeledtét, olvasni az emberekben, Ceylin előre tudta azt, hogy a lánya ott fogja másodszor is hagyni a klánt, de volt annyira bölcs, hogy tárt karokkal fogadta, amikor érkezett és szeretettel engedte el akkor is, amikor el kellett mennie. ) A klán többi tagja az elején még nagyon bízik a lányban, hisz Ceylin utódja, de aztán megkérdőjelezik, hogy át tudná -e venni nagyanyja örökségét, a vérében van -e az ősi mágia.


A másik boszorkány klán eközben küld egy orvgyilkost Ceylinhez az éj leple alatt. Tudják, hogy az unoka vére szennyezett és most jött el a megfelelő pillanat, hogy lecsapjanak, megbolygassák a klánt. Ceylint még emészti a lánya távozása, de érzi a sötétség közeledtét. Az orvgyilkos nyila célba talál és még halálos ágyán, az unokája kezét szorongatva megbízza őt azzal, hogy eredjen a férfi nyomába és akkor az ősi mágia is utat tör majd magának.A lány útnak indul, hegyeken, patatokon átgázolva végül eléri a férfit, de nem is olyan könnyű valakinek az életét kioltani...


Megjegyzés (1) : Egy kis faluban, kunyhóban laknak, elszigetelve mindentől. Kicsit úgy képzeltem el a világot, mint a Karib tenger kalózaiban ezeket a szigeteket, meg ahova Jack is járt inni-nőzni... :D

Megjegyzés (2) : A férfi szereplő, a másik boszorkányklán legjobb íjásza, akinek szüksége van ugyanúgy az erőre meg a fizettségre, nem igazán képzeltem még el neki háttértörténetet, de persze erre is szükség lesz. Náluk tényleg van duhaj életmód, kihasználják, fitogtatják mások előtt az erejüket. Rettegésben tartanak más kisebb szigeteket is. A férfi szereplő úgy nézzen ki, mint a képen szereplő Toni Mahfud. ( Ja, és a főszereplő lány se legyen szőke, világos bőrű! )

Megjegyzés (3) : Van a történetnek egy kis csattanója, már ami a lány erejét illeti, erről van bennem egy elképzelés, szóval majd ezt is beszéljük meg! ;)

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Megjegyzés (3) : Van a történetnek egy kis csattanója, már ami a lány erejét illeti, erről van bennem egy elképzelés, szóval majd ezt is beszéljük meg! ;)

Szemszög : nagyon javasolt az E/3!

Állapot : elvihető


2019-02-24

álmodj szineset - plot shopWo Geschichten leben. Entdecke jetzt