.bonnie és clyde

361 17 2
                                    


elvitte : VeronicaInDarkness


Cím : *Bonnie és Clyde

Kategória : akció-romantikus

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kategória : akció-romantikus

Karakterek nevei : Bonnie Marsh ( eredeti név : Ebonette Coyne ) és Clyde Davis ( lehetne Bryce Davis is, mert közben rájöttem, hogy mindvégig Bryce Dettloffot képzeltem el :D keressetek rá! de a Clyde név ugye annyira adná magát, de megfűzhető vagyok ;) )

Alapötlet : Bonnie Marsh-nak még a neve is egy nagy hazugság. Így ismeri őt mindenki, csak a bírósági tárgyalásokon szólítják fel a saját születési nevén : Ebonette Coyne. Nem szereti az eredeti nevét, igazából senki sem tudja, honnan is jött, ki is ő valójában. Mindenhol csak feltűnik, majd eltűnik, állandó mozgásban van. Több megyében is kiadtak már utána körözést főleg gépkocsi lopások, ékszerlopások, más tulajdonának megrongálása miatt ( szeret graffitiket rajzolni a motel szobáinak falára, autókra stb. biztos egy művész veszett el benne, jó a kézügyessége, de a szüleinek nem volt pénze, hogy ilyen suliba írassák vagy egyáltalán meglássák azt, hogy ott kellene inkább kiélnie, kifejeznie magát, helyette állandóan egy örökmozgó gyerek volt, akinek mindig vaj volt a füle mögött ), és néhány alkalommal sikerült is őt rács mögé juttatni, ami pár hónapra szólt.

Bonnie megint szabadlábon van, élvezi az életet, persze a rendőrség újra a nyomában van, ezért menekülnie kellene, de Californiában olyan sok gazdag él. Muszáj még pár házba betörnie, egy-két gazdag partyra bejutnia. ( Akár felszolgálóruhát csór magának és úgy emel el ékszereket, táskákat stb. ) Az egyik ilyen partyn sodorja össze az élet Clyde-al, aki nagyon nincs jó kedvében. Történetesen már a párkány szélére kecmereg részegen, amikor Bonnie a félhomályban úszó szobába lép és nyitogatni kezdi a fiókokat. Clyde házában vannak, ő rendezte a partyt. Sikeres színész, akinek a lábai előtt hever a világ, ő mégsem elégedett az életével.


Megjegyzés(1) : Clyde kicsit naív természet. Nem buta, viszont hamar felhúzza magát azon, ha rosszat írnak róla az újságban és elhisz mindent, amit az ügynöke mond neki. Kicsit olyan üresfejű szépfiú benyomását kelti, de inkább naív. Ő tényleg azt szeretné, hogy mindenki szeresse őt. Bonnie erre nem vágyik, legalábbis csak a szíve mélyén, viszont sokszor fel nem tudja fogni, hogy Clyde miért nem elégszik meg azzal, ha a családja szereti vagy miért borul ki azon, amit az újságokban írnak róla. Lehet akár annyi az oka az élete eldobására, hogy olvasott például magáról egy rossz cikket és kapja be mindegyik kritikus, pezsgősüveggel a kezében, nekikeseredve az erkélyhez lép. Nem tartanám túl drámai jelenetnek, hisz Bonnie közben lopni készül csak meglátja, hogy kint ácsorog valaki, aki már erősen ittas és megérdeklődi nála, hogy segíthet -e valamiben, hívjon -e valakit? ( Közben a lányt csak az érdekli, hogy Clyde nem vett észre semmit abból, hogy ő mire készül. )


Megjegyzés(2) : Bonnie nem rossz ember, csak megkeményítette az élet, úgy érzi csak magára számíthat. Clyde-ot is megszánja és becibálja az erkélyről : ne csináld ezt, haver. stb. dumákkal, mert ő mégsem beszél olyan kifinomultan sem udvariasan. Clyde elárulja, hogy kapott egy kritikát és itt az életének vége, Bonnie meg alig tudja leplezni, csak gondolja magában, hogy mekkora marha ez a csávó. Egy újabb felszínes bájgúnár stb.


Megjegyzés(3) : Clyde magához vehetné a lányt, hogy egy ideig lakjon nála. Pl. el tudom képzelni, hogy a kis naív Clyde olyan jól elbeszélget a lánnyal, hogy felfogadja személyi asszisztensnek. Bonnie persze nem akarja vállalni, ő szeret utazgatni, de aztán rájön, hogy Clyde mennyire gazdag, befolyásos, akár sok festménye is lehetne, amik felkeltik a lány figyelmét és kiderül, hogy mindketten érdeklődnek a művészetek iránt, de Clyde csak szeret minél több pénzt kifizetni valamiért, mert szerinte " akkor értékes valami, hogyha jó sok pénzbe kerül ". Bonnie pedig tudja, hogy ez nem a pénztől függ. Szóval a férfival maradna.


Megjegyzés(4) : Később lehetne egy csattanója, hogy mégis kiderülne Bonnie múltja, amikor már megbíztak egymásban és pl. Clyde ügynöke féltékenységből a lány után néz, mert Clyde túlzottan sok mindenben kéri ki Bonnie véleményét illetve hallgat a lányra. De ezt már rátok bíznám igazából, hogy ez lezárás lenne vagy csak egy bonyodalom, hogy Clyde a lány után megy -e, amikor kiderül a titka, ezzel megkockáztatva azt, hogy a lapok is megírják majd róla, hogy egy börtönviselt lányt alkalmazott.


Megjegyzés(5) : A hangsúlyt arra tenném, hogy Bonnie megmutassa a fiúnak, hogy mennyire nem számít a pénz, anélkül is jól lehet szórakozni vagy pl. kevés pénzből is. Nem kell jachtot bérelni azonnal, hanem pl. menjenek el a kikötőbe, sétáljanak mezítláb a homokban, fagyizzanak.


Szemszög : váltott

Állapot : elvitték, a történet publikálásra került -> https://www.wattpad.com/story/179276087-money-is-not-everything


2019-02-19

álmodj szineset - plot shopWhere stories live. Discover now